Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    čekal jsem trailer deset metrů na deset *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=2TiN4MldMoY jezdici zombie nic moc
  • jindra.veliky
    takova hrozna hra je i za tech 10 ecek predrazena *11* kdo hral betu nemuze nesouhlasit
    • Souhlasím celé CS je předpotopní série která omílá stejné věci dokola snad ještě víc než to slavné COD , nehrál ych to ani zadarmo :)
      • +1
    • Pravda, tak jsem byl rád když jsem dostal beta pass, a pak sjem to zapl... *15*
      • Nahodou dobrá hra to je, jen už jsem asi starý zvykat si na nové fýčury a učit se nové hitboxy a recoil
        • No právě :) Navíc si na tu grafiku nemůžu navyknout, 1.6 byla prostě nejlepší
    • EuroSamurai
      Copak naštvalo tě, že si tam umíral jak na běžícim pásu?
      Vrat se zpátky k COD. :)
      • Prosímtě on to ani nehrál a bude povídat.Tohle děcko tady buzeruje furt
        • jindra.veliky
          bohuzel jsem to hral

otresny zbrane, zvuky, grafika, fyzika, mapy jsou uz strasne nudny po tech letech, hnusny modely vseho, v prestrelkach zalezi jen na stesti kam vyleti kulka (velky rozptyl) jen u odstrelovacky ne, hrozny spawny v novym gun game modu (uz si nepamatuju jak se tam jmenuje) a potencial koktejlu je uplne nevyuzity (k cemu mi je zablokovat cestu na 3 vteriny)... *11* *12* *16*
          • genki.sudo
            Wow, niečo konštruktívne, oči púlim..

No:

1. Tá grafika je zastaralá ale na druhú stranu to stojí 10 éčok, nie ?
            2. Veľký rozptyl - je treba viac skillu = dobré.
            3. Spawn pointy v gun game móde ? Však sa spawnuje vždy len na jednej strane, čo je na tom hrozné? To keď som hral TDM, tam to bolo fakt zlé..
            • Mě přijde grafika docela v klidu :) ,sice nic extra ale pěkně se na to kouká a zahraje si to víc hráčů ;)
          • Ted jsi jenom dokázal jakej seš dylin ,víc se už k tvýmu retardovanýmu mozečku vyjadřovat nebudu!
            • jindra.veliky
              to bylo rozhodne snadnejsi nez mi ty argumenty vyvratit... *4*
    • Mato1987
      pre takých ako si ty existuje tpb.se a cracked servery.
      Musím podotknúť, že skoro vo všetkom mi cs go pripomína cs cz ktorý bol v podstate kozmeticky vylepšené cs 1.6
  • CT win?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit