Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly připravují Total War: Warhammer
14.1.2015 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
I kdyby to byl jenom preskinnovanej Dark Omen tak bych u toho asi vytek blahem jako Lada Hruska kdyz najde za tescem karton proslejch parku!!!
-
-
Me ted vice bavil "Stin rohate krysy" nicmene i Dark Omen by dobry a obe hry jsou i dnes velice solidne hratelne. Pokud opravdu vyjde TW:Warhammer tak to pro me bude uplna extaze.
-
Shadow of the horned rat, Dark Omen, a Mark of Chaos - nejedna prebdena noc.
-
Hmmm, to byla hra. Dodnes ti pamatuju jednu mapu s jezerem kde mě ji vyhráli elfí lučištníci umístění na kopečku a jednu hru v multiplayeru kdy jsem zčesal kámošovu armádu jenom s čmoudelníkem.
-
-
No jako kdyz se clovek naucil dobre kombinovat kanon, mozdir a carodeje dobrodeje tam se kolikrat do boje ani pechota nezapojila:) a jaka byla pr**l zapalovat mumie :-D Jenom vzpomenu na to slavny "CHAAAAARGE!" a hnet mam husi kuzi:)
Clovek pak uplne oplakaval kazdou padlou pixelatou jednotku i kdyz vedel ze je bude moc pak doplnit. -
dnešní hráči by asi nedali to přenášení jednotek mezi misema
-
-
-
Ja se trochu bojim, ze to bude jenom reskin. A ted to nemyslim to jako obecnou vytku, ze "vsechny Total Wary jsou stejne," ale jako obavu z toho, ze to "nebude Warhammer."
Co tim myslim: Shadow of the Horned Rat a Dark Omen ukazaly, jak predelat Warhammer do realtime strategie. Byla to predelavka papirovych pravidel do pocitacove hry. S porovnatelnymi statistikami a hernimi mechanismy.
U Total Waru se bojim, ze to stale bude Total War a ne Warhammer. Ze system boje bude totalwarovsky, ne warhammerovsky. V uz zminenem SOTHR pritom jednotky a boj fungovaly tak, jako v papirove hre. Pocet rad vojaku hral roli, moralka fungovala "po Warhammerovsku," kdo zna deskovou hru, vi, co mam na mysli.
Ale u TW: Warhammer mam neblahe tuseni, ze to bude stejny boj jako v Medievalu/Rome/Shogunovi. Ktery mi osobne nevadi - ale od Warhammeru bych chtel Warhammer. -
-
Osobně bych tedy radějí pravidla Total War. Games Workshop v tohle totiž není moc dobrý.
-
-
To ja to mam naopak. Kdyz srovnam boj na blizko ve warhammerovskych hrach - SOTHR a DO - a Total War, tak me bavily vic ty prvne zminene. Boj byl pomalejsi, rozvaznejsi, taktictejsi. TW az moc casto sklouznul k az zbytecne rychle a hromadne rezi - Rome 2 je v tom samozrejme nejhorsim vinikem. Samozrejme k tomu prispela i skutecnost, ze jednotlive bitvy byly soucasti kampane a jejich obsah a pocitacovy protivnik tak mohl byt nastaven a nadesignovan.
-
Nahodou treba Shadow of the Hornet Rat byl super a byl presne podle pravidel, sice se diky tomu stal nedohratelnym Rogue-Like titulem, ale bylo to super :)
-
-
To zní jako tahle daná věc mi teď zrovna vadí, ale dřív, nevadila.... Říkáš, že bys rád aby se tam bojovalo po Warhammerovsku, ale přitom házíš Medieval, Shogun a Rome do jednoho pytle a v každém období se taky bojovalo jinak...
-
-
Ale ty mi nerozumis - Warhammer ma pravidla, mechanismy, statistiky, ktere urcuji, jak se v nem bojuje. Jak se hazi kostkou, co se pricita, co se odecita. Ty mnou dve zminene hry je vyuzivaly.
Total War ma svuj vlastni system - nejak pocita utok, nejak obranu, nejak moralku. Jiste, v ruznych titulech se tyhle promenne samozrejme menily, ale ten system vicemene zustaval - totalwarovsky, newarhammerovsky.
O to mi jde. Ja bych rad, aby ten titul byl Warhammer nejen kulisami, ale i "herne".
-
-
-
JOOOOO!
Můj vnitřní WH nerd řve blahem! -
Sice mám raději Warhammer 40k, ale i tohle by mohlo být super. *3*
-
-
Jestli mas navic rad i tahove strategie ve vcelim ulu, doporucuji relativne nedavno vydany WH40K Armageddon - je to na zaklade Panzer Corps, ktere jsou zase mirna predelavka puvodniho PG1/2. Marinaci, titani, garda, je to legrace. Trochu spartanske, ale zabavne.
-
Ja budu rad za cokoliv (pokud to bude mit dostatecnou kvalitu)
-
Zrovna mě více sedne klasický Warhammer. Hlavně z toho mám mnohem více načteno. Tedy i chuť si to zahrát.
-
-
U mě je to právě naopak.
-
-
-
No comment. Snad se to podaří, neočekávám nic.
-
Tak ted uz jen nez nezbyva doufat, ze si team dal opravdu zalezet a znacka dostane dostatecnou peci, kterou si zaslouzi. Prece jenom pokud autori nejsou hloupy maji opravdu kde se inspirovat a mod Call of Warhammer jim muze krasne ukazat na jakych zakladech mohou stavet.
Takze ted uz nezbyva nez se jenom modlit ke ctyrem zatracenym aby to dobre dopadlo ... -
No doufal jsem ve 40k ale i tak to bude změna...
-
-
jo jenže ve 40k by museli znova dělat animace střelby, překopakt formace, udělat vozidla.. tady jim stačí jen naroubovat animace římanů na Bretonce a udělat novou mapu (dobře, zas TAK jednoduchý to nebude, ale každopádně míň práce než u 40k)
-
-
dufam ze tam nebudu mechaniky z Rome2 - smer do pekla, ale tie zo Shoguna2 a starsich
-
-
tech mechanik tam tolik okopirovat nemuzou z zadneho predchoziho TW, svet Warhammer funguje trosku jinak, ale pravda je, ze se to da celkem uspesne zkazit ......
-
-
A v čem je jiný?
-
-
System boje, prace s moralkou, hrdinove a kapitani, vlajkonosi a tak dale ...
Boj je navic vice takticky a neni tak rychli jako napriklad v Rome 2
-
-
-
Ja doufam ze tam budou mechaniky ktery se hodi do Warhammeru, at jsou podobe Shogunovy nebo Romu je jedno.
-
-
Gamersky boh existuje!
-
Zabalte mi to šestkrát !! *15*