Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
9/10 ?:D dafuq ? CS je ještě větší opakování toho sámého než slavné COD a dostane 9/10 ? *11*
-
-
Tím chceš říct že ho vydávají každý rok za plnou cenu?
Si mě pobavil... -
-
Myslím obsahově , hodnocení nemá být podle ceny nebo jak často tyto hry vydávájí
-
-
-
Pro mě je ta hra podvod!!!
Na Steamu a i ve všech webech psali, že v den kdy vyjde CS:GO vyjde i oficiální mod podporovany valve zombie mod! Jediné co mě bavilo na CS:S. V den vydání tato zpráva ze stemu zmizela a ve hře do teďka není nikde přístupný. Par amaterských serveru s předělanýma mapama z CS:S s několika novýma. Čekal jsem ofiko mapy a nějaký balanc nezi lidma a zombikama a ono nic. Nasrali mě. Army mod má jen dvě mapy to je výsměch. Vydali hru a už se nestarají! Dost mi to připomíná EA. -
-
Podívej se teď, kret*ne.
-
Tak TF2 taky dříve nebyl tak jak vypadá teď přidali tam nové mapy stovky updatů apod. podle mě VALVe na tom stále kdeco zlepšuje a neřekl bych že dosavadní podoba hry tak zůstane a mají tam co zlepšovat ale taky se mi nelíbilo že jen odlepili nálepku beta čekal jsem že alespoň přidají mapy i klidně kdyby tam daly remaky map z 1.6 no nezbývá než čekat co bude dál.
-
-
tve. neni recenzia a v kazdej diskusii pisete kde je recenze na csgo? preco ignorujete super hru? atd bla bla a ked pride recenzia tak kazdy place zase preco 9/10 preco preco preco-. chceli ste recenziu tak ju tu mate. ak sa vam nepaci tak si napiste vlastnu
-
-
Já jsem to nikde nepsal, takže na mě se to nevztahuju, můžu křičet jak chci a nikdo mi to nemůže vyčítat..mwhehehe...mwhehehehehe....mwheheheheheheheheheheh...
-
-
Ja kvuli hodnoceni rypal jen parkrat (treba LBP2), ale ted to musim udelat zase. Tedy 9/10 ehm? Ale no tak panove, co se to v redakci zacina dit...
-
Už ani source mě nebavil...a nějak nevidím důvod proč jít k tomuhle...holt musím doufat, že stará garda zůstane na 1.6 ať si mám kam jednou za měsíc zastřílet.
-
9/10 *15* *15* *15*
srsly? *11* *11*
to je asi nejvetsi ulet na games v tomhle roce...nicmene cekal jsem, ze hra od Valve nedostane min nez 8 *1* -
Teda nechápu jednu věc. Sleeping Dogs dostalo 8/10 a na otázku kde ztratilo 2 body bylo odpovězeno toto: ,,Ono to ty dva body neztratilo, nybrz neziskalo (nezacina se na 10/10 a pak jde dolu). Je to vyborna zanrova hra, ve ktere ale nic uzasne noveho neni."
A teď mi řekněte, co je ta úžasná novinka, díky které tedy CS:GO nabralo ty body? V recenzi jsem nic takového nenašel.
Achievementy? Ty jsou na Steamu snad všude, například v Team Fortress 2. Systém hledání serverů? Tak jestli jsem to dobře pochopil správně, tak je to prostě obyčejný filtr, který Vás ale místo zobrazení výsledků rovnou připojí. A filtr je snad taky téměř v každé hře, třeba zrovna v tom TF2, nebo i třeba Vietcong. Přepnutí se po smrti do bota? Minulý týden jsem hrál starého Flashpointa a tam to fungovalo také. Tak kde tedy ty novinky jsou?
Osobně mám pocit, když tak pročítám Metacritic, kde to má také velmi slušné hodnocení, že hodně dělá už jen samotný název. Kdyby vyšla tato hra pod nějakým jiným jménem a byla vytvořena jinou firmou, ale jinak by byla totožná, tak bych se vsadil, že by takové hodnocení nezískávala. -
-
zvaž cenu hry...
-
-
Jasně, cena je důležitá, ale recenze by měla hodnotit kvalitu hry jakou takovou a ne to kolik stojí.
-
-
neziskala *3* to si pis...pri hodnoceni musis koukat i od jakyho je hra studia
Valve + 4 body
Blizzard + 3 body
Indie vyvojari + 2 body
*14* -
-
hehe vystizne :)
-
-
-