Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
No já jsem si tak naivně myslel, že se tvůrci od minulého dílu trošku poučili s tím prostředím NY... Crysis 2 pro mě nebyla ničím zajímavá *9* Byla to průměrná střílečka s prvkami z konzolí *10* Prostě nic na co jsem byl zvyklý z Crysis 1...
Neříkám, že tato hra musí být nutně nějaký propadák, ale chtělo by to návrat k těm starým systémům z Crysis 1 *3*
O tom, že to bude nejspíš konzolový port snad myslím ani nemusíme diskutovat... -
-
New York ide koridorovat, u dzungle by to asi bolo tazsie, mozno preto to zarastene mesto, ale co, mozno ze apokalypticky New York bude fajn, len aby sa z Crysisu nestala rychlokvaska ako z CoD (nekonecne nabiehanie nepriatelov pokial som nevysiel z krytu ma uz prestava bavit)
-
Souhlasím, džungle je tím, co Crytek proslavilo, tak proč to znovu chtějí cpát do New Yorku?
Nicméně tohle vypadá na mix prvního a druhého dílu, tak uvidíme. -
-
protoze za 6ti strany kvadry(budovy) potazeny jednou texturou se chaby vykon konzoli lehce schova *3*
-
-
-
Na Crysis 3 sem celkem zvědavej, ale víc sem natěšenej na diablo *5*. A jako pravej gamer du na půlnoční prodej *1*
-
640x317 to je screenshot z PS Vita? *1*
-
-
Hehe no je fakt, že i můj telefon zobrazuje ve větším rozlišení. *15*
-
Je zmenšenej, ty idiote.
-
-
Jako tvý IQ.
-
Nechápu. Vydám první screen z chystané/očekávané hry a schválně ho hodím co nejmenší. Logika *7* Neměl by být naopak co největší a nejkvalitnější?
-
Je v poradku, ze jsi fanboi (at uz Cryteku,nebo konzoli),ale snaz se aspon vyjadrovat slusne.
Ono to uz vazne neni tak super cool delat ze sebe drsnaka a nadavat lidem na webu... -
-
Ani Cryteku, ani konzolí. Jde mi o mínuska. Ale to tady ještě nikomu nedocvaklo. Myslíš, že mě baví psát tyhle kraviny neustále?
-
-
-
-
zase to hnusny pitomy mesto NY . jdete s tim do *16*
-
-
mně se zatím rozhodně nejvíc líbil Far Cry 2.. co se týče prostředí, zbytek.. no víme všichni jakej byl
-
-
jo vime stal za h... :P
-
-
To je věc názoru, kriple.
-
-
To vážně nic jinýho neumíš, než v každým druhým komentáři ostatním nadávat? Internetový drsoň, fakt že jo! *7*
-
-
Sakra, myslíš, že mě baví psát tyhle kraviny a dělat ze sebe vola? Chybí mi ještě pár desítek mínusek a jdu odsud.
-
-
-
-
tak odeme mas plus ...snad ti to trosku zneprijemnim ;)
-
-
-
-
New York je krásné město, ale to je samozřejmě věc názoru :) Každopádně bych byl taky radši, kdyby se Crysis v pokračování přesunula zase někam jinam.
-
-
Je krásné, ale jsou i mnohem krásnější...
-
-
Pravda, proto jsem psal, že to je věc názoru. Každopádně krásné město ještě neznamená, že se hodí do hry. Např. miluju Paříž nebo Istanbul, ale Crysis si v nich představit fakt nedovedu :-D
-
-
Třeba já si dokážu představit jak pobíhám s kulometem třeba po Vídni úplně v pohodě :-D A pokud chceš nějaké moderní město s mrakodrapy tak třeba Singapur nebo Dubaj jsou ideální *4*
-
-
Právě že autoři sázej na New York hlavně proto, že to tam může všechno krásně padat - což vyznívá až mrazivě, že? Ale jinak samozřejmě neexistuje žádnej jinej důvod, proč se New York hodí do hry líp než kterýkoli jiný město.
-
-
Vždyť zdemolovat se dá každý město. New Yorku je kýč.
-
-
-
-
-
je to maly screen ale nezda se vam grafika vegetace nejaka spatna? *8*
-
-
ja z tebe nemuzu :D
-
Tak je to asi z nějaký uplně první verze a není to tak dodetailovaný :)
-
-
"dodetailovany" .. OMFG
-
-
Doufám, že dostaneš banána *11* *8*
-
-
-
co si to dovolujes kopirovat fotku jindry velikeho ?
-
-
Myslíš toho zasr@nýho pičuse jindru velikeho? To myslím nikomu vadit nebude.
-
-