-
http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/8/2/5/5/4/diablokrabice.jpg.jpg/EG11/resize/720x-1
-
-
Moje peniažky na tom nezaplačú, a ani môj čas.
-
-
jsem zvědavej na ty fronty doufam že budou fotky *4*
-
-
jj, tie kxichty budú horšie ako po prejdení ME3 :D
-
-
Pokud pro Diablo bude vysoká známka, tak by mě zajímalo jak to obhájí v textu v rámci porovnání s jinými hrami jako Torchlight 2, Path of Exile či Grim Dawn, které v zásadě nabízí to stejné, levněji a s více featurami jako LANem i v 8 lidech, modifikacemi, žádným DRM, extrémně propracovaným vývojem postavy atd.
Vidím to asi na "Je to to pravé Diablo jak do znáte z mladých let." To se jeví jako nejjednodušší způsob jak Diablo 3 vyzdvihnout. Je prostě dobrý, protože má jméno Diablo a 10/10 je doma.
Skoro bych tu recenzi i mohl sfouknout sám. *1* -
-
No, ja ti nevim, ackoliv bych nerad obhajoval automaticke 10 apod., tak musim dat za pravdu, ze Diablo je Diablo. Jednicka, dvojka a troufam si tvrdit podle bety, ze i trojka, jsou proste hry, ktery cloveka bavej. Nema to treba extra grafiku, vic feature jako LAN v 8 lidech, modifikace apod. veci tebou zmineny, ale hra je to skvela.
A zatim vsechny diablovky, ktery jsem hral, sice byly vyborny, napadity a zajimavy, ale po par hodinach to byla proste nuda. A o tom to je, nevim proc, ale Diablo ma v tomhle ohledu jakysi kouzlo a Blizzard me ke svejm hram vzdycky pripouta (aspon co se tyce diabla, starcraftu a wara3)...
+ "Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit." O tom to ale neni ;).. Mozna prave proto ty hry zas tak uzasny nejsou, maji mozna mnohem vic funkci :) -
Mne se teda prvni Torchlight nelibil, ale Path of Exile a Grim Dawn vypadají hodne nadejne. Pokud budou DRM-free, koupi bych se nebranil...narozdil od Diabla.
-
Máš pravdu. Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit.
-
ten tvuj torchlight a spol neni konkurence, dyt to lidi ani nebavi, zkus jiny priklady tohle se nehodi :)
-
Presne jak pises, obhaji to jednoduse: "Vsechno ostatni jsou Diablo klony a tohle je prave Diablo". Tez si ty recenze umim predstavit ;-) Muj tip je prumer tak 95% po svete bez ohledu na to jaka ta hra bude.
-
-
Hlavně ta pulnoční tlačenice a ráno v 7 hodin už první recenze. *3*
-
-
No jestli to hodí Grygarovi tak asi jo.
-
10 bez keců!
-
Ale spekulovat vždy můžem. Já to tipuju na devítku, protože osmičku si tomu podle mě prostě dát nedovolí. (To by to byla prostě jenom "průměrná hra") *3* No ale nechám se překvapit. *4*
-
já si troufám říct, že to desítku nedostane, můj tip je 8-9/10.. říkám TIP, aby se tu zase neobjevil nějáký fanboy a neseřval mě, že jsem to ani nehrál a už to hodnotim
-
Tak jsem zvědavý, jestli tady tomu hodí automaticky desítku nebo budou mít odvahu kritizovat a jít o bodík či dva níže. *7*
-
-
-
-
-
-
Podĺa obrázkov som si myslel, že to je DiabloIII, potom, že WoW a ono to je ďalší klon :D
-
Další hra z dobrým nápadem....zmršená *13*.
-
Si porad z Diabla 3 delam srandu ze vypada jak omalovanky z Wow, ale tahle hra se Wowku podoba jeste vic ;-)
-
-
wow nejsou omalovanky ale anime
-
-
rofl
-
*1*
-
-
-
Přiznám se, že jsem vydržel hodinu. Ale tu hodinu života mi nikdo nevrátí. Tohle bych nepustil ani největšímu nepříteli. U mě 2,5/10 a to jenom proto, že stvořit toto je vlastně umění.
-
-
a diabla ťa teprf pošle do elízia!
-
Kde jsi hru koupil? *15*
-
-
Mě to pustil kamarád, mě se neptej:(Osobně netuším, ale zeptám se ti (povětšinou má hry z Anglie)
-
RLD. *3*
-
tohle neni recenze na Diablo 3 *7*
jej to melo byt na toho Veskolav
-
-
-
Sakra čekal jsem že si po čase zahraju dobrou hru a zase nic *10* , válím se doma se zlomenou nohou a nemam co pařit je to bída. *11*
-
-
Zejtra vyjde Diablo *5* ...To bude na 4 roky.
-
-
na 25 let
-
-
Vidíš, kdyby si nebyl debil, tak by sis tu nohu zlomil až za tejden kdy vyjde Diablo III :D
-
-
Diablo je pro mě pasé a to z jediného důvodu kterej tady nebudu psát,samozdřejmě bych si hru klidně zahrál ale u mě je příběh na prvním místě a pokut ho úplně nepochopím radši se do toho nebudu ani pouštět. *11* bohužel.
-
-
Ale prosím tě, příběh v Diablu?
Přišlo zlo a ty ho musíš zničit... a hotovo. Jo, je tam sice omáčka kolem, ale tu lze úspěšně ignorovat. -
-
Nevím mohl bych tam prostě běhat mlátit a klikat jako šílenec ale mam rád prostě příběh,nepatřím k těm co odklikávají dialogy jsem takovej ten magor co musí projít všechny kouty,posbírat všechny věci,splnit všechny úkoly a přečíst všechny dialogy. *5*
-
-
Hmm, tak pokud to máš takhle, tak zase chápu, že se ti do hry nechce.
-
-
-
-
-
Tak si přečti nějakou knížku.
-
-
Už si nekdy četl v kuse tejden knížku mam rozečtený dvě, a dva komiksy *14* ale vobčas bych něco zapařil ale je tet nějaký sucho. *13*
-
-
co treba vyukove programy s ceskym jazykem? *3*
je tam i to cteni a to ty rad *5*
-
-
-
Tak jsi si měl na Xzone koupit Bad Company 2 za 3 kila a měl bys hraní hned ;-)
-
-
Dohráno *13*
-
-
prej dohrano to je dmnce a co takhle klinkout na mp ( v u l je zakazany slovo good job rofl )
-
-
-
tak se zacni ucit anglicky at tu nemusis opruzovat pod kazdou hrou ohledne cestiny *1* *1*
-
-
Vopruzovat budu pořád,angličtina se lepší ale pořad to není vono. *7*
-
-
-
zkouška mikrofonu
-
-
http://vocaroo.com/i/s0dNSK0EiRbR
Such a robot voice!
Jinak zdá se, že Confrontation je asi ten nejsmutnější typ špatné hry. Špatná, ale ne zas tolik, aby se jí člověk mohl přímo vysmát.
-