-
A přídavek v podobě DLC bude za snobce, který se bezďákům vyhejbají *1*
-
Nechce se mi věřit, že autoři jsou tak retardovaní a chtějí vypustit do světa něco co využívá neštěstí jiných lidí. Snaží se na tom dokonce vydělat peníze. A to nemluvím o tom že se hrou ještě bude bavit spousta hráčů.. nechutné, přeji autorům a hráčům tohoto hnusu aby jim život uštědřil také velkou lekci a udělal z nich žebráky na ulici!
-
-
Drtivá většina bezďáků je na ulici o vlastní vůli. Oni nechtějí žít jiný život.
-
-
dobrej žvást :)
-
-
Jakej žvást?!
Byl jsem velké zvíře v EA a vlastnil jsem akcie ACTIVISION. Ale chudoba obyčejných hráčů mě tak dojímala, že jsem jim chodil pomáhat do škol a zaměstnání. Tím jsem zanedbal své povinnosti v EA. Brzy jsem se topil v dluzích a soused velké zvíře v UBISOFT, skoupil směnky a přivedl mě na buben. Víc než korunku mi nedávejte, nechci se vrátit mezi tu bohatou pakáž. -
-
Pane, při pohledu na mě byste jistě neřek, že jsem býval umělkyně...
-
-
Hrála jste dobře, to nemohu říct.
-
-
ja měl taky akcie Activisionu v době vydání mw3 a dokonce taky akcie EA když byl bf3
Přece každý musí využít své šance na prachy ja nechapu to si připadáš jako někdo nadřazený s pár akciema? -
-
ano, protože je kulturně vzdělanější
-
:-)
-
-
-
-
vlastni zkusenost?
-
-
jj
-
-
-
To sedí od někoho s nickem sériového vraha
-
-
možno je to ale dexter z dexter's laboratory :)
-
-
nebo spíš dexter z dexter's gay parody :) *7*
-
-
-
To mi bylo jasné, že se tady objeví nějaký moralista. Tak nám prosím napiš hry, které obyčejně hraješ a uvidíme, zdali nehraješ něco, co zneužívá neštěstí jiných ;)
-
-
Miluji Mahjong, Šachy, Hello Kitty a Cocoto Racing. *9*
-
-
A dochází ti třeba, že spíše tímto na daný problém poukazují a doufají, že se nad ním někdo posléze zamyslí?
Hra navíc stojí $1, tj. to nevypadá, že by na tom chtěli kdo-ví jak vydělat. -
A zabijet ve hrach je normalni? Bavit se ve hre s tematikou 2.sv, kde miliony lidi trpela? Prejizdet duchodce v carmageddon pro extra body?
-
-
:D super