Přejít na výpis diskuzí
Creation Club nabídne placený nový obsah pro Skyrim a Fallout 4 od Bethesdy a ověřených tvůrců
12.6.2017 | Patrik Hajda
25 příspěvků
-
Autor je asi jeden z těch mála lidí, co brečel, když krachl první pokus a určitě napsal nějaký ten blogísek na obhajobu....
Nejvíce mě pobavilo: "Díky své uzavřenosti a elitářskému přístupu nabídne Creation Club jen opravdu vyladěný obsah."
Fakt by mě zajímal ten vyladěný obsah, protože to nedokázal ani Skyrim ani Fallout v základu od Betha, tak jak to může dokázat teď? Nebýt moderské obce, tak Skyrim shnije v pekle nezájmu. To díky moderům si na tom Betha vyrýžovala. Podpořit můžete autory modifikací už teď díky například Nexusu. Ale toto? Placený zmetek, který autor ještě tak blbě obhajuje..... -
-
60% lidi hraje/hralo Skyrim bez modu, tak jaky peklo nezajmu..a na konzolich to jeste nedavno bylo 100%. nemel blbosti kdyz tomu nerozumis..
-
-
Poprosím o ten odkaz na těch 60%, co to hrálo bez módů. Dík. Protože ve svém okolí neznám naprosto nikoho, kdo by ve hře neměl ani jeden mód.
-
-
Já to hrál bez módu. Koupil jsem to hned tuším toho 11. 11. 2011, prostě jak to vyšlo a pak to hrál bez módů až jsem se dostal do Riftenu a udělal tam tu sérii questů pro Thieves guildu s Karliah a dostal to nightingale lučištnický vybavení ... potom mě to přestalo bavit, ta pasivita postav, všechni byli stejní a žádné zajímavé postavy, události, nebo tak ... škoda že hry, kde byla radost z objevování a průzkumu světa jako byl Daggerfall, Fallout jsou už asi definitivně pryč. Poslední hra, u které jsem se dobře bavil byl Fallout Ressurection. Jo a Stalker: Call of Prypiat, to byla snad poslední hra, která mi sedla a u které jsem se opravdu dobře bavil.
-
-
v listopadu 2011 si to hrál bez modů, jo? a z kolika modů sis moh vybrat?
-
-
Winston:
Podivej se na ty odkazy co jsem dal nahoru. Proc by nekdo chtel hrat vanilu (hru bez modu), kdyz to muze vypadat takhle? -
Nevím, a vůbec mě to nezajímá. Hrál bych to bez módu v listopadu 2011, říjnu 2015 nebo v prosinci 2035. A proto jsem reagoval, v příspěvku přede mnou říkají že těžko najít člověka, co to nemá omodované. Tečka, už mě neserte s těma debilníma komentářema.
-
-
to je logický že napoprvé to hraje každy bez modu, kor když jsi to hral hned jak to vyšlo a žádne mody ješte nebyly. tady se bavíme o tom proč ta hra žije ješte ted, 5 let po vydání.
-
-
-
-
-
Jeden z nejhlavnějších důvodů proč tu hru ještě někdo hraje a kupuje, a není jim to dost... mrdky
-
Docela by mě zajímalo, jak to bude s copyrightem. Zda některé případy budou třeba ve stylu, že něco moder vymyslí a udělá a jelikož nebude mezi těma TOP, co to budou moci hnát přes Creation Club, tak to nedostane zaplacené, ale všimne si toho právě někdo z oněch zasvěcených a okopírují to, a prodají to přes tento vznešený klub.
A další věci, které bych se bál, že to z hráčů bude nevědomky žrát další peníze. Osobně se strašně bojím F2P modelů, jelikož často tu není žádný strop a nekonečná možnost kupování věcí.
Samotná hra tak může třeba ve slevě stát 500, ale dotyčný když se nebude držet nebo i jeho dítě a bude k dispozici kreditka, tak může klidně utratit statisíce za jednu hru :D
Samozřejmě mě můžou lidi oponovat, že je to jejich chyba, ale svým způsobem jsou tyto způsoby kupování věcí něco jako hazard, kde cpete peníze a jednou to šlo tak lehce, tak příště si vezmu klidně něco dalšího. Je to ten problém, kdy lidi nevidí protékat mezi rukama ony finance a je to pro ně jen něco příliš nehmotného, neuchopitelného a prostě to teče a teče.. :D
It will be fun, they said. -
-
muže to fungovat ale i naopak, nekdo udelá zadarmo mod, který bude v nabidce za penize
-
-
Placené DLC třetích stran *7*
Upřímně doufám, že to krachne stejně rychle jako ten první pokus.