Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
jak tak koukám, tak každá série, ke který se přidala EA jde do p*dele. Dragon Age, Need for Speed, Mass Effect a už i Crysis *9*
-
-
zapomnel jsi na Far Cry. 1ka spickova gamesa. 2ka konzoloidni shiit a 3ka dle videi jeste vetsi sit nez jsme cekali.
-
-
Není Far Cry od Ubisoftu? Ne, že by to něco měnilo na tom kvalitativním sešupu, co jsi popsal.
-
-
jo je, doslo mi to jak jsme odbouchl enter.
-
-
snad už se konečně hráči proberou a přestanou jejich hry kupovat. ME3 CE bude na hodně dlouho poslední hra co jsem si od nich koupil
-
-
-
Tak dvojku jedu ve 3d visionu a pokoukani to neni spatny, nicmene ta napln a koridor ala cod je teda nic moc, jednicka respektive warhead mi prisla mnohem zabavnejsi, ja bych rad videl hru ktera si vezme to nejlepsi z obou predchudcu (z jednicky relativni volnost pruchodu a trochu takovej sandbox styl a z dvojky technologii co se tyce grafickyho stylu, zvuku a hudby- Hans Zimmer je spicka a osobne jsem zvedav na soundtrack k novemu batmanovi na kterem dela).
-
zase zadne vysvetleni kam se podel psycho , helena a nomad? vubec se mi nelibi kam se hra pribehem ubira.
-
-
Helena a Nomad jsou mrtvy. Psycho vi buh. Zkus Google, clovek se tam ledasco dozvi.
-
-
Jde vidět že Prophet drží luk prvně. Kdyby takhle natahoval tětivu tak ho luk vyliská jak tenkrát
-
-
Co dělá špatně? Postoj má správný. Jen to uchopení luku je divné, ale tak jde o sci-fi luk prapodivných tvarů... Nicméně v tom obleku náraz tětivy stejně ani neucítí :)
-
-
no veď to ako drží tetivu, u kladkového luku jeden z častých omylov, i keď tento luk vyzerá pomerne blbuvzdorne.
-
-
-
Ja by som bol konecne rad za nejake vysvetlenie. Kam sa podeli ty uplne super emzaci z jednotky a preco tam su nejaky divny, humanoidne vyzerajuciu chujovia, rovnako ako v dvojke...? *9*
-
Tak to je v prdeli omg... zas to delaj na konzole to zas pujde i na TABLET....
-
No te buh, dufam ze z toho ide byt dalsia CoD seria na pokracovanie lol *9*
-
-
No vzhledem k tomu,ze dvojka ma blize k poslednim dilum CoD,nez k prvnimu crysis,tak myslim,ze mas svou odpoved *1* .
-
-
po sksuensoti s dvojkou za koru som dal 50eur si pekne pockam az to pojde na 20eur a mozno si to kupim ked budem mat dobru naladu...
-
"Luk nedela hluk" :D:D:D
-
-
Bow, I'm your father.
-
-
Bude to pc hra jak jednicka nebo konzolovka se spatlanym dx11 jak dvojka?