Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,dusuje sa pre x box magazin world" Skoda ze opustili cisto pc platformu. Ked zachvilu budu osem jadra a dalsia generacia grafickych kariet, mohli sa vyblaznit tam a nieco noveho vymysliet. Svet nie su len prachy.
    • ved prave ze svet nie su len prachy, tak preco by neponukli aj konzolistom ich hru aby ju odskusalo co najviac ludi....uz ma unavuje tieto reci pcckarov voci konzolovim hracom....sam som bol minimalne 10 rokov pc hrac a teraz hram iba na konzole pretoze som za nu dal 200 euro a mozem hrat hry, ktore vysli 5 rokov dozadu a dalsie styri roky este nebudem musiet do hardweru vrazat....furt tie iste keci dookola.........
      • Tak ja som si kupil PC, a mozem hra t hry nwm kolko rokov dozadu, a nato ze PC uz ma par rokov, stale utiahne aj najnovsie hry. A klavesnicu + mys + volant, by som za ovladac nevymenil nikdy
      • ved jednicka nebola vobec stratova a dvojka mohla mat tiez zaujimave predaje.
    • A kdo jim to "blazneni" zaplati? Tech par hracu co si tu novou generaci bude moci na zacatku dovolit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit