-
Přiznám se, že jsem vydržel hodinu. Ale tu hodinu života mi nikdo nevrátí. Tohle bych nepustil ani největšímu nepříteli. U mě 2,5/10 a to jenom proto, že stvořit toto je vlastně umění.
-
-
a diabla ťa teprf pošle do elízia!
-
Kde jsi hru koupil? *15*
-
-
Mě to pustil kamarád, mě se neptej:(Osobně netuším, ale zeptám se ti (povětšinou má hry z Anglie)
-
RLD. *3*
-
tohle neni recenze na Diablo 3 *7*
jej to melo byt na toho Veskolav
-
-
-
Vystihnuto. "hratelnost dotažené do mrtě" ;)
-
-
sakra, to měla bejt reakce na Ringwraith@tiscali.cz
-
-
Spíš na mě ne. *7*
-
-
-
Si porad z Diabla 3 delam srandu ze vypada jak omalovanky z Wow, ale tahle hra se Wowku podoba jeste vic ;-)
-
-
wow nejsou omalovanky ale anime
-
-
rofl
-
*1*
-
-
-
Já už Diablo 3 hraju, koupil jsem to normálne pres battlenet, odemknout se to melo zítra ale kámoš to dokázal haknout. 10/10
-
-
Ja byl vcera na rybach a chytil jsem taaaaaaaaaaakovouhle rybu. Fakt, nekecam. *1*
-
si slabý, ja hrám už Diablo 4, to je o inom než to staručké Diablo 3 *3* *1*
-
Ano Cody. Ty jeden malý hakře. A já zase hraji datadisk k Sc II a už skoro měsíc a dokonce mám kampaň za Tosse.
-
Heknout zatim vypnuty servery ty ses dobrej jouda!:D:D
-
Tak určitě.... *7*
-
-
Podĺa obrázkov som si myslel, že to je DiabloIII, potom, že WoW a ono to je ďalší klon :D
-
Sry za off topic ale taky se vyjádřím k Diablu 3. Hrál jsem betu a brzu se dostavil stereotyp. Nemužete poprít ze delate to same porad dokola. Pokud me ma drzet u hry jen sber predmetu a cilem ma byt abych mel o neco lepší staty, tak to je malo. takže abych to skratil radši si zahraju neco jineho a vas je mi líto, že pri tom budete marnit čas *9*
Když chcete tip na dobrou hru tak rád posloužím. *4* -
-
tak sem ten tip na dobrou hru hod, a radsi at jich je vic, diky
-
-
anno 2070, risen 2
-
-
Viděl jsem ně nějakém webu video recenzi, jak moc zfušovaná hra je ten Risen 2. Co je na tom pravdy?
-
-
-
-
zkouška mikrofonu
-
-
http://vocaroo.com/i/s0dNSK0EiRbR
Such a robot voice!
Jinak zdá se, že Confrontation je asi ten nejsmutnější typ špatné hry. Špatná, ale ne zas tolik, aby se jí člověk mohl přímo vysmát.
-