Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly se vrhnou na značku Warhammer
6.12.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Tahle zprava rozzarila muj den ... jen je skoda ze drive jak v roce 2014 se toho nedockame ...
-
Tak zrovna klasickej Warhammer zalozeny na formacich by ve stylu her od Relicu byla pekna blbost :)
-
Joho konečně zase něco pořádnýho. Sláva Nurglemu
-
Jednička jo ale dvojka byla špatná pořád stejně opakující se mapy s jednin bossem ....prostě na pikaču..
-
Nevím, jestli by přeskinovaný TW byl extra tahák, ale pokud kluci obohatí koncept ještě něco novýho, jaj!
-
DoW byl pěkný. Jedinej problém byl že WH40k je o bitvách miliónů, což je docela těžko proveditelné.
-
Naše prosby k Sigmarovi byly vyslyšeny :) snad konečně nějaká dobrá WFB hra :)
-
JO! JO! JO! Jediné co by bylo více EPIC by bylo kdyby to byl WH40k, přece jen ten je na obrovských bitvách stavěný.
-
Úplně pro mě nejlepší bybyl návrat ke kořenu jako shadow of the hornet rat nebo Dark Omen a pěkně tvrdě i s miss fire, finanční stránkou , vybírání úkolů atd (kdo hrál tak ví a dá za pravdu)...Ale i tohle řešení je dobré, serie Tw patří mezi špičky a Shogun II stejně jako Medieval II nebo Empire: Total War byli velice povedené kusy ( Empire dle mého trochu slabší ale nevadí).
Naopak nejhorší co by mohli udělat je právě dle DoW..... -
s ruznych stylu strategii, se mi ten ze serie total war libi nejmene. resp vubec nelibi. jednou jsem zkoušel nejake demo a stačilo. spíš warhammer ale ve stylu CoH nebo DoW
-
KONEČNĚ je to napadlo *1*
-
Že bych si zase po dlouhé době zahrál Total War? S Warhammer tématikou klidně