Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k téhle hře mě napadá název jedné písně Marylina Mansona.... This is the new shit

King is dead, hail to the king .... Far Cry...
  • Jo? A k čemu by to bylo, kdyby to stejně nikdo nerozjel. *4*
    I tak si myslím, že to bude jedna z nejlépe vypadajících her současnosti...
  • Je směšný jak to dopadlo, když povídali,že udělaj tu nejlepší pc grafiku bez ohledu na nároky
  • Na co revoluci.
  • Ja se tesil konecne na nejakou revolucni grafiku, vzdyt tohle vypada jak jednicka *9*
  • no asi hral na very easy protoze v MP jsem vetcinou pad po prvni rane treba i do nohy *5*
  • kto na to ma kupi 580GTX a nepyta sa hlupe otazky. alebo pouzije hlavu a google a pozre si aspon dx9 benchmarky dema nech vie aspon priblizne co na to treba.
  • a na tuhle dedukci si prisel jak??
  • myslim ze ked sa musis pytat tak na ten hw mat nebudes.
  • muzete mi poradit hw na kterem to rozjedu na max?
  • Hlavně na konci v tom autě za kulometem... *11*
  • efektivita tohohle videa nespočívá v hypermodernímultrasuper nanoobleku ale v tuposti nepřátel
  • Daniell605
    Musim souhlasit, ale na druhou stranu nejtěžší obtížnost už by to měla zpravit =)
  • A zase to střílení.
  • No nekecej a neni to náhodou tim že má na sobě nějaký oblek?
  • nuuuuuuudaaaaa
  • Když se ti to nelíbí tvuj problém a ani tě nikdo nenutí se na to koukat nebo to dokonce hrát.
  • Portal 2 ! zabíjení a US prostředí, nebo cokoli s US je už nuda...nuda !!!!!
  • no moc me to nenadchlo COD ala sci-fi
  • a co si tim chtel rict?To hra nemuze byt trochu vyzva?Me osobne teda nebavi hry,kde si pripadam jako terminator.Ale cod hracum to asi vyhovuje no *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit