Přejít na výpis diskuzí
Crysis 2 video ukazuje, jak se díky zbroji stát z člověka bohem
18.3.2011 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
mohla to bejt fajn hra
-
ja opravdu jen zasnu,co z toho udelali.jednicka byla celkem fajn hra,ale tahle cod variace me teda zklamala.Ale prodavat se to bude asi dobre,jednak je to i na konzole a jednak je to takove vic sci-fi cod,takze uspech zarucen si myslim
-
každopádně jen hra,tak co bys chtěl??
-
milé dítě vrať se do SK a nepruď.. *3*
-
nj ale kdyz chces hrat neco on-line a vsichni znami hrajou CoD tak co si mas asi poridit, abys to nehral sam... :)
ja napr. hraju stalkera CoP a sem spokojenej -
uz ma seru. furt dokola sa vtieraju s hentou zmrzacenou srackou. kazdy den dalsie prijebane video ktore len dokazuje aka kokotina to bude.
-
tak hlavne ze uz vysly rlses na konzole (napr. http://nfomation.net/info/1300409832.marvel.nfo ), ale hlavne ze pirati zabiji pc....
-
Aby v kazde druhe hre nebyla patrna pachut CoD musi lide dat najevo ze o neco takoveho uz nestoji, ovsem tim ze si jich cim dal vic prave CoD koupi rikaji presny opak. *5*
-
dotaz- na x360 je potřeba gold účet pro hraní debi.ního MP dema? Nebo jak to je? Mě to nejde rozjet, staženo OK ale když to zapínám že nemám správnou funkcionalitu nebo co
-
Doporučuji zhlédnout níže uvedený link - gameplay zrušené fps tiberium, podonost s mechanismy crysis 2 je neoddiskutovatelná.
zde odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=sUYAg5-pMls -
Uz som sa zlakol, ze ubehne nejaky den, kedy nebude video ku Crysis 2.
-
Jako kolik těch zásahů vydrží je fakt směšný - hra pro děcka, nebo amíky (rozdíl v tom není)
-
UZ se tesim beru dovcu a tejden se nehnu z baraku a 12 hodin dene do toho budu busit no klasika *1*
-
ani trochu mě to neláká.. přijde mi, že to není vůbec žádná výzva.. si tam pobíhá fakt jak Bůh.. nesmrtelnej, 150 zbraní, neviditelnej.. nůďo..
-
Pokud bude singl stejny jako multy, tak ano :D. Nekde tady jsem pro to vydel krasnej vyraz- Crysis Duty .
-
singl bude mit po vzoru CoD pul hodky :)
-
už se nemůžu dočkat!! doufám že single bude mět aspon 12 hodin, multitplayer totiž nehrávám!!