Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ehm, opravte mě jestli se pletu, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem dohrál Crysis 2, ale ... v článku se píše, že budeme hrát za Propheta v roce 2047. Neodpráskl se náhodou Prophet na začátku dvojky? A ikdyby pořád žil, 2047 je 24 let po událostech z dvojky, to už bude z Propheta pomalu důchodce...
    • No nech je to ako chce, určite by som si radšej zahral za Nomada alebo Psycha ako za čierneho Cpt. Pricea.
      • Bohužel, pokuď jsem to dobře pochopil, Nomad i Psycho zemřeli na ostrovech v prvním dílu.
    • trolo
      prophet je novy cpt. price. je jedno kto je osoba. ide o meno :-D.

alcatraz = prophet
      a ani sa nevidim. ved kto by chcel meno alcatraz....
    • montatatana
      Vzhledem k tomu, ze ve dvojce se hralo pomalu za mrtvolu, kterou udrzoval pri zivote jen Nanosuit, tak duchodce imho nebude problem :)
      • Nehadejte se. Psal to levis, takže "pravda je někde ............. úplně jinde".
    • Ano pletes se na konci dvojky rekl Alcatraz: I am Prophet takze asi tak *1*
      Tim padem je Prophet hlavni hrdina dvojky a mrtvej Prophet mel vedomi v nanoobleku na konci tez.
      • aha, dik. tohle už mi vypadlo z paměti...
    • hmm, v amerike je teraz velky boom zombie filmov a serialov. mozno budeme ..teda ti co to budu hrat... hrat za zombie Propheta *1*
  • Nič v zlom, ale nezomrel už Prophet v Crysis 2, čiže v roku 2023?
  • Skřížíme Predátora s Rambem, nacpem je do koridoru kde místo skal budou baráky a hráč se bude zasekávat o křoví, listy a kamínky, dáme tomu název Crysis 3 a máme vyděláno.

Chci petici aby Crysis 3 bylo zdarma (možná i čtyřka), protože jsem to předplatil koupí Crysis 2, která byla vzhledem ke kvalitě předražená.
  • http://www.youtube.com/watch?v=jRTXpncI8BI&feature=player_embedded
  • trolo
    ta trojka bude riadna recyklacia dvojky.
    • bohužel téměř určitě...
  • "dva přívěšky na psy" ...mal levis na mysli tzv. dogtagy? *1*
    • hitokage
      Podle mě je levis mistr suchého anglického humoru, toto už totiž nejde nedělat schválně.

EDIT: I Google Translate přeložil dog tags jako psí známky.
      • @edit

tak potom sa asi levis snazi zasifrovat do svojich sprav informacie o konci sveta :)
    • dogtag = prívesek na psa.....tzv. psia známka......absolútne presný preklad anglicizmu....tak neviem, kto je dem*nt *15*
      • Za 1) kdyby to byl anglicismus, tak se o překladu tady nebavíme.
        Za 2) nevím proč ho urážíš, když očividně jsi tady jediný ty, který neví, která bije. Přesný překlad? A jak bys tedy přeložil takový "give up"? Dej nahoru? Asi ne.
      • si pouzil ako aj levis google translator?
        alebo nevies vyjst z mojho komentu kde je jasne ze viem co je dogtag a asi aj obvykly preklad psia znamka, a reagujem na google preklad privesok na psa?
        alebo si chces len zanadavat, lebo...
        whatever *12*
    • montatatana
      genialni :D
    • Jak může člověk bez naprosto základní znalosti anglických idiomů, navíc ještě ve hrách tak používaných, dělat novináře? To je mu jedno, že to nedává smysl? Nemluvě o tom, že levisovy články bývají paskvil i po stylistické stránce.
  • trolo
    sa stavim ze to budu aj tie iste tunely (ehm myslim ulicky) jak v crysis 2 len tam nalepia textury rastlin na budovy aby to vyzeralo inak. daju tam nove nehybne postavicky na ktore mozete strielat a hura. crysis 3. maximum game, graphics, vase PC to nerozbehaju, pc lead platform, pc hraci su nas ciel, maximum vsetko, maximum tunel, maximum vybuchy, maximum money.

dakujem nechcem. dvojku ste posrali, trojku poserete tiez. zlata jednicka a warhead. nic lepsie uz kluci z cryteku neurobia.(EA)
    • Nehybne postavicky? O AI kterou ma Crysis si takove CoD muze jen nechat zdat! Kdybych mel pouzit primou umeru tak tam uz nemusis ani mackat spoust a protivnik bude padat jen kdyz se na nej zle podivas. *6*
      • trolo
        no neviem... jednotka mala jaku taku AI ale ked hovorime o dvojke tak tam mi mimozemstania rovno skakali pod musku. o ludoch ani nema zmysel hovorit. vzdy sa staviali vedla vybusnych barelov.
    • +1...Docela mě mrzí, že to přesně takhle dopadlo, protože jakožto velký fanda Crysis/Crysis Warhead jsem měl od dvojky vysoká očekávání...Ale ten výsledek byl naprosto katastrofální, a s původním Crysis to mělo společného asi tak Nanosuit a jméno...Doteď jsem nepochopil, proč hlavní hrdina za celou dobu nepromluvil ani slovo, a kam sakra zalezl zbytek Raptore týmu.
      BTW - Mohl by mi někdo vysvětlit to Prophetovo znovuzrození? Už je to nějaký ten měsíc, co jsem Crysis II dohrál, ale tuším, že si na začátku prohnal kulku hlavou, a na konci se nějakým způsobem opět objevil v "těle" Alcatraze...ale už netuším proč ani jak.
    • Cypri
      Odemě taky +1
    • trololol, musis vic trolit tohle co jsi vysmolil jsou bohuzel fakta. +1
  • jindra.veliky
    cekal bych spis ze dalsi Crysis zustane u tradice a prijde s novym enginem zaroven treba i na novy konzole.... *12*
    • ja sem spis cekal ze crysis je mrtva znacka a ze ty idioti z cryteku to pochopili recykling contentu je ted desna moda.....
  • Veskoslav
    U mě zkončila série Crysis: Warhead. Dál už to není Crysis, ale obyčejná konzoloidní FPS...
    • Cypri
      Pravdu díš příteli
  • Hairy_Ass
    Chudáci "Newyorčani", schytávají to ze všech měst asi nejvíc. Ale jsou to fakt tvrďáci, za posledních cca 20 let jim někdo/něco zničil město nejmíň tucet krát, ale oni si ho vždycky zase znovu postavili! *1*
    • Ale jenom ve hrach v realu jim znicily tri budovy a vic jak deset let je tam jen dira....
    • ty by sis nekoupil hru, kde bys bojoval o záchranu Prahy?
      • Hairy_Ass
        Jednou možná, ale podesátý?
        • Tak američani jsou 10x větší vlastenci než ty :-D
          • Nechtěl jsi napsat 10x větší blázni?
            • Hairy_Ass
              To se u Amíků nevylučuje. *1*
          • Aby taky ne, když si ten pořádnej flák země náležitě ukořistili, jeho původní obyvatele poctivě vymlátili a z potu a krve afrických otroků jej patřičně zvelebili *1*
          • Hairy_Ass
            Spíš jsou 10x větší masochisti. *3*
    • Ideální čas pro Sim City 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit