Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MinisterOfSillyWalks
    hmm tak budovat si doupě bestií někde v drakwaldu a pak vyrazit plenit okolní vesnice *8*

shut up and take my money
  • Naše prosby k Sigmarovi byly vyslyšeny :) snad konečně nějaká dobrá WFB hra :)
    • Sigmar je slaboch, to je práce velectěného lorda Tzeentche
    • To Grimnir zařídil, Sigmar je holobrádek :)
    • ze Sigmarem jdi někam zlatá paní jezera:)
  • Tato informace mě vážně velmi potěšila... něco takového jsem si vždy přál a moc mi nedávalo smysl, proč hra takovéhoto formátu ještě nevyšla.
    Jedinné čeho se trochu obávám je implementace charakterů k jednotkám, hráči Wh jistě ví o čem je řeč. Tam se bude muset hodbě laborovat. Jinak DLC může být spousta, pokud každé z nich přidá hratelnou armádu.... MOC se těšim *14*
    • už v Mark of Chaos to bylo pořešený dobře.. Hrdina v jednotce- bonus pro jednotky a pak bitky mezi hrdinama... Sakra tady se prostě rýsuje obrovská pecka! Jinak s tim kdo psal novinku se stotožňuji... Ať nevynechaj Druchii jinak budu nasrán! *16*
  • Magister_Peditum
    Bylo by fajn, kdyby zase vyšla nějaká pořádná fantasy strategie. Systém TW je pro Warhammer ideální. Samozřejmě se bude muset překopat kvůli magii.
  • JO! JO! JO! Jediné co by bylo více EPIC by bylo kdyby to byl WH40k, přece jen ten je na obrovských bitvách stavěný.
  • Blood for the blood god!
    Tohle je nejlepší zpráva roku!
    • Blood for the Blood God
  • Joho konečně zase něco pořádnýho. Sláva Nurglemu
  • XorxoxTalarius
    Tahle zprava rozzarila muj den ... jen je skoda ze drive jak v roce 2014 se toho nedockame ...
    • Tak tak...proč až teď? Proč to nedopadlo takhle před tím, než se vrhli na ROME II (ač se na něj těšim)...2014 je za dlouho
      • XorxoxTalarius
        No podle toho co se pise v clanku to vidim ze si chteli vyzkouset nove technologie. A jestli to co rikaji je pravda a maji k Warhammeru opravdu takovou uctu, tak chapu ze si ho nechali az na potom, navic tam podle mne jeste hraje fakt ze nikdo nevi do kdy melo pronajatou znacku Warhammer EA
  • XorxoxTalarius
    Takze podle teto stranky:

http://www.creative-assembly.com/sega-and-creative-assembly-announce-partnership-with-games-workshop-to-create-warhammer-games/

To vypada ze prvni hra ma vyjit zaroven s Rome 2, takze ted uz vubec nemam tuseni co bude onou vlastovkou spoluprace :D
    Co myslite vy?
    • Beztak to bude crossover
  • Není si co představovat stačí si stáhnou perfektní mód na Mediewal 2 kterej se jsmenu Call of Warhammer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit