Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moje slova zpracovat by nebyl problém,.. ale byl by to jen doplněk do stáje alien.. chci něco hodného toho jména néé další "harry potter"
  • Máš pravdu... hromada strachu... z toho že budu muset restartovat misi a lépe rozmístit turrety.. za žádnými zvuky by jsi se neotáčel.. praskající zářivky.. řikals rozbíjení alienů o hradby to néé.. ale rozbíjení tuny alienů o turrety to ano.. fajn máš rád tower defense a měhá ti z nedostatku munice mráz po zádech.. ne...štvi to k alienům..
  • tak to jsi prvni od koho to slysim :D Nejoblibenejsi dil cele serie valne vetsiny fandu sveta Vetrelcu :DDDD
    a pro tve uklidneni ? Ja zas prvni dil povazuju za nejhorsi ze vsech ctyr a to Scotta jenak mam rad ,ale nechapu proc v takove budouscnosti se lidi porad chovaj jak iditoti a nechaj se tak trapne nachytat ? Bez urazky ,ale bylo to utrpeni na to koukat a byl jsem rad ,ze uz byl konec filmu.
  • Mechwarrior_bw
    "Jinak zpracovat to jako strategii by vůbec nebyl problém, o tom nikdo nepochybuje."
    ako vidíš vždy sa niekto nájde :)

"Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být. "
    ale no tak *3* samozrejme tomuto univerzu najviac svedčí tiesnivý pocit strachu ktorý je ľahšie vyvolať v FPSke ale prečo sa obmedzovať na jeden-dva žánre ? skús si predstaviť ako na teba v RTSke zo všetkých chodieb nejakej vesmírnej lodi útočia hordy alienov, pripletú sa k tomu androidi, v auto-turretoch dochádza munícia a celému tvojmu týmu mariňákov hrozí rýchly exitus... naozaj by ťa to nechalo chladným ? žiaden pocit strachu, nič ? pretože u mňa by to pocity strachu spolahlivo vyvolalo.
  • EuroSamurai
    "Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být. " Ale může.
  • CrocoRay
    Mechwarrior: Možná jde spíše jen o to, že strategie nikdy nebude moct být survival horror, jímž se Aliens vs. Predator vždycky snažil být. Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být.
    Jinak zpracovat to jako strategii by vůbec nebyl problém, o tom nikdo nepochybuje.
  • Mechwarrior_bw
    to že to k sebe nepatrí je tvoj subjektívny pocit dosť obmedzeného človeka (sry) ... nič viac nič menej.
  • Promiň asi se ti zasekl centrální mozek.. prostě to k sobě ne-pa-tří.. to ty bys podal z pohledu strategie by vypadalo daleko líp z vlastních očí pocítit atmosféru... ne fakt u tebe to je jak foukat brčkem
  • Mechwarrior_bw
    no nič iné ako vzdať to ti neostáva, keďže tvoje argumenty stoja na vode, bez ohladu na to ako ich prednesieš *3*
  • Vzdávám to snažil jsem se ti to vysvětlit po lopatě co to šlo ale dobře, nech si svůj sen taky jsem vždycky chtěl mít stíhací letoun značky Škoda.. ale oni jen a jen vyrábět auta..
  • Mechwarrior_bw
    v čom je to iné ? *1* že sa tam priplietol predátor ? takže bez neho by to už nešlo ? :) sry ale neexistuje jediný dôvod prečo by to nemohlo fungovať, môžeš hru postaviť nie len strategickom boji voči alienom ovládaných královnou, teda určitým centrálnym mozgom ale i boji proti androidom vytvorených v Weyland Yutani a rôznym mutáciám alienov a neviem čoho ešte. Mohol by si ovládať malé jednotky mariňákov a bojovej techniky alebo rovno jeden tým zostavený zo známych maríňakov a mariňáčky z aliens. Všetko by šlo len netreba byť obmedzený a predstavovať si rts ako "rozbíjení masa o hradby" *7*
  • měl jsem to štěstí si to zkusit no ale alieni nemají k paži přirostlou bouchačku.. :) Ani žádnými kokony se nestřílejí z planety na planetu parazitují schovávají se.. zůstal bych u toho
  • ale AVP je něco jiné.. alien byl vždy o strachu né o rozbíjení alieního masa o hradby.. ano dokázal bych si představit AVP jako strategii bylo by to možná nemálo podobné starcraftu ale to neznamená že by to nebylo jen ždímání značky...
  • napr ani Scottovi ani Gigerovi sa nepacilo, co s alienmi Cameron urobil..a dost fandov je na tom rovnako
  • Nemůžu nic než jen souhlasit.
  • Akorat se bojim ze v Prometheovi ukazou jak SJ vypada a potom vznikne rady nesmyslu (viz aliens vs predator)
  • Pethulla
    aby z toho nevylezlo Aliens : Total War
  • Mechwarrior_bw
    tak to si teda vysvetlil :)

zrejme ti to nič nehovorí ale mrkni sem : http://goo.gl/4nbC6
  • luke.skywalker
    stačí aby ke kormidlu usedl cameron.. a minimálně o další výborný sequel je zaděláno.
  • Hairy_Ass
    Tak si zahraj Warhammer 40k Down of War za Tyranidy, takhle to totiž bude nejspíš vypadat. Mě nápad na Alien strategii přijde dost divný, ať se CA věnují plně dalšímu dílu ze série TW, to jim jde nejlépe. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit