Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive spouští další komunitní Operaci
21.2.2014 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Jo, to já taky, 90€ není špatnejch :D, ale škoda že padají jenom z truhel a na tu potřebuješ klíč :/
-
Je to dobrý způsob jak si vydělat na steam hry. Z minulé operace jsem měl cca 30 euro...kamarád otevíral bedny pravidelně a haluzák dostával zbraně za 20-60 euro a padlo mu jich teda dost. Takže ten má vystaráno. Ty nové bedny budu hned prodávat.
-
kdy bych ji já měl tak ji okamžitě prodám :D
-
No potkal jsem cca 10 lidí, co měli jasné WH. A co jsem se díval, tak následné zablokování přístupu na servr je to nejmenší. Dokonce znám jednoho, co má zablokovaný přístup do hry. Tudíž ji má na Steamu, nainstaluje ji, může hrát proti botům, ale jakmile by chtěl proti živím hráčům, tak ho hra odmítne:) Za takové podvádění by mi to nestálo. Navíc to ukazuje jenom na to, že jsou to vážně lamy....To jsem i chápal, když jsem dříve hrával na poněkud jiné úrovni a spousta měla na CRT monitorech nakreslený fixem černý kříž pro zaměřování:-D
-
Už pár měsíců posuzuji zápasy v rámci Overwatch programu a zejména po té velké -75% slevě se bohužel docela úměrně s nárůstem počtu celkových hráčů zvýšil i počet lidí co si nejčastěji WHčko zapnou. Chci tím říct, že ne vše musí být jen řvaní dětí.
-
Co to meleš? v CoD ti rozhodně po zásahu do těla jedna rána nestačí, a to nemluvím ani o tom, že střílení s odstřelovačkou je v CoD a CS asi tak stejné jako ty jsi chytrý....Navíc u AWP v CS se zásah do hlavy vždy rovná smrti. Ale jak říkám, jsi obyčejný lhář, co všechno musí komentovat. Měl by ses léčit...
-
To si piš že kupuje. Třeba té nejstarší, která měla donedávna nulovou hodnotu se zvedla cena na 0,30 protože už se nedá získat. V případě těchto operací se vyplatí to rovnou prodávat.
-
No noob a podobné je ještě fajn:) Navíc moc při FPS psát nemůžeš, to LoL je jiná liga:-D
-
Jo kupujou se celkem pěkně... hodně streamerů dělá třeba akce, že otevře 500, 1000 krabiček najednou a pak rozdaj nejlepší dropy mezi subscribery atd.
-
U každého předmětu je po rozkliku graf, který ukazuje počet prodaných kusů a medián cen v minulosti.
-
Koukám že to asi nemá cenu řešit, já sám nejsem dobrej hráč (Silver 4) ale jak řikám za 300 hodin jsem se setkal jen s jedním cheaterem. Tohle jsou prostě děti co na každýho řvou cheater, nice aimbot.. no však to znáš.
-
Co to meleš? :D
1) Nikdo tě to nenutí kupovat
2) Všechny mapy, VŠECHNY mapy můžeš hrát tak i tak na custom serverech, a že jich jsou MRAKY, který prakticky kopírujou stejnej maplist současný operace. Operace ti to akorát zjednoduší tak, že to máš jako matchmaking z hlavního menu
3) No a co? Prostě mají dobrý systém, já teda nepociťuju nějaký nutkání mít vizuálně hezčí kudličku za 90€. A když jí někdo má, tak si poklepu na čelo a jdu dál. Takže tvůj argument nechápu. -
stejně se vrátíš :D ,tohler jsem měl už mockrát .
-
Ok, ale kupuje to vůbec někdo? Pardon, že se tak blbě ptám.
-
On nelže záměrně, on jen má potřebu komentovat něco o čem naprosto nic neví.
-
Jak které jak kdy :) ,nejdražší jsou úplně nové a nebo ty nejstarší.
-
Takže klasicky plácáš. Během týdne ti dropnou dvě bedny a dva skiny + plus když hraješ competive tak je ta šance na drop větší. Dám si ob den půlhodinovej match a mám to.
-
http://steamcommunity.com/market/
-
Kolik vydělává to prodávání beden? Mohu se zeptat? Mám jich spoustu a k tomu ještě nějaké blbosti.
-
Jasny lzu, hejtuju a buhvico jeste... to je hezky... to by bylo uz k smichu kdyby nepratele prezivali ranu z AWPCka nemyslis? Ja nevim ale kdyz to srovnam s COD tak tam vetsinou staci ta rana do hlavy, ale co nema smysl se hadat s fanboys ze.