Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už se nemůžu dočkat!! doufám že single bude mět aspon 12 hodin, multitplayer totiž nehrávám!!
    • singl bude mit po vzoru CoD pul hodky :)
      • Pokud bude singl stejny jako multy, tak ano :D. Nekde tady jsem pro to vydel krasnej vyraz- Crysis Duty .
  • Doporučuji zhlédnout níže uvedený link - gameplay zrušené fps tiberium, podonost s mechanismy crysis 2 je neoddiskutovatelná.

zde odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=sUYAg5-pMls
    • KIMCID
      mohla to bejt fajn hra
  • Portal 2 ! zabíjení a US prostředí, nebo cokoli s US je už nuda...nuda !!!!!
  • nuuuuuuudaaaaa
  • efektivita tohohle videa nespočívá v hypermodernímultrasuper nanoobleku ale v tuposti nepřátel
    • Hlavně na konci v tom autě za kulometem... *11*
  • ani trochu mě to neláká.. přijde mi, že to není vůbec žádná výzva.. si tam pobíhá fakt jak Bůh.. nesmrtelnej, 150 zbraní, neviditelnej.. nůďo..
  • Jako kolik těch zásahů vydrží je fakt směšný - hra pro děcka, nebo amíky (rozdíl v tom není)
    • No nekecej a neni to náhodou tim že má na sobě nějaký oblek?
    • KIMCID
      každopádně jen hra,tak co bys chtěl??
      • a co si tim chtel rict?To hra nemuze byt trochu vyzva?Me osobne teda nebavi hry,kde si pripadam jako terminator.Ale cod hracum to asi vyhovuje no *3*
        • Daniell605
          Musim souhlasit, ale na druhou stranu nejtěžší obtížnost už by to měla zpravit =)
  • dotaz- na x360 je potřeba gold účet pro hraní debi.ního MP dema? Nebo jak to je? Mě to nejde rozjet, staženo OK ale když to zapínám že nemám správnou funkcionalitu nebo co
  • Aby v kazde druhe hre nebyla patrna pachut CoD musi lide dat najevo ze o neco takoveho uz nestoji, ovsem tim ze si jich cim dal vic prave CoD koupi rikaji presny opak. *5*
    • nj ale kdyz chces hrat neco on-line a vsichni znami hrajou CoD tak co si mas asi poridit, abys to nehral sam... :)
      ja napr. hraju stalkera CoP a sem spokojenej
  • tak hlavne ze uz vysly rlses na konzole (napr. http://nfomation.net/info/1300409832.marvel.nfo ), ale hlavne ze pirati zabiji pc....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit