Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Doporucuju si kazdemu zahrat sam za sebe, to ze recenze na Steamu nemaji hlavu ani patu, je to nejmensi co by mne prekvapovalo. Hra to neni spatna, a vazne vas nijak nenuti utracet goldy. Co je ovsem chyba je to ze hra je naprosto nevhodna pro PC trh.
    Vzhledem k tomu ze jakakoliv akce zabere cca 20 minut, hrac na PC nema co tou dobou delat. Muzete chodit s armadou na mise a trenovat ji, bohuzel pokud se zrani, cekate az 17 minut nez se uzdravi.
    Hra je to dobra a jeji F2P model je velmi dobre nastaveny, ale v tom jak je udelana opravdu miri na talbety. Prece jenom zapinat hru kazdych 20 minut abych udelil rozkazy se mi na PC vazne nechce.
  • XorxoxTalarius
    Farming trva 20 minut, ne 8h. To klikl na collect all.
  • super gameplay :D ten chlap je možná trochu vadnej ale má pravdu.
  • Netvrdím, že to je můj šálek kávy, ale jedno je jasné - ten borec z toho videa je solidní pi*a...
    1) Je to BETA.
    2) Cílí to na úplně jinou skupinu lidí než klasické TW hry.
    3) Takové hry se dají hrát i bez mikrotransakcí, chce to ale promýšlet své další kroky a ne bezhlavě klikat na všechno co vidíš...
  • radšej total war arena :D aj keď je len v closed alpha
  • První recenze na steamu:

Installed.
    Built a farm > 8s
    Collect Wheat > 8hrs
    Or Pay gold to complete instantly.

Uninstalled.

Autoř si své lži o citlivých pay to win může strčit víte kam.
  • sugyn
    Jak se tady vyjadril borec: This is game is piece of sh*t.
    https://www.youtube.com/watch?v=co0PCmp21R8
  • "...se spíš nemusíte bát necitlivě navržených mikrotransakcí."

Nejsem herní novinář, ale trvalo mi 30 sekund zjistit, co si o této hře lidi zatím myslí. Stačí se podívat mj. na reakce na Steamu. Údajně je to postavené na čekání, teda pokud neplatíte. Ohlasy jsou celkově spíše negativní a hlavním důvodem je platební model - tedy způsob vymáhání mikrotransakcí. Takže bych si sakra dal pozor na podobné věty v článcích... *3*
  • XorxoxTalarius
    Vyzkousim a uvidim, uz jsem hral opravdu dost F2P her abych byl schopen posoudit, tak jsem zvedav.
    Porad mne ale neopousti nadeje :)
  • XorxoxTalarius
    Mam to podobne, zatim mi prisel invite do vsech Closed Beta co delali a na tohle nic. Asi tu fazi rovnou preskocili.
  • já ti věřím :D ale stejně to vyzkouším *1* zvědavost je veliká
  • já jsem se před měsícem zaregistroval na betu a ted čtu že to otevřeli ale na majl mi nic nepřišlo
  • Nechcete si kazit představy o Total War serii? Radím vám dobře, ani to nespouštějte. Je to trash, nějakej poloviční port na mobily, totální pay to win srajda... Prostě neplýtvejte čas touhle hrou *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit