Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly oznámili free to play hru Total War: ARENA
29.3.2013 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Hnidopišská poznámka - "i sebelepší herní mechaniky by mohly manažery ze Segy zabít necitlivým použitím mikrotransakcí"
Nemělo by to být spíš "i sebelepší herní mechaniky by mohli manažeři ze Segy zabít necitlivým použitím mikrotransakcí"?
Dávalo by to tak nějak větší smysl.... *3* -
Vim ze spousta z vas miluje Creative Assembly a jejich hry a proto je nejspise zdesena, ale berme to tak, ze studio ktere je nadmiru zkusene nam nabidne jakousi arenu ve ktere spolu budou bojovat ruzne armady a ruzni vojevudci.
Nemam nejmensi neduveru v tento projekt, jelikoz toto studio uz nekolikrat dokazalo ze se o sve hry stara a vzdy dela vse s citem.
A ruku na srdce, kdo by nechtel vyzkouset bitvu mezi samuraji a treba Teutonickym Radem :) -
-
"jelikoz toto studio uz nekolikrat dokazalo ze se o sve hry stara"
Toto štúdio už niekoľko krát dokázalo, že sa o svoje hry nestará, respektívne s*rie na svojich fanúšikov. Viz. žalostný stav, v ktorom vyšiel ETW. Plný bugov, atď. Alebo roky neexistujúca diplomacia, ktorú s každým dielom sľubujú vylepšiť. Zatiaľ neúspešne. Fakt, že nevedia naprogramovať slušnú AI, pritom amatéri, ktorý robia Darth mod, s tým zjavne nemajú problém. A to ani nehovorím o ich prístupe k modderskej komunite, ktorej stále hádžu polená pod nohy.
CA má prinajmenšom pochybnú históriu. *3* -
-
takovejm k******m jako ty se nezavdeci zadny studio
-
-
K tomuhle projektu skeptickej, skoro až kupodivu, nejsem. Nicméně asi takhle: NECHTĚL BYCH TO ZKOUŠET *1*
Pro mě je prostě hvězdnej Empire: Total War s posledním DarthModem. Před týdnem jsem začal asi. Slintám blahem *1* -
-
No prome zase Call of Warhammer pro Medieval 2, ale proc si obcas nezabatlit s kamarady. Ja od toho vic nez moznost hrat bitvy ruznych armad proti sobe necekam. Takze se muzu tesit *1*
-
-
-
"ARENA se bude soustředit výhradně na online multiplayer a bude kombinovat prvky z RTS a MOBA her,” A naděje pohasla. *7*
-
Už se těším až moji armádu rytířů budou decimovat tanky pořízené za mikrotransakce.
-
Svádět bitvy s armádami z různých dob? Tož to jsem zvědavej na tu vybalancovanost. *1* Nicméně, dokud nebudu vědět o hře víc, tak mě to zatím moc nezajímá. Rome 2 je na cestě.
-
-
Vidis, a ja si myslel ze to u shoguna vanila vs FOTS nepujde a jde do. Mrsky vzdy prekvapi ;-)
-
Tak stačí nějak vyvažit ceny, ale jsem zasadne proti tomu dlc politika segy se mi opravdu v minulych dilech nelibila natož v tomhle
-
-
tvl uz i Total War F2P..za chvilku bude každý hov*o free to play achjo.
-
Je mi jedno kam se bude ubírat série Total War po vydání Rome II, protože Rome II je pro mě vyslyšeným přáním které si nosím v srdci od chvíle kdy jsem dohrál původní RTW a když jsem pak viděl jak se ke každému dílu dělá díl druhý tak se moje motlidby ještě zintenzivnili a byly vyslyšeny...takže další díly? Fajne, ať jsou třeba F2P jen ať už na mém PC pochodují Římské legie do bitvy proti Galům...
-
no je mi to celkem jedno, jen aby to neublížilo další TW produkci, co přijde po Rome 2
-
A já se těšil na Warhammer Total War :(
-
Njn... free to play je trend... vyvojari zjistili, ze to vydelava vic nez klasicka distribuce, tak kazdy studio musi mit svoji F2P hru.
Uvidime az z toho ukazou nejaky obrazky... Kdyz si to udrzi ducha Total War serie, nemuselo by to byt spatny.