Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive má nový trailer a zombíky
17.8.2012 | Adam Homola
40 příspěvků
-
Bože, budete mi teď do každé druhé hry rvát zombíky? O_o
-
-
nahodou zombie mod byl v css parádní až jsem se přistihl, že mě baví mnohem víc než klasický ct vs t *1*
-
-
CT win?
-
takova hrozna hra je i za tech 10 ecek predrazena *11* kdo hral betu nemuze nesouhlasit
-
-
Souhlasím celé CS je předpotopní série která omílá stejné věci dokola snad ještě víc než to slavné COD , nehrál ych to ani zadarmo :)
-
-
+1
-
-
Pravda, tak jsem byl rád když jsem dostal beta pass, a pak sjem to zapl... *15*
-
-
Nahodou dobrá hra to je, jen už jsem asi starý zvykat si na nové fýčury a učit se nové hitboxy a recoil
-
-
No právě :) Navíc si na tu grafiku nemůžu navyknout, 1.6 byla prostě nejlepší
-
-
-
Copak naštvalo tě, že si tam umíral jak na běžícim pásu?
Vrat se zpátky k COD. :) -
-
Prosímtě on to ani nehrál a bude povídat.Tohle děcko tady buzeruje furt
-
-
bohuzel jsem to hral
otresny zbrane, zvuky, grafika, fyzika, mapy jsou uz strasne nudny po tech letech, hnusny modely vseho, v prestrelkach zalezi jen na stesti kam vyleti kulka (velky rozptyl) jen u odstrelovacky ne, hrozny spawny v novym gun game modu (uz si nepamatuju jak se tam jmenuje) a potencial koktejlu je uplne nevyuzity (k cemu mi je zablokovat cestu na 3 vteriny)... *11* *12* *16* -
-
Wow, niečo konštruktívne, oči púlim..
No:
1. Tá grafika je zastaralá ale na druhú stranu to stojí 10 éčok, nie ?
2. Veľký rozptyl - je treba viac skillu = dobré.
3. Spawn pointy v gun game móde ? Však sa spawnuje vždy len na jednej strane, čo je na tom hrozné? To keď som hral TDM, tam to bolo fakt zlé.. -
-
Mě přijde grafika docela v klidu :) ,sice nic extra ale pěkně se na to kouká a zahraje si to víc hráčů ;)
-
-
Ted jsi jenom dokázal jakej seš dylin ,víc se už k tvýmu retardovanýmu mozečku vyjadřovat nebudu!
-
-
to bylo rozhodne snadnejsi nez mi ty argumenty vyvratit... *4*
-
-
-
-
-
pre takých ako si ty existuje tpb.se a cracked servery.
Musím podotknúť, že skoro vo všetkom mi cs go pripomína cs cz ktorý bol v podstate kozmeticky vylepšené cs 1.6
-
-
čekal jsem trailer deset metrů na deset *1*