Přejít na výpis diskuzí
Crusader Kings II DLC Sons of Abraham bude o náboženství a penězích
15.11.2013 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Tejtu hru jsem doslova obdivoval, rád jsem jí hrál, když v tom mi začala špatně fungovat čeština a hra padá po 10minutách hraní (cca).
Nevíte někdo co s tím? Rád jsem si užíval všechny přeložené texty -
Vzduch bude zadarmo?
-
Tak určitě s tebou souhlasím, že se to dalo napsat i lépe ale smysl to dává.
-
Pokud tam nepůjde Židy perzekuovat, je můj zájem jen poloviční.
-
You is good ingliz.
-
Nezlob se na mě, ale autorův sloh v tom článku je dost chaotický. Ta věta není jednoznačná. Samotného by mě zajímalo, jak to autor přesně myslel. Resp. můžeš zde napsat, jak jsi větu pochopil ty?
-
Hehe mluvíš mi z duše :D Už se těším až si to rozjedu za vyvolený národ a mí sionisté poštvou proti sobě ty zmýlené a bezvýznamné pohany z řad muslimů a křestanů :D jo a pohanů ,ale koho Judsku vlastně zajímají *10*
-
Jak říkají, udržovat si armádu je ve hře děsně levný, zvládnu ve hře zmasakrovat čtyři generace odvedenců v předlouhé válce a dokud nezačnu najímat jako krmivo pro Itálii s Východofranksou říší žoldáky, mám příjem pořád v tvrdě zelených číslech a celá země (až na nasraný vazaly, to vyřeším úplatkama), prosperuje. Aneb ovládat s Velkou Moravou, později s Českým královstvím, většinu východní Evropy, od Severního moře až po Jadran, se vyplatí. Už jen přemýšlet, zda-li založit Vendetskou říši.
-
Zvýšení ceny armád je krok k realitě. Vojsko bylo vždy neskutečně drahé a půjčování peněz bylo na denním pořádku, na oplátku poskytoval panovník nejrůznější privilegia a výhody.
-
ale jistě pane "schutzstaffel insignia".
-
Pokud to není hardcoded (jakože parametrické záležitosti většinou nejsou), co ti brání to namodovat?
-
Ty asi moc nerozumíš psanému textu, že?
-
Už se těším, jak se za Židy budu sr*t do všech zemí, pomalu tahat za nitky, a pak si hrát na chudáčka a dělat jako že nic.
-
To mi přijde blbé umyslně zvyšít cenu armád aby to sedělo pozměněným mechanikám.Paradox je dost zvlástní většinou je to dobře, ale tady bych si asi počkal na mod co to trochu zreguluje.
-
evidentně žádný
-
"bude se točit kolem židovství. Judaismus, křesťanství a islám budou hrát v novém DLC také velkou roli" jakej je podle autora rozdíl mezi judaismem a židovstvím ? :-D
-
Isn't everything?