Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
Ja by som bol konecne rad za nejake vysvetlenie. Kam sa podeli ty uplne super emzaci z jednotky a preco tam su nejaky divny, humanoidne vyzerajuciu chujovia, rovnako ako v dvojke...? *9*
-
Nebudu soudit podle pár screenů a dvou odstavců informací. Pokud ale bude trojka na stejný úrovni jako dvojka, tak budu nasratej. Osobně proti konzolím nic nemám a zahrát si pěkně z gauče na xboxu mě vždycky bavilo, ale porty z konzolovejch her na pc jsou hnus.
Ani by mi nevadilo, kdyby to bylo v NYC, kór takhle pěkně zdevastovanym, ale chci tam trochu volnosti, né koridorovou hru, kdy si můžu do W zaseknout sirku a jenom střílet myší. O tomhle pro mě byl první Crysis, že jsem si mohl vybrat, jak danou situaci vyřešim. A ať mi nikdo neřiká, že s trochou práce to nejde udělat i v prostředí města. -
Pro všechny, co upozorňují, že Prophet zemřel. Technicky vzato ano, v rámci videoherní fikce ne. Stačí si nastudovat: http://crysis.wikia.com/wiki/Laurence_%22Prophet%22_Barnes
-
musím priznať, že som trojku nečakal, myslel som, že pôjde o datadisk lenže som si neuvedomil, že ten by im nezarobil tolko čo plná hra ... imho zobrali to čo im zostalo z tvorby Crysis 2, doplnia to, nasadia do toho vegetáciu aby to vyzeralo postapo, priadajú státisíce scriptov a tretí diel je na svete.
-
-
Co povidas Modern Warfare byli take jen datadisky a lidi se po nich mohli utlouct.
-
-
veď o tom píšem, vydajú datadisk ako plnú hru ...
-
-
-
http://bit.ly/HOiytH *12*
-
Ehm, opravte mě jestli se pletu, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem dohrál Crysis 2, ale ... v článku se píše, že budeme hrát za Propheta v roce 2047. Neodpráskl se náhodou Prophet na začátku dvojky? A ikdyby pořád žil, 2047 je 24 let po událostech z dvojky, to už bude z Propheta pomalu důchodce...
-
-
No nech je to ako chce, určite by som si radšej zahral za Nomada alebo Psycha ako za čierneho Cpt. Pricea.
-
-
Bohužel, pokuď jsem to dobře pochopil, Nomad i Psycho zemřeli na ostrovech v prvním dílu.
-
-
prophet je novy cpt. price. je jedno kto je osoba. ide o meno :-D.
alcatraz = prophet
a ani sa nevidim. ved kto by chcel meno alcatraz.... -
Vzhledem k tomu, ze ve dvojce se hralo pomalu za mrtvolu, kterou udrzoval pri zivote jen Nanosuit, tak duchodce imho nebude problem :)
-
-
Nehadejte se. Psal to levis, takže "pravda je někde ............. úplně jinde".
-
-
Ano pletes se na konci dvojky rekl Alcatraz: I am Prophet takze asi tak *1*
Tim padem je Prophet hlavni hrdina dvojky a mrtvej Prophet mel vedomi v nanoobleku na konci tez. -
-
aha, dik. tohle už mi vypadlo z paměti...
-
-
hmm, v amerike je teraz velky boom zombie filmov a serialov. mozno budeme ..teda ti co to budu hrat... hrat za zombie Propheta *1*
-
-
Do mailu mi včera přišla nabídka na předobjednávku. Veselí pánové. Od doby Mafia 2, ale nekupuju, dokud nevyzkouším.
-
Prophet ktory umrel na zaciatku dvojky a tusim sa nejak jeho mysel zmiesala s nanosuitom dostane v trojke luk a stane sa najnebezpecnejsim lovcom sveta :D :D ak toto neni oneskoreny prvy april tak si zacnem mysliet ze scenaristi sa neskutocne nahulili a na konci sa ujasni ze velitel mimozemstanov je Chuck Norris ktory zadeli Prophetovy nefalsovany Super kick a on ho vdaka nanosuitu prezije :D :D :D Niekto si asi mysli ze vsetci hraci maju asi nasrane v hlave...
-
-
crysis taky umřela na začátku druhého dílu a stejně je tu díl třetí. *3*
-
-
hele tak to nebyl fake ? fakt znova mesto ? aneb COD masinerie v plne polni. z C2 udelame naky ty re-skiny a vuala , mame C3. to si strcte do *16*
-
Tak to je v prdeli omg... zas to delaj na konzole to zas pujde i na TABLET....