Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Přiznám se, že jsem vydržel hodinu. Ale tu hodinu života mi nikdo nevrátí. Tohle bych nepustil ani největšímu nepříteli. U mě 2,5/10 a to jenom proto, že stvořit toto je vlastně umění.
    • a diabla ťa teprf pošle do elízia!
    • Miserius
      Kde jsi hru koupil? *15*
      • Veskoslav
        Mě to pustil kamarád, mě se neptej:(Osobně netuším, ale zeptám se ti (povětšinou má hry z Anglie)
      • Odulin
        RLD. *3*
      • jindra.veliky
        tohle neni recenze na Diablo 3 *7*

jej to melo byt na toho Veskolav
  • Vystihnuto. "hratelnost dotažené do mrtě" ;)
    • sakra, to měla bejt reakce na Ringwraith@tiscali.cz
      • Spíš na mě ne. *7*
  • Si porad z Diabla 3 delam srandu ze vypada jak omalovanky z Wow, ale tahle hra se Wowku podoba jeste vic ;-)
    • wow nejsou omalovanky ale anime
      • rofl
      • *1*
  • Já už Diablo 3 hraju, koupil jsem to normálne pres battlenet, odemknout se to melo zítra ale kámoš to dokázal haknout. 10/10
    • zdeeneek
      Ja byl vcera na rybach a chytil jsem taaaaaaaaaaakovouhle rybu. Fakt, nekecam. *1*
    • si slabý, ja hrám už Diablo 4, to je o inom než to staručké Diablo 3 *3* *1*
    • Veskoslav
      Ano Cody. Ty jeden malý hakře. A já zase hraji datadisk k Sc II a už skoro měsíc a dokonce mám kampaň za Tosse.
    • Heknout zatim vypnuty servery ty ses dobrej jouda!:D:D
    • Tak určitě.... *7*
  • Podĺa obrázkov som si myslel, že to je DiabloIII, potom, že WoW a ono to je ďalší klon :D
  • Sry za off topic ale taky se vyjádřím k Diablu 3. Hrál jsem betu a brzu se dostavil stereotyp. Nemužete poprít ze delate to same porad dokola. Pokud me ma drzet u hry jen sber predmetu a cilem ma byt abych mel o neco lepší staty, tak to je malo. takže abych to skratil radši si zahraju neco jineho a vas je mi líto, že pri tom budete marnit čas *9*
    Když chcete tip na dobrou hru tak rád posloužím. *4*
    • tak sem ten tip na dobrou hru hod, a radsi at jich je vic, diky
      • anno 2070, risen 2
        • Viděl jsem ně nějakém webu video recenzi, jak moc zfušovaná hra je ten Risen 2. Co je na tom pravdy?
  • ucho
    zkouška mikrofonu
    • Ringwraith
      http://vocaroo.com/i/s0dNSK0EiRbR
      Such a robot voice!

Jinak zdá se, že Confrontation je asi ten nejsmutnější typ špatné hry. Špatná, ale ne zas tolik, aby se jí člověk mohl přímo vysmát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit