Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly připravují Total War: Warhammer
14.1.2015 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Hlavně když tam budou Dwarfs of chaos a Dark Elves. Přihřátou Bretonni si můžou dat do dýelsíčka
-
to mi vyhovuje, klidně dám aj 10éček.
Ostatně nedávno jsem koupil hru, kterou ani nechci, prostě jen tak, abych provětral účet. -
Ved mas empire
-
To ja to mam naopak. Kdyz srovnam boj na blizko ve warhammerovskych hrach - SOTHR a DO - a Total War, tak me bavily vic ty prvne zminene. Boj byl pomalejsi, rozvaznejsi, taktictejsi. TW az moc casto sklouznul k az zbytecne rychle a hromadne rezi - Rome 2 je v tom samozrejme nejhorsim vinikem. Samozrejme k tomu prispela i skutecnost, ze jednotlive bitvy byly soucasti kampane a jejich obsah a pocitacovy protivnik tak mohl byt nastaven a nadesignovan.
-
Jestli mas navic rad i tahove strategie ve vcelim ulu, doporucuji relativne nedavno vydany WH40K Armageddon - je to na zaklade Panzer Corps, ktere jsou zase mirna predelavka puvodniho PG1/2. Marinaci, titani, garda, je to legrace. Trochu spartanske, ale zabavne.
-
Gamersky boh existuje!
-
Ale ty mi nerozumis - Warhammer ma pravidla, mechanismy, statistiky, ktere urcuji, jak se v nem bojuje. Jak se hazi kostkou, co se pricita, co se odecita. Ty mnou dve zminene hry je vyuzivaly.
Total War ma svuj vlastni system - nejak pocita utok, nejak obranu, nejak moralku. Jiste, v ruznych titulech se tyhle promenne samozrejme menily, ale ten system vicemene zustaval - totalwarovsky, newarhammerovsky.
O to mi jde. Ja bych rad, aby ten titul byl Warhammer nejen kulisami, ale i "herne". -
Tak hlavně ať je to bez End of Times (podle pravidel 8. edice). Protože to co se šušká po internetecj ohledně 9. je zlo *7*
-
No comment. Snad se to podaří, neočekávám nic.
-
Ja budu rad za cokoliv (pokud to bude mit dostatecnou kvalitu)
-
U mě je to právě naopak.
-
Zrovna mě více sedne klasický Warhammer. Hlavně z toho mám mnohem více načteno. Tedy i chuť si to zahrát.
-
Sice mám raději Warhammer 40k, ale i tohle by mohlo být super. *3*
-
Od hry, která má v názvu jméno bitvy, to lze očekávat... *4*
-
Nahodou treba Shadow of the Hornet Rat byl super a byl presne podle pravidel, sice se diky tomu stal nedohratelnym Rogue-Like titulem, ale bylo to super :)
-
Osobně bych tedy radějí pravidla Total War. Games Workshop v tohle totiž není moc dobrý.
-
System boje, prace s moralkou, hrdinove a kapitani, vlajkonosi a tak dale ...
Boj je navic vice takticky a neni tak rychli jako napriklad v Rome 2 -
Pravda *1*
-
A v čem je jiný?
-
Psst, mas to v pozvance, NDA, nemame se o tom zminovat ze se to hraje velmi dobre *3*