Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Total Warhammer... Proč ne.
  • Hra vyšla velice nedodělaná plná bugů a dostala hodnocení 9/10 já si pamatuji jak jsme jí nemohl ani hrát, jelikož nepodporovala mojí grafickou kartu a to nepočítám další obrovské bugy a naprosté zjednodušení včetně ohyzdného interface atd. Také za to v jakovém stavu se nacházela dostala pěkně slíznout smetanu najdi so na YT a uvidíš jen na tiscali hra dostala 9/10 a Smutný mlčel pročpak to a vlastně za co dostala tak exklusivní hodnocení a bylo toho mnohém více.
  • slavek.skara
    Ty čeče já ani ne. Divej jako taohovou strategii která se přepne do real time modu si Warhammer dokážu představit vzpomeňme si na Dark Omen nebo Rat hornet. Tam ikromně strategické stránky si měl přesně real time bitvy které byli velice zábavné. Pokud tomu dají dobrou ekonomiku a vyváženost jednotek tak to nemusí být vůbec špatné.
  • Lotr
    Pokud můžu doporučit tak zkus mód pro Medieval 2 s názvem Rage of Dark Gods. Battle for the Empire Total War.

Ukazuje že balanc není nic těžkého. V tom problém zas takový nebude. Ono i v deskové hře neexistuje žádná strana která by dominovala.
  • nesouhlasim, nahral jsem tam 200h, a bavil me dost, minimalne vic nez Napoleon a Empire. Lidi vzdycky nadavaj na ten nejnovejsi TW a pak na nej po par letech v dobrym vzpominaj
  • slavek.skara
    To je taky pravda....8/10 bych tomu dal max.
  • Co bylo kakastrofálního na recenzi? Rome 2 se líbil, fungoval, o tom, že jako předchozí díly se nevyhne dolazení taky bylo řečený, 9/10 pohoda. Nebo co se u toho má vymýšlet za intelektuálnosti?
  • To nepopírám, ale třeba pro mě je snesitelnější hrdinská jednotka, před mágem.. navíc si myslím, že bude problém mít vývážené jednotky, díky tomu, že se tak liší u jednotlivých národů a tak bude např jeden národ silnější než ostatní, nebo budeš mít jiný model a v pozadí jiná čísla...

Ale celý jsou to jen dohady uvídí se...
  • To bych snad měl i zájem. Nejsem sice nějaký fanda universa, ale co hra to většinou kvalita a zábava.(Dawn of War 1 a 2, Space Marine) a pak taky to nové mmo se zatím rýsuje dobře.
  • Není t tak dlouho co jsem četl, že po vydání TW2 si studio na delší dobu dá od TW pokoj, mimochodem bylo tam také psáno, že TW2 bude to "top nejlepší" co kdy v této sérii vyšlo, jaká je realita všichni bohužel víme ... za mě RTW2 jednoznačně nejhorší díl série co kdy vyšel. No nic nechám se překvapit s čím přijdou, nicméně jedno vím jistě, již žádné pre-order objednávky od tohoto studia dělat nemíním, jednou mi to stačilo a spálil jsem se pořádně. A také jsme zvědav na exkluzivní recenzi na tiscali to bude panečku počteníčko, že pane Smutný.
  • Třeba Čína v období třetihor....
  • Magister_Peditum
    Tak já bych se tomu nebránil. Ostatně poslední díly TW byly tak trochu taky fantasy s těmi buffy, hrdinskými jednotkami atd. Víc bych bral Warhammer 40k, ale to už je věc vkusu.
  • Morraw
    Doufám. To by pro mě osobně strčilo všechny předchozí díly do kapsy.
  • Magister_Peditum
    No, je pravda, že release verze měla do hodnocení 9/10 celkem daleko.
  • Bojím se toho... Neříkám, že to bude přímo špatná hra, ale celý pojetí je na můj vkus až příliš fantasy...
  • Magister_Peditum
    Třeba v 19. století, kdy dostávala nakopáno doslova od všech? *15*
  • Uvítal bych středověk, případně čínu v kterémkoli období...
  • Magister_Peditum
    Taky si myslím.
  • Jj už se můžeš začít smát. Ale nepřežeň to...
  • Stredovek bych bral. I kdyz muj sen je moderni doba, ale vim ze to je tezko realizovatelne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit