Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CS:GO mám moc rád, ale co je venku Insurgency, už jsem to nepustil a ani neplánuju.
  • Proč máš neustálou potřebu něco psát? Píšeš naprosto z cesty, nesmysly a jsi pak za idiota s prominutím.....Jestli to nevidíš, tak je mi Tě upřímně líto.....
  • Proč zámeřně lžeš? I nejslabší zbraň ti ve hře ubere 45 života po zásahu do hlavy a to včetně zbroje........Takže většinou stačí maximálně dvě rány, u velkorážních zbraní jedna. Ale co, bavím se s člověkem, kterého porazila slepice v dámě..... *7*
  • Jack1947
    Prave ale... jak se rika co neni muze byt. ( nerikam ze toto je nutne ten pripad).

Treba dalsi CS, tak bude a abych nereagoval napisu jen. Velci hraci hraji takove ty INsurgency a ti ostatni CS:GO atp. Abych ukoncil debatu a nebyl za jeste vetsiho blbla nez jsem, servus.
  • Až na to, Ty kříženče žížaly s IQ bahna tak CS: GO není F2P titul...... *7*
  • Veskoslav
    Tohle považuješ za další CoD? A v 1.6 zabití skrze 4 zdi a přes celou mapu ti nevadilo (Dust2 či Aztek při trefení správného místa)? *7*
  • Jack1947
    Taky se mi treba nelibi ze v tomhle CS GO neumiraj hraci poo rane do hlavy, (vetsinou ani po nekolika ranach) ale to mi preci nedovoly top hejtovat realita je takova ze ten kdo se bavi u CS GO by u CS 1,6 nadaval jak "je to kur-a tezky. *15* ( Cs moc nemam rad jen tak na okraj ale neda mi to nenapsat)
  • Vsak ja to taky kupovat nebudu, kaslu uz na tuhle blbost. U 1.6 jsem se bavil luxusne, tohle je jenom dalsi COD s bombaba, defusema a mizernym netcodem, kde ti tretina zasobniku vystreli slepy naboje.
  • Jack1947
    To vis ze jo, dame si rekneme 50-100 hodinek nasbirame bednicky vypadnou vecicky a prodame za min nez jsme casove vlozily ...

Ne ne, takhle to F2P her nebejva, tam se prece koupi rovnou. Zadnej grind. *3*
  • Jack1947
    Nastesti ne, to byl jen takovy nenapadny priklad jak to muze byt.
    Nebo respkt mohlo... ale zaroven nemusi, to jsou moznosti.

( jak by rekl... he/he : gumam roste tlak? ) *15*
  • Kozy
    A on tě někdo nutí koupit si to? Já to udělal, za peníze utržené prodejem beden ze starších operací. Zaplatí se ti to a pár eur ti zůstane k dobru. Já si rozhodně nestěžuju, díky CS:GO si koupím některé hry "zadarmo".
  • Tak já jsem krom hry CS, za cs nic ze svého neutratil, všechno jsem si vydělal na prodeji skinů a beden, oni tě nenutí si to kupovat.
  • Jack1947
    Nebejt tak popularni, uz davno by se na ne kazdy vykalel. Na obranu furt lepsi takto nez jinde (BF ehcm, ehcm EA).
  • Overwatch
    Díky moc za upozornění, opraveno.
  • Jasne, proc zase neprodat podruhy ty samy mapy, jen aby sly hrat v competitive. Vykalet se jim na hlavy, zlaty stary cs nez tahle COD-style hovadina. Vzali CS:S, dali hracum zbrane z piskoviste, umyslne potopili 1.6 linux patchem a prodali to znova, gratuluju valve za legalni zlodejinu.
  • Jack1947
    CS uz je po vzoru jinych uspesnych her takova mensi dojicka penizku *12* , hlavne nenapadne nejlepe (po 3dollarech). *3*

Hlavne me dostavaji ty Rare skiny na noze co se prodavaji za celkem vysoke penize, nebo clovek muze vyzkouset obdobnou verzi "tomboly" vyhazet realne penize - na ziskani jich v nejakem tom drop systemu - krabicek. ( a aano, ten drop nebude tak priznivy vuci jeho cene ...) *4*

"No fear, no flame"
  • Foxtrot_cz
    ... prostě tam chybí písmeno "u"
  • Chlapci název článku má být opravdu "Conter-Strike" ? .... Jinak zajímavé počtení *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit