Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další, co nepochopil. Problém je, že budeš mít i když nechceš platit, protože většina těch jejich kravin je k dispozici i zadarmo a v lepším provedení.
  • Ne. Leaderbordy jsou v kompetetivnich hrach. Soutezit v singleplayer rpg je pro zoufalce.
  • Kdyby to jako vsechny ty jejich CC vytvory rovnou nestahovalo aniz bych si je koupil, tak moooozna...
  • Radši mody, které mi přidají nové věci, questy, lokace a herní prvky, než základ a mít možnost si honit ego, že už jsem pozabíjel X mutantů nebo navštívil X lokací, to je mi k ničemu a žádnou přidanou hodnotu to nemá.
  • XorxoxTalarius
    Ten prijde na radu pozdeji
  • nikdo vás nenutí hrát mody, nikdo vás nenutí mít speciální brnění/zbraně.
    nechceš platit.. nebudeš mít. tak je to správné.
    to bych mohl přijít do restaurace a vyžadovat tatarku, kečup, omáčku zadarmo
  • "Není to placený mod, protože my těm modderům platíme." Moc pěkné.
  • stejne, jako u dlc, kdyz maji novinari rvat a hajit hrace, tak to nakonec chapou. jestli nekdo dostane herni prumysl do prdele, tak to budou tito manageri ruku v ruce s novinari, kteri to chapou.
  • readyxx
    jeste ze existuje nexusmod
  • readyxx
    styd se bobe *11*
  • K čemu jsou scoreboardy/leaderboardy? K čemu jsou fragy?

K uspokojení. Všechno to jsou formy achievementů a lidi to baví.
  • je to spiš tak že platime bethesdě za real penize za ně dostnaneme kredity a kredity jdou tvurcum modum
  • Ne
  • Ano, ty ne?
  • Ty jsi nekdy podporil autora modu?
  • na steamu je dlc u fallout 4 kde si mužete kupovat cc kredity a 5500cc kreditu stoji 25e
  • K čemu jsou dobré achievementy?
  • Kdyby tam dali jen možnost podpořit autora modu, jako to bylo třeba u map v Team Fortress 2, tak by to komunita přijala pozitivně, ale Bethesda se evidentně u TF2 inspirovala jen tím, že si lidi kupujou čepice.
  • XorxoxTalarius
    Jestli jim nekdo veri ze dalsi krok neni zakazat mody mimo tuhle aplikaci, tak at radsi odevzda obcanku.
  • Mody vypnou achievementy, takže musíš stáhnout mod na to aby ti fungovaly achievementy *7* a nebo prostě udělat všechny a mít klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit