Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Tahle zprava rozzarila muj den ... jen je skoda ze drive jak v roce 2014 se toho nedockame ...
  • XorxoxTalarius
    Tak zrovna klasickej Warhammer zalozeny na formacich by ve stylu her od Relicu byla pekna blbost :)
  • Joho konečně zase něco pořádnýho. Sláva Nurglemu
  • Jednička jo ale dvojka byla špatná pořád stejně opakující se mapy s jednin bossem ....prostě na pikaču..
  • smejki
    Nevím, jestli by přeskinovaný TW byl extra tahák, ale pokud kluci obohatí koncept ještě něco novýho, jaj!
  • DoW byl pěkný. Jedinej problém byl že WH40k je o bitvách miliónů, což je docela těžko proveditelné.
  • Naše prosby k Sigmarovi byly vyslyšeny :) snad konečně nějaká dobrá WFB hra :)
  • JO! JO! JO! Jediné co by bylo více EPIC by bylo kdyby to byl WH40k, přece jen ten je na obrovských bitvách stavěný.
  • Úplně pro mě nejlepší bybyl návrat ke kořenu jako shadow of the hornet rat nebo Dark Omen a pěkně tvrdě i s miss fire, finanční stránkou , vybírání úkolů atd (kdo hrál tak ví a dá za pravdu)...Ale i tohle řešení je dobré, serie Tw patří mezi špičky a Shogun II stejně jako Medieval II nebo Empire: Total War byli velice povedené kusy ( Empire dle mého trochu slabší ale nevadí).

Naopak nejhorší co by mohli udělat je právě dle DoW.....
  • s ruznych stylu strategii, se mi ten ze serie total war libi nejmene. resp vubec nelibi. jednou jsem zkoušel nejake demo a stačilo. spíš warhammer ale ve stylu CoH nebo DoW
  • KONEČNĚ je to napadlo *1*
  • Že bych si zase po dlouhé době zahrál Total War? S Warhammer tématikou klidně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit