Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/8/2/5/5/4/diablokrabice.jpg.jpg/EG11/resize/720x-1
    • Moje peniažky na tom nezaplačú, a ani môj čas.
      • BoB.2
        jsem zvědavej na ty fronty doufam že budou fotky *4*
        • jj, tie kxichty budú horšie ako po prejdení ME3 :D
          • Ringwraith
            Pokud pro Diablo bude vysoká známka, tak by mě zajímalo jak to obhájí v textu v rámci porovnání s jinými hrami jako Torchlight 2, Path of Exile či Grim Dawn, které v zásadě nabízí to stejné, levněji a s více featurami jako LANem i v 8 lidech, modifikacemi, žádným DRM, extrémně propracovaným vývojem postavy atd.

Vidím to asi na "Je to to pravé Diablo jak do znáte z mladých let." To se jeví jako nejjednodušší způsob jak Diablo 3 vyzdvihnout. Je prostě dobrý, protože má jméno Diablo a 10/10 je doma.

Skoro bych tu recenzi i mohl sfouknout sám. *1*
            • JohnyTheZik
              No, ja ti nevim, ackoliv bych nerad obhajoval automaticke 10 apod., tak musim dat za pravdu, ze Diablo je Diablo. Jednicka, dvojka a troufam si tvrdit podle bety, ze i trojka, jsou proste hry, ktery cloveka bavej. Nema to treba extra grafiku, vic feature jako LAN v 8 lidech, modifikace apod. veci tebou zmineny, ale hra je to skvela.
              A zatim vsechny diablovky, ktery jsem hral, sice byly vyborny, napadity a zajimavy, ale po par hodinach to byla proste nuda. A o tom to je, nevim proc, ale Diablo ma v tomhle ohledu jakysi kouzlo a Blizzard me ke svejm hram vzdycky pripouta (aspon co se tyce diabla, starcraftu a wara3)...

+ "Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit." O tom to ale neni ;).. Mozna prave proto ty hry zas tak uzasny nejsou, maji mozna mnohem vic funkci :)
            • Mne se teda prvni Torchlight nelibil, ale Path of Exile a Grim Dawn vypadají hodne nadejne. Pokud budou DRM-free, koupi bych se nebranil...narozdil od Diabla.
            • Ringwraith
              Máš pravdu. Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit.
            • ten tvuj torchlight a spol neni konkurence, dyt to lidi ani nebavi, zkus jiny priklady tohle se nehodi :)
            • Presne jak pises, obhaji to jednoduse: "Vsechno ostatni jsou Diablo klony a tohle je prave Diablo". Tez si ty recenze umim predstavit ;-) Muj tip je prumer tak 95% po svete bez ohledu na to jaka ta hra bude.
          • BoB.2
            Hlavně ta pulnoční tlačenice a ráno v 7 hodin už první recenze. *3*
            • PreidaQ
              No jestli to hodí Grygarovi tak asi jo.
            • Ringwraith
              10 bez keců!
            • PreidaQ
              Ale spekulovat vždy můžem. Já to tipuju na devítku, protože osmičku si tomu podle mě prostě dát nedovolí. (To by to byla prostě jenom "průměrná hra") *3* No ale nechám se překvapit. *4*
            • deridon
              já si troufám říct, že to desítku nedostane, můj tip je 8-9/10.. říkám TIP, aby se tu zase neobjevil nějáký fanboy a neseřval mě, že jsem to ani nehrál a už to hodnotim
            • PreidaQ
              Tak jsem zvědavý, jestli tady tomu hodí automaticky desítku nebo budou mít odvahu kritizovat a jít o bodík či dva níže. *7*
  • Podĺa obrázkov som si myslel, že to je DiabloIII, potom, že WoW a ono to je ďalší klon :D
  • miker17
    Další hra z dobrým nápadem....zmršená *13*.
  • Si porad z Diabla 3 delam srandu ze vypada jak omalovanky z Wow, ale tahle hra se Wowku podoba jeste vic ;-)
    • wow nejsou omalovanky ale anime
      • rofl
      • *1*
  • Veskoslav
    Přiznám se, že jsem vydržel hodinu. Ale tu hodinu života mi nikdo nevrátí. Tohle bych nepustil ani největšímu nepříteli. U mě 2,5/10 a to jenom proto, že stvořit toto je vlastně umění.
    • a diabla ťa teprf pošle do elízia!
    • Miserius
      Kde jsi hru koupil? *15*
      • Veskoslav
        Mě to pustil kamarád, mě se neptej:(Osobně netuším, ale zeptám se ti (povětšinou má hry z Anglie)
      • Odulin
        RLD. *3*
      • jindra.veliky
        tohle neni recenze na Diablo 3 *7*

jej to melo byt na toho Veskolav
  • BoB.2
    Sakra čekal jsem že si po čase zahraju dobrou hru a zase nic *10* , válím se doma se zlomenou nohou a nemam co pařit je to bída. *11*
    • God-of-War
      Zejtra vyjde Diablo *5* ...To bude na 4 roky.
      • na 25 let
    • Vidíš, kdyby si nebyl debil, tak by sis tu nohu zlomil až za tejden kdy vyjde Diablo III :D
      • BoB.2
        Diablo je pro mě pasé a to z jediného důvodu kterej tady nebudu psát,samozdřejmě bych si hru klidně zahrál ale u mě je příběh na prvním místě a pokut ho úplně nepochopím radši se do toho nebudu ani pouštět. *11* bohužel.
        • Ringwraith
          Ale prosím tě, příběh v Diablu?

Přišlo zlo a ty ho musíš zničit... a hotovo. Jo, je tam sice omáčka kolem, ale tu lze úspěšně ignorovat.
          • BoB.2
            Nevím mohl bych tam prostě běhat mlátit a klikat jako šílenec ale mam rád prostě příběh,nepatřím k těm co odklikávají dialogy jsem takovej ten magor co musí projít všechny kouty,posbírat všechny věci,splnit všechny úkoly a přečíst všechny dialogy. *5*
            • Ringwraith
              Hmm, tak pokud to máš takhle, tak zase chápu, že se ti do hry nechce.
    • Hairy_Ass
      Tak si přečti nějakou knížku.
      • BoB.2
        Už si nekdy četl v kuse tejden knížku mam rozečtený dvě, a dva komiksy *14* ale vobčas bych něco zapařil ale je tet nějaký sucho. *13*
        • jindra.veliky
          co treba vyukove programy s ceskym jazykem? *3*

je tam i to cteni a to ty rad *5*
    • Tak jsi si měl na Xzone koupit Bad Company 2 za 3 kila a měl bys hraní hned ;-)
      • BoB.2
        Dohráno *13*
        • prej dohrano to je dmnce a co takhle klinkout na mp ( v u l je zakazany slovo good job rofl )
    • tak se zacni ucit anglicky at tu nemusis opruzovat pod kazdou hrou ohledne cestiny *1* *1*
      • BoB.2
        Vopruzovat budu pořád,angličtina se lepší ale pořad to není vono. *7*
  • ucho
    zkouška mikrofonu
    • Ringwraith
      http://vocaroo.com/i/s0dNSK0EiRbR
      Such a robot voice!

Jinak zdá se, že Confrontation je asi ten nejsmutnější typ špatné hry. Špatná, ale ne zas tolik, aby se jí člověk mohl přímo vysmát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit