Přejít na výpis diskuzí
Crysis 2 na PC bude díky konzolovým verzím lepší, říká Crytek
1.11.2010 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Mno tak teda uvidíme, sice mě Crysis 2 nijak nezajímá, ale jsem zvědavý, jaký bude v porovnání z těmahle řečma.
-
V dobre, keď zase veľa vývojárov a celkovo herný svet nazerá na PC scénu optimisticky a vidí príležitosti aké predtým nevideli, tak príde takýto názor.. podľa mňa to, že vývojári si nevedia určiť hranice a počas vývoja pridávajú do svojej hry stále nové a nové prvky, nehovorí o tom, že je to problém PC ale problém vývojárov.. koľko hier exkluzívnych na PC si vystačí s málo prvkami ovládania a hrajú sa skvele a pritom má hrateľnosť hĺbku, akú od nich PC hráči očakávajú.. mám rád komplexné tituly a aj ľahko hrateľné tituly ale takúto hlúposť som dlho nepočul.. PC aj konzolové hranie mám rád, takže neviem o čom tento týpek hovorí... ja dokonca niekedy som rád za konzoly, lebo niekedy to vývojári pri PC hrách preháňajú s tým komplexným ovládaním, ale to nie je vina tých hier.. mám rád napríklad RPG hry starého typu 90. rokov ale mám rád takisto aj RPG typu Fable..treba si určiť hranice a potom nie sú problémy
-
-
Jasne, ale me spis zarazilo, ze na konzole to staci odladit na 4 aktivni tlacitka, triggery (nebo jak se tomu nadava) a analogove joy. Netrvdim, ze je to malo, ale hlavne aby to kvuli tomu nejak neosekali a pocitali s mysi a klavesnici. Z tohoto rozhovoru mam smysene pocity. To aby tam pridali nejakou funkci, ktera dle nich prinese na jednu dalsi klavesu spoustu odladovani neverim. Vzdyt uz i Crysis 1 to mel celkem jednoduche a to diky kolecku na mysi (kruhove nastavovani).
-
-
Snad se jim to vydaří, jednička mě hodně bavila, trochu škoda zasazení do města, ale uvidíme co z toho vzejde. :)
"Sahime", já Tě obdivuji - strávit 5 hodin hádáním se PC versus console, což je už od začátku z principu neuvěřitelný nesmysl, protože je každý individuální a názor, že "kvůli těm špatným konzolím to bude blbá hra..." - pro Tebe to bude opravdu špatná hra, protože už od začátku neočekáváš nic dobrého. K tomu, že všechny FPS jsou díky konzolím pouze klony MW - koukni se na tablety, iPad od Applu byl obrovský úspěch a najednou všechny firmy vydávají vlastní tablety. CoD: MW byl ve své době taky velký úspěch a pod vidinou možných zisků, které jsou prakticky zaručeny, protože hráčské publikum, které by si podobnou hru koupilo tu je a prostě je snažší obšlehnout koncept a vytáhnout "aspoň nějaké" zisky, než vydat nějaký "experiment", který má velkou šanci, že se neuchytí. Bohužel, tvůj jednosměrný názor vůči konzolím tě ochuzuje o spoustu zábavy - například nic jako Skate 3, Forza 3, Fable 2 na PC bohužel neexistuje. -
Fuuuha,tak to chce iny matros komunikovat,ze obmedzenia su lepsie,ako keby ich nemali... *7*
-
vdaka konzolam idu PC strielacky dole vodou ... konzole trh s hrami nikdy neposunu dalej, vzdy len brzdia vyvoj ... Crysis 2 dopadne rovnako ako Mafia 2, obrovsky hype vdaka prvemu dielu, kazdy bude ocakavat hory doly, ale realita bude inde ...
-
Neviem prečo tolko povyku. Však na crysis bola najzaujímavejšia akurát grafika, inak to bola priemerná strielačka. Teraz, keď už u dvojky neohromia ani grafikou snáď každý precitne a zistí, že na tej hre dokopy nič extra nie je. Jedine teda, že by vylepšili hratelnosť/príbeh, ale to u nemcov príliš nehrozí.
-
-
to je pravda.. bola na tom zaujimava len grafika... no teraz nebude ani ta zaujimava.
navyse takmer vsetky strielacky su sracky. najjebnutejsi zaner. asi jedinou svetlou vynimkou je Half-Life seria.
-
-
Crytek si proti sobe postval pc komunitu a ted se snazi zachranit svou povest. nejvetsi facka by jim byla nizka prodejnost na konzolich a vysoka na PC (greed is good?). pak by se panove z NDR meli nad sebou zamyslet.
-
Stejně bych to teď nějak neřešil. Pokud vím, tak žádný PC gameplay ještě zveřejněn nebyl.
-
kdyz uz tak Nathan Camarillo, a k obsahu - proste spravny PR patri k tomuhle businessu *3*
-
Teda nevim, ale většina jeho odpovědí by se dala vysvětlit i úplně jinak. No po tědleh kecech se teprve začínám bát. Naštěstí jenom trošičku. Crysys sem hrál hlavně kuli zkoumání technologie ( grafiky :) . Jinak to byla prostě taková normální střílečka. Díky grafice ale doteď nezapomenu na hledání LZ uprostřed noci v bažinách.