Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
Hmm, zase skoro to samý jen s lepší grafikou. *7* Díky nechci.
Co boti? V Condition Zero to byla naprostá katastrofa, blbější AI jsem snad nikde jinde neviděl, doufám, že tady nejsou taky tak pitomí aby se někde zasekli o rukojmýho, zabili se skokem z vejšky nebo vklidu nechali vybouchnout bombu co je pár metrů od nich. -
-
Tady jsou hodne dobri... na expertni hodne hard
-
Co se vám nezdá? To jste nikdy neviděl zabít se skokem z výšky nebo nechat vybouchnout vedle ležící bombu u živého hráče? *1*
-
tady boti rushujou takze jsou mrtvy do dvaceti vterin
na malejch mapach do desiti *3*
-
-
CoD - recykluje, CS - inovuje..hmpf...no dobře.
Ne, vážně, CS je fajn, aj bývalo fajn a aj vždycky fajn bude. Mám to rád, dlouho jsem to hrával. Ale 9/10? No mně to je jedno, já zůstanu už u Source. Mám jinej názor, ale s tím nic nenadělám -
-
problém je v tom, že COD stojí 50€ a tohle 10 *1*
-
-
To je k dobru, ale v hodnocení recenze bych to nezohledňoval. Pro hráče určitě větší důvod ke koupi, o tom žádná. A pro vývojáře taky bod k dobru. Ale recenze by měla být hlavně o hře
Hmpf, ale zase je pravda, že CoD toho nabízí mnohem víc, než CS...bez urážky klasiky. -
Zohlednovat cenu ke kvalitam (inovacim) hry? To by jsme to dopracovali.
-
-
To má být sarkasmus? *15*
-
Pro hráče, co za hry platí, je ono zohlednění ceny samozřejmě namístě.
-
-
-
-
Sakra, do toho půjdu. Csko už mi začalo chybět
-
Hraje te to někdo ? chtěl bych to porovnat od hráče co hrál starou dobrou 1.6
-
-
Vetsina hracu zustala u sve verze (viz. steam statistiky hratelnosti -> poradi je 1.6, Source, GO posledni).
Pokud se bavime o profi urovni, tak dost hracu preslo na GO, jednoduse protoze turnaje v 1.6/Source vicemene konci (poslednich par turnaju s mizernymi prize money).
Osobne jsem zustal u 1.6, obecne na Source (CS:S i GO) se mi nelibi hlavne pohyb postav, prijde mi takovy "pomalejsi" a dale pak naprosta prepatlanost map (barely, plechovky, auta). Recoil, alespon u GO, mi prijde cim dal vic zjednoduseny ( bliz k CoD ), ale tohle berte s rezervou.
A na divani (streamy / HLTV / Source TV )?
Mam pocit ze na GO se neda ani divat. Pokud hrajou top hraci, stale to spis vypada jako nejaky "public showmatch", nez napinave/precizne takticky/vyhecovane zapasy v 1.6
Kuprikladu v GO se snad pomalu neda ani prostrelit ruzek dveri, tedy pak dochazi k pomerne smesnym prestrelkam ve dverich, coz mi oproti minulym verzim (a to hlaven 1.6) prijde jako krok zpet.
Ale jestli to ma nekdo pro casual hrani, proc ne -
tady mas jedno porovnani
cs 1.6 je zabavna arkada, toto je neuveritelne nudna hra
*3*
-
-
Nekupujou se náboje? Cožeto?
-
-
Už v CS:S se náboje nekupovaly
-
-
jak jako že se náboje v cs source nekupujou? kupujou! v tomhle novém díle ne...
-
-
Tak když ti dojdou tak jo, ale v Sourcech na rozdíl od 1.6 a dalších se k nově koupené zbrani taky už nemusely kupovat náboje.
-
-
To bylo až od nějakýho patche, ne? Zezačátku se tam kupovalo. Jen pocit, ruku do ohně bych za to nedal. Teda, možná dal, ale svoji ne. Pujčíš mi ruku?
-
-
ee nikdy se nekupovali
-
Nemám fax, tak asi ne. *2*
-
-
-
-
-
To už bylo bohužel i v CS: Source.
-
-
ja nejak nechapu smysl tohoto CSka na PC, kde je 1.6 a Source... temer zadna zmena u GO, par novych veci, grafika nic moc, vse pri starem dalo by se rict... i kazdy novy dil Call of Duty ma v sobe vic noveho, nez rozdil mezi CS1.6 a CS:GO, ktere je od sebe 9 let :D
na konmzolich tenhle dil chapu protoze tam CSko jaksi neni... -
-
na druhou stranu je GO za zlomek ceny CoDu.. I cena/kvlita se započítává do hodnocení..
-
Co myslíte? Nebrečela by zase hromada lidí, kdyby to na PC nevyšlo?
-
-
Vzhledem k tomu, že je Counter-Strike neodmyslitelně spojený s PC herní scénou, tak by to byl vcelku očekávaný a oprávněný scénář. Něco jako kdyby se Hideo Kojima vybodnul na konzole a šel dělat výlučně PC only. *1* *1*
-
-
Přesně tak, ale pak těžko vyčítat tvůrcům, že neinovativní hru vydali i na PC.
-
-
-
-
Komunita kolem serverů zůstane stejná. Stačí jen zmáčknout na Community servers a hned na vás vyletí okno s klasickým výběrem serverů, historií, oblíbenými atd.
Kdyby to bylo anonymní jak se píše v článku, stálo by to za starou bačkoru :) -
-
Ještě že tak. Nemožnost vybrat si server s přesně takovým nastavením, jaký se ti líbí a naprostá anonymita je spolehlivý recept na znechucení hry už po pár desítkách hodin. CS, DoD (classic i Source), CoD4 ... to jsou hry kde, jsem byl schopný nahrát stovky hodin a především kvůli tomu, že jsem se rád vracel na oblíbený servery.
Automatický připojování je prostě zlo.
-
-
Tak co Vesko ?
Už máš radost ? *1* *1* -
9/10...za co?..nechápu *1*
-
-
Za to ze to je Prave 1,6 v NEW grafice...Naco neco noveho??Kdyz to stare funguje uz prez deset let
-
+4 body za to, ze je to hra od Valve *15*
-
Přečetl jsem to a taky docela nechápu... furt jsem čekal nějakou novinku a nic. *1*
-
-
Veskoslav will be pleased! *15*
-
-
Ten už určitě buchl špunty, vytáhl už měsíc připravený chlebíčky z ledničky a vypustil pár rachejtlí. Já jen doufám, že si vzpomene na ty, kteří mu říkali: " Klid voe, jinak tě klepne, však ono to přijde "
-
-
snad se neotravi metanolem *11*
-
-