Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    když už, tak na pixely se používá nearest neighbor scaling a nebrat to z komprimovanýho obrázku :)
  • To ma bejt jako vtipny protoze prece pixely jako pixely...
  • Mart9
    Ukázka toho, že by si ani omylem nepoznal, co to je, kdybych ti to neřekl. A autor za to jistě dostane zaplaceno.
  • GlaDOS
    Pointa? Proč bych měl hrát hru zvětšenou a oříznutou?
  • Mart9
    Tak jsem z obrázku v článku vyřízl hlavu a 5x zvětšil - http://s29.postimg.org/kw4xs0t3b/hlava.png
    Přeji příjemné hraní.
  • Další důkaz, jak mohou dobré animace krásně vykompenzovat "horší" grafiku. Trailer je výborně udělaný, mimochodem. Hra se mi líbí.
  • Jsi na cestě k osvícení. Zavolám místního Ježíše.
  • Ale grafika prvního Carmageddonu se ti doufám líbí, Maxi.
  • Kedaro
    Zajímalo by mě jestli je herní obec tak omezená vůči pixelově stylizovaným hrám jen tady na games.cz nebo je to všude. Vždyť je to jen grafika, takovou věc vůbec neřeším, když je parádní hratelnost, tak to hraji.
  • Carmamrdon
    No, něčím takovým opravdu nehodlám urážet svou grafickou kartu. Moje ho... po chlastačce vypadají líp než tahle hra.
  • Golden Axe vypadá mnohem líp
  • Inquisitor
    Ano
  • michelangelocz
    Tak on to byl humor! Ale o tom, ze neustale opakovanej vtip prestava bejt vtipnej, jsi uz mozna slysel, ne? ☺
  • Dva hráči v příběhových misích proti nejrůznějším monstrům ovládaných počítačem i jinými hráči, to ze současných titulů, co mě napadá, umožňuje Resident Evil 6.
  • To mi pripomelo ze se South Parkem vychazi i tahle pecka - http://www.youtube.com/watch?v=3UXGVDOqK1o
  • Inquisitor
    Jéžiš, lidi neberto všechno tak smrtelně vážně.
  • Drifteru se hodně povedla kampaň, takže snad budou mít dostatek možností pro nový obsah, protože co si budeme říkat, u těchto her je to zcela zásadní věc.
  • MickeyMutant
    Nejlepší trailer, co jsem viděl za tak dlouho, že ani nepamatuju. S nápadem, skvěle napsaný, ještě líp namluvený, a navíc nečekaně informativní.
  • michelangelocz
    A ma to NECO i konkretnejsi obrysy (protoze by to mohlo stat za zahrani)? Nebo se jen vezes na popularite mistniho pixelart hejtu?
  • yenda1
    Opravdu? A co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit