Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly oznámili free to play hru Total War: ARENA
29.3.2013 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Je mi jedno kam se bude ubírat série Total War po vydání Rome II, protože Rome II je pro mě vyslyšeným přáním které si nosím v srdci od chvíle kdy jsem dohrál původní RTW a když jsem pak viděl jak se ke každému dílu dělá díl druhý tak se moje motlidby ještě zintenzivnili a byly vyslyšeny...takže další díly? Fajne, ať jsou třeba F2P jen ať už na mém PC pochodují Římské legie do bitvy proti Galům...
-
no je mi to celkem jedno, jen aby to neublížilo další TW produkci, co přijde po Rome 2
-
Už se těším až moji armádu rytířů budou decimovat tanky pořízené za mikrotransakce.
-
Svádět bitvy s armádami z různých dob? Tož to jsem zvědavej na tu vybalancovanost. *1* Nicméně, dokud nebudu vědět o hře víc, tak mě to zatím moc nezajímá. Rome 2 je na cestě.
-
-
Vidis, a ja si myslel ze to u shoguna vanila vs FOTS nepujde a jde do. Mrsky vzdy prekvapi ;-)
-
Tak stačí nějak vyvažit ceny, ale jsem zasadne proti tomu dlc politika segy se mi opravdu v minulych dilech nelibila natož v tomhle
-
-
Vim ze spousta z vas miluje Creative Assembly a jejich hry a proto je nejspise zdesena, ale berme to tak, ze studio ktere je nadmiru zkusene nam nabidne jakousi arenu ve ktere spolu budou bojovat ruzne armady a ruzni vojevudci.
Nemam nejmensi neduveru v tento projekt, jelikoz toto studio uz nekolikrat dokazalo ze se o sve hry stara a vzdy dela vse s citem.
A ruku na srdce, kdo by nechtel vyzkouset bitvu mezi samuraji a treba Teutonickym Radem :) -
-
"jelikoz toto studio uz nekolikrat dokazalo ze se o sve hry stara"
Toto štúdio už niekoľko krát dokázalo, že sa o svoje hry nestará, respektívne s*rie na svojich fanúšikov. Viz. žalostný stav, v ktorom vyšiel ETW. Plný bugov, atď. Alebo roky neexistujúca diplomacia, ktorú s každým dielom sľubujú vylepšiť. Zatiaľ neúspešne. Fakt, že nevedia naprogramovať slušnú AI, pritom amatéri, ktorý robia Darth mod, s tým zjavne nemajú problém. A to ani nehovorím o ich prístupe k modderskej komunite, ktorej stále hádžu polená pod nohy.
CA má prinajmenšom pochybnú históriu. *3* -
-
takovejm k******m jako ty se nezavdeci zadny studio
-
-
K tomuhle projektu skeptickej, skoro až kupodivu, nejsem. Nicméně asi takhle: NECHTĚL BYCH TO ZKOUŠET *1*
Pro mě je prostě hvězdnej Empire: Total War s posledním DarthModem. Před týdnem jsem začal asi. Slintám blahem *1* -
-
No prome zase Call of Warhammer pro Medieval 2, ale proc si obcas nezabatlit s kamarady. Ja od toho vic nez moznost hrat bitvy ruznych armad proti sobe necekam. Takze se muzu tesit *1*
-
-
-
tvl uz i Total War F2P..za chvilku bude každý hov*o free to play achjo.
-
Njn... free to play je trend... vyvojari zjistili, ze to vydelava vic nez klasicka distribuce, tak kazdy studio musi mit svoji F2P hru.
Uvidime az z toho ukazou nejaky obrazky... Kdyz si to udrzi ducha Total War serie, nemuselo by to byt spatny. -
free to play sem, free to play tam. je to jak epidemie. cekam kdy se tim inspiruji treba vyrobci potravin...free to eat
-
"ARENA se bude soustředit výhradně na online multiplayer a bude kombinovat prvky z RTS a MOBA her,” A naděje pohasla. *7*
-
A já se těšil na Warhammer Total War :(