Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem teda hrál Crysis 2 asi jenom 2 hodky, ale neumřel náhodou Prophet hned ze začátku? Taková malá nehoda s pistolí?
    • Kekonci hry zjistis ze vlastně oblek je symbiotický a "absorboval" Propheta dosebe kdyz to reknu tak nejak jednoduse, aspon mě to tak vyznělo
  • Mahcake
    Jo jo...všechno to jde do kopru.
  • Bude to pc hra jak jednicka nebo konzolovka se spatlanym dx11 jak dvojka?
  • To si radsej dam od zaciatku 1 a warhead *11* mozno to bude mat peknu grafiku ale ten lvl design? no jako nech sa nehnevaju ale ked uz maju engine ktory rozbehne len 70% pocitacov na planete tak aspon sa s tymi levelami pohram
    • Zrovna Warhead neměl kdovíjak zajímavý leveldesign (své světlé momenty ale měl, to jo). Tomu přílišná otevřenost spíš uškodila, zvlášť když se střídala s nepřirozeně uzavřeným tunelem. Bylo vidět, že na tom nedělal původní tým CryTeku, ale CryTek Budapest.
  • Moderný Robin Hood ? :D
  • Jestli oni nezvolili zase město, kvůli novému Far Cry 3 který bude v jungli.
    • jindra.veliky
      to v NY zadna hra neni... *7*
  • jen si k tomu domyslete úvodní scénu z Avatara s tim raketoplánem *14* nic víc se mi ani na filmu nelíbilo
  • Makres
    Ten luk jsem čekal, ale nevím jak si s kombinací džungle a města poradí v Cryteku. Snad zase nepřemrští ty HW nároky. Pravda, Dvojka na tom nebyla tak špatně, ale technologie jdou dál a myslím, že grafika se opět přispůsobí xboxu.
  • Až to bude na Amazonu nebo Steamu ve slevě za 20 dolarů není problém, ale 50 euro za hru co vydrží sotva jedno odpoledne teda fakt nedám...
    • Na Steamu to chlapče už neuvidíš x) (bohužel)
  • Vypada to famozne. post apo new york ke zpracovani laka hodne. ted uz jen to nepodelat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit