Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shut up and take my money!
  • Bych chtel Sever proti Jihu, pekne pocitvej, propracovanej...
    • Kozy
      Ultimate General: Gettysburg
      • Kdyby tam nebyla pořád dokola ta jedna bitva....
        • Magister_Peditum
          Od hry, která má v názvu jméno bitvy, to lze očekávat... *4*
    • Ale jo tesim se na to, Total je srdcovka mam vsecky doma na origo.
      Ale ten sever proti jihu by me nevadil, mod great war nebo pad samuraju ukazal ze by to mohlo hezky fungovat
      Stale taky cekam na poradne recko perske valky...aspon jako dlc k rome 2
      No a ofsem Hra o truny by byla supr, mod Westeros do mediavelu byl slusnej...
      • Ved mas empire
  • TheGGG
    Hlavně když tam budou Dwarfs of chaos a Dark Elves. Přihřátou Bretonni si můžou dat do dýelsíčka
    • wenceslaus
      Chaos Dwarfs bych nečekal, nebyla to moc populární rasa. A taky měli ohyzdný design... co máš proti Bretoncům?
      • TheGGG
        PS: doufám že chaos dwarfs nevyškrtli z ofiko lore, to bych asi dostal infarkt
      • TheGGG
        Chaos Dwarfs moc populární nebyli, to je pravda, ale jejich design se mi líbil. Víc než přihřátá Bretonnie (podobně jako Orlais z dragon age) aka Francie. Vím, starej war má dost národů inspirovaných středověkou evropou, ale Bretonnie mě prostě nějak nesedla. Jednoduchý klasický středověk, což moc nenadchne v porovnání s propracovaností ostatních ras a národů.
        • Líbí se mi, když "přihřátost" kritizuje někdo, kdo má v avataru buznu *1*
        • wenceslaus
          Orlais neznám. Bretonnia je Francie/Anglie ale furt nechápu, proč by měla bůsobit přihřátě. Zlváště ve světě, kde je Empire :-)
          Taky; na středověku není nic jednoduchého, nebo míň propracovaného.
          • TheGGG
            Empire je ve všech ohledech lepší než Bretonnia, ale hádat se o tom nechcu. Prostě je nemám moc rád. Zas takový expert na Bretonce nejsu, ale co mohou říct, je to klasická těžká jízda, středověká pěchota atd. Empire má mágy, parní tanky, děla, pušky (možná i kulomety, i když to maj asi jen pajzli), a tunu dalších cool věcí.
            • TheGGG
              Ale jistě, však ať si tam každej najde co chce. Pro mě je warhammer boží právě díky tomu lehkému závanu steampunku. Já dávám přednost bandě ušmudlaných chlapů s ručnicema, dělama a vrhačama ohně, než nablýskaným rytířům a vznešeným hrdinům.
              PS: Jak říkám, je to o názoru, ale až mi bude k obědu hrát hudba drcených kostí a deformovaných plátů ocely bretonnské kavalerie, která se připletla pod železná kola Říšských tanků, budu se ďábelsky smát.
            • wenceslaus
              Já nemusím renesanci - podkolenky, nafouklý rukávy a suspenzory. Střelnej prach ve fantasy mi taky trochu vadí - já raději trebuchet :-) Steam tank jsem raději vytěsnil....

Holt je to o vkusu - mě se líbí fantasy když je podané jako staré báje, legendy, mytologie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit