Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde vidět že Prophet drží luk prvně. Kdyby takhle natahoval tětivu tak ho luk vyliská jak tenkrát
    • Co dělá špatně? Postoj má správný. Jen to uchopení luku je divné, ale tak jde o sci-fi luk prapodivných tvarů... Nicméně v tom obleku náraz tětivy stejně ani neucítí :)
      • Mechwarrior_bw
        no veď to ako drží tetivu, u kladkového luku jeden z častých omylov, i keď tento luk vyzerá pomerne blbuvzdorne.
  • Páči sa mi ako hra, ktorá ešte ani nevyšla a je ešte len ohlásená má už niekoľko DLC :D.. od teraz sa bude najprv oznamovať DLC a až potom samotná hra :D Tu je krásne vidieť ako im ide len o zárobok...
  • Veskoslav
    Osobně bych uvítal, kdyby to mělo grafiku takovou, která mi nechá pusu otevřenou jako v případě prvního dílu. Nechci žádnou konzoloidní, nudnou FPS, která má název Crysis 3. Chci originální, (když už musí být NY tak pořádně zničený a zarostlý) dech beroucí hru, kde mi nepostačí 6 hodin na dohrání a kdy se to "zjednoduší" aby konzolisti zvládali....To opravdu nechci. Udělejte to tak, aby se zapomělo na 2. díl a byl to skutečný následovník série Crysis a finančně podpořím vývojáře koup, v opačném případě budu ignorova jako to dělám u studia Ubisoft.
  • je to maly screen ale nezda se vam grafika vegetace nejaka spatna? *8*
    • ja z tebe nemuzu :D
    • Tak je to asi z nějaký uplně první verze a není to tak dodetailovaný :)
      • "dodetailovany" .. OMFG
        • Doufám, že dostaneš banána *11* *8*
    • co si to dovolujes kopirovat fotku jindry velikeho ?
      • Myslíš toho zasr@nýho pičuse jindru velikeho? To myslím nikomu vadit nebude.
  • zase zadne vysvetleni kam se podel psycho , helena a nomad? vubec se mi nelibi kam se hra pribehem ubira.
    • Helena a Nomad jsou mrtvy. Psycho vi buh. Zkus Google, clovek se tam ledasco dozvi.
  • Nič v zlom, ale nezomrel už Prophet v Crysis 2, čiže v roku 2023?
  • God-of-War
    Na Crysis 3 sem celkem zvědavej, ale víc sem natěšenej na diablo *5*. A jako pravej gamer du na půlnoční prodej *1*
  • Po tak zbytečném pokračování, působí zpráva o masivním propuštění (v řádu stovek) v EA jako balzám na duši.
  • Když jsem hrál demo jedničky, tak jsem si řekl, super hra a s novým počítačem se vrhnu na plnou, to se nestalo, o dvojku jsem ani nezakopl a trojku asi taky přejdu. Podle ohlasů na druhý díl jsem asi o nic nepřišel, a podle informací, o třetím díle mi toto opět přijde (jak neobvyklé u EA) jako ždímačka peněz ze známého jména předchůdce. Už jen to, že se Prophet vrátí do zdemolovaného NY po nějakém časovém období a nalezne v NY tak vzrostlé divoké dřeviny je blbost. Stromy přece nerostou tak rychle, kdyby to bylo aspoň trochu podobné jako v I am Legend, tak bych to btral ale toto je absurdita.
    • Masa-san
      Rychlost růstu stromu není problémem, to se dá vysvětlit nějakou sci-fi definicí, vliv prostředí ovlivněného emzáky, mutace apod. V tom je scifi genre celkem otevřený.
      Problém hry vězí v tom, že kvalita zpracování upadla již ve dvojce a od trojky se tak dá očekávat, že půjde o pokračování ve stylu dvojky, možná s trochou prvků z jedničky, ale nic zásadního a dostupné info toto tvrzení nevyvrací. *3*
    • GuruSerpent
      Zajímá mě, proč ti v (očividně) sci-fi hře jde vůbec o nějakou věrohodnost a o rychlost růstu stromů *4*
      • nepleť si sci-fi z fantasy
  • Tak dvojku jedu ve 3d visionu a pokoukani to neni spatny, nicmene ta napln a koridor ala cod je teda nic moc, jednicka respektive warhead mi prisla mnohem zabavnejsi, ja bych rad videl hru ktera si vezme to nejlepsi z obou predchudcu (z jednicky relativni volnost pruchodu a trochu takovej sandbox styl a z dvojky technologii co se tyce grafickyho stylu, zvuku a hudby- Hans Zimmer je spicka a osobne jsem zvedav na soundtrack k novemu batmanovi na kterem dela).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit