Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KONEČNĚ je to napadlo *1*
  • Úplně pro mě nejlepší bybyl návrat ke kořenu jako shadow of the hornet rat nebo Dark Omen a pěkně tvrdě i s miss fire, finanční stránkou , vybírání úkolů atd (kdo hrál tak ví a dá za pravdu)...Ale i tohle řešení je dobré, serie Tw patří mezi špičky a Shogun II stejně jako Medieval II nebo Empire: Total War byli velice povedené kusy ( Empire dle mého trochu slabší ale nevadí).

Naopak nejhorší co by mohli udělat je právě dle DoW.....
    • DoW byl pěkný. Jedinej problém byl že WH40k je o bitvách miliónů, což je docela těžko proveditelné.
      • Jednička jo ale dvojka byla špatná pořád stejně opakující se mapy s jednin bossem ....prostě na pikaču..
  • smejki
    Nevím, jestli by přeskinovaný TW byl extra tahák, ale pokud kluci obohatí koncept ještě něco novýho, jaj!
    • ales.smutny
      Já myslím/ doufám, že jako hráči předlohy ten koncept překopaj, aby to bylo předloze věrné. Ono by to moc dobře přeskinovat nešlo, aniž by se neztratila velká část specifik WHFB. Tam je dobré, že systém sevřených oddílů je stejný pro TW i WH, ale pak už to bude muset být v něčem podobný, v něčem ... jiný :)
      • A do pytle já si asi pletu dvě univerza. Ono je ještě 40 000 o který jsem psal. No tak Fanatasy je pak ještě lepší... Zajímalo by mne jak vyřeší hrdinský jednotky ( To je taková ta figurka co do ní člověk nacpe 5000 kč ne?). Už teď je docela jasný, že dlc budou frčet *1*
        • ales.smutny
          Jojo, hrdinské jednotky, draci...obecně všechna velká monstra budou potřebovat specifické zpracování. Jsem zvědavý :)

Ano, DLC si jde představit fakt hodně variant :))
          • Mě bude stačit jen Bloodthirster.
    • Ja bych se s tim klidne spokojil.
    • Přeskinovaný? Přeskinovaný je Lotr mód ne? Já to tak nějak tušil, že do té smyčky her budou brzy muset přidat další tituly, aby se to už neopakovalo... Ale spíš jsem uvažoval něco jako Game of thrones - to by bylo přeskinovaný...
      • smejki
        volně vzato, (by mě nikdo nechytal za slovo) ano, Third Age je přeskinovaný M2TW. Přesněji náhrada mapy a modelů a hle "nová hra je na světě". Z tohodle modding přístupu bych ale u profi hry dvakrát nejuchal.
        • Tiež sa toho obávam. Práve to je to čo neznášam u "moderných" hier. Nulová inovácia, sto krát obohraný koncept ktorý sme videli v hrách už pred 20 rokmi, bezostyšná recyklácia herných mechaník v určitých ohľadoch logiku celkom postrádajúcich, vďaka tomu , že vznikali v dobe keď boli obmedzované výkonom hardvéru etc.

Prečo niekto neurobí nejakú stratégiu (Warhammer???), kde budú mať budovy a jednotky realistický pomer? Kde budú tanky strielať a penetrovať podľa reaálnych štatistíka a fyzikálnych zákonov, kde ultimátny obrnený päť poschodový mech so zbíjačkami namiesto rúk a cirkulármkami na členkoch bude niečím, čo dokáže rozhodnúť hru a nie len ďalšou stupídnou jednotkou ktorá má oproti vojakovi so samopalom akurát +450 HP a + 2 armor.

NEXT GEN COMES WITH GAMEPLAY.
          • Ešte nesmiem zabudnúť dodať, že podľa všetkého prvou skutočnou NEXT GENERATION hrou bude rpg od človeka z maličkej desať miliónovej krajiny, ktorý div nemusel upísať svoju dušu diablovi len aby na nej mohol vôbec začať pracovať.
          • Protože pak by tam muselo být tak 50 000 vojáků na každý straně. Je jasný že by bylo přímo epické, kdyby jeden dělostřelecký granát zabil 40 vojáků místo aby je jen odházel, ale to už by tam pak nikdo nezbyl.
            PS: Tanky a roboti jsou ve Warhammeru 40 000, tady se mluví o fantasy warhammeru.
            • Je to len príklad, pointa sa dá aplikovať na každú hru, nielen rts. A sorry, poznám len 40k aj to iba z hier.
        • To ne no.
  • Tak strategii ze světa warhammeru už vyšla i s datadiskem jmenuje se to warhammer mark of chaos a je to velká pecka dohrál jsem to už třikrát a pořád mě to baví http://www.youtube.com/watch?v=dNFGJQIW5ZM
    • Mark of Chaos??? Pecka??? Dark Omenu nesahá ani po kotníky!
      • XorxoxTalarius
        Chlapci ... zahrajte si Shadow of the Hornet Rat .. oproti tomu jsou tyto dve hry pro hracky pro mimina :D
  • Že bych si zase po dlouhé době zahrál Total War? S Warhammer tématikou klidně
  • Tak, teď si dát jen khorne-fakes a čekat...
  • Kéž by se někdo vrhl na značku Warhammer online:-)))
  • s ruznych stylu strategii, se mi ten ze serie total war libi nejmene. resp vubec nelibi. jednou jsem zkoušel nejake demo a stačilo. spíš warhammer ale ve stylu CoH nebo DoW
    • XorxoxTalarius
      Tak zrovna klasickej Warhammer zalozeny na formacich by ve stylu her od Relicu byla pekna blbost :)
  • Taková hra už existuje - Call of Warhammer
    Dvouminutkový trailer zde, myslím, že se to leckomu zalíbí .. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=pbBjbvcmvKY
  • A zkusili jste už Call of Warhammer? Viz: http://www.youtube.com/watch?v=Xo0Q-RielMI
    • Máš s tím modem nějaké zkušenosti? Vypadá to přímo skvěle a Medieval II: Kingdoms se prodává jen za pár kaček. Fakt by mě zajímal názor někoho kdo to zkoušel. *1*
      • Ten mód je perfektní hromada armád a stále přidávají nové ( posledním patchi byly myslim chaos trpaslíci ). Mapa je taky celkem velká a má hodně provincií. Hlavně se nelekněte protožu tu hru udělali rusové čili je potřeba na to stáhnout ještě poagličťovací patch ( teda alespoň na některé verze mě se podařilo to stáhnout complet i s angličtinou ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit