Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však jo, furt tam kecala, že její synáček je nevinný... a pak jdeš do sklepa, kde ho najdeš v kobce s uvázanou holkou *1*

Taser jsem na ní nevytáhl, stačilo jí stříknout pepřák do očí a už si klekala na zem :)
  • Tvůj kámoš má pravdu, po tom mamutím updatu je to fakt úplně něco jiného.
  • Jde stále o stejný Source engine, konkrétně o verzi použitou v Portal 2.
  • Hraju betu od ledna. Engine je stále stejný, jedná se o verzi buildu z Portal 2. Jako dlouholetý hráč CSS jsem z CS:GO docela překvapený, upřímně mě po posledním patchi opravdu baví. Jasně, snaží se to svézt na COD vlně, a tak vám každé kolo zní podmanivá hudba, mapy jsou přeskinované s motivy teroristů (třeba oba Dusty), zastaralost enginu se snaží chytře maskovat (nalepením šutrů nad klenby nebo dodání kostek na rohy budov)... přesto to má něco do sebe *3*
  • jindra.veliky
    tak CS je delany jako arkda kdezto bf si chce hrat na simulator tak proto *3*
  • Taky se tam bude kropit jen od pasu podle zamerneho krizku? Nejak me nenapada jediny duvod proc bych tomu mel dat prednost pred BF 3?! *6*
  • Jo, presne! Hned me to napadlo :)))
  • Veskoslav
    Dvě rány a jde k zemi:-D Musí vydržet aspoň dva zásobníky, jinak to není pro něj:-D
  • A to je jaky princip? *1*
  • Grifus
    Tak koukam z poslednich obrazku snad zmenili engine, protoze co si pamatuju video kde tu hru slavnostne predstavovali, vypadalo to pomalu jak CS 1.6.
    Nicmene jestli bude engine pracovat na stejnym principu jako vsechny HL hry, tak jde opet CS mimo me...
  • deridon
    ale pokémon musí umět surf abilitu
  • deridon
    no hratelnostně to bude určitě lepší než ten Brink ve tvém avataru :)
  • Jojo, SWAT 4. Ještě doteď si pamatuju, jak jsem tu bábinu střelil taserem :D A ty řeči okolo.
  • Jn Source mě postupem času začal bavit více.Doufám že se dostanu do bety ,kámoš říkal že po tom mamutím updatu je GO dobré .Nechce se mi čekat do léta
  • Rád vyskouším :-P
  • Jazz
    Sourse, okay! *6*
  • Veskoslav
    No jo. A kdy naposledy vyšlo poslední CS?:-D:) Tohle není CoD, jak psal kolega vyšše.
  • Veskoslav
    No tak uvidíme. 1.6 se hraje doteď, Sourse taktéž. Každé má své pro a proti. Osobně sice mám raději Sourse, ale hraji 1.6 kvůli hráčům. Na nové Csko se těším, obzvlášť na vylepšený fyzikální model. Snad to příliš nezjednoduší či nějak nepokazí.
  • No a přitom to vypadá jako budova z jedné klasické mapy pro CSko zvaná cs_militia ale i ten vypadá trošku jinak :D
  • Kocy
    Pořád lepší než další Codko....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit