Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ajaj.Sice má grafická karta AMD Radeon HD 6670 DX 11 podporuje,ale tak nějak to moc dobře nezvládá.Doufám tedy že nebudu muset jít s detaily moc nízko jinak budu muset podstoupit upgrade *1*
    • Hm to je velice zajímavé, já mám tu samou kartu (tedy Asus HD 6670 1GB DDR5) a s DX11 nemám žádný problém. Vím že ta krta není žádný zázrak ale pořád stačí. Takže problém bude asi na tvé straně. :P
  • Já si to rozhodně koupím, ale až bude na Steamu Maximum Edition za 5 "éček".
    • Tak to si hochu rokapul počkáš *5*
  • Toz maju zazmluvnene s nvdiou a ati aby to slo len 11, aby ludia s 10, ktory nemaju ziadny dovod upgradovat pretoze vsetko im ide v pohode, ho mali. Nic nove pod slnkom.
  • konečně někdo... po takové době by měla většina her bejt DX11 only. a proč? protože pokrok! a vykopat konzole
    • Jedna hra (navíc těžce průměrná) toho pokroku moc neudělá. Pokrok udělají jen hry typu Half Life 3, které by vyžadovaly DX11. To by se hned zvedly prodeje, na nějaký Crysis 3 lidi víceméně kašlou.
      • to si řekneme po zveřejnění prodejů crysis 3. *3*
        • Crysis (1, Warhead, 2) se celosvětově prodalo dle Cryteku samotného jen pár milionů kopií (PC i konzole), takže máš smůlu.
          • Aha, takže když se prodává pár milionů kopií, tak to podle rozumného úsudku znamená, že lidi na to víceméně nekašlou... *3*
            • x_ander
              Lidi na to nekašlou, ale při tak nákladném vývoji, který série Crysis má, těch pár milionů není žádná výhra...
        • Takže kupuješ jo? Už Ti maminka dala 1400 kč na hru chlapečku? :)
          • 1. Chtěl bych tě vidět, jak mi něco takovýho řekneš do očí. Každý zbabělec jako ty se umí takhle chovat, když je chráněn relativní anonymitou internetu. 2. Už dávno nejsem (bohužel) chlapeček. 3. Rozporoval jsem tvou hloupou rádoby myšlenku, že Crysis 3 v podstatě nikoho nezajímá. 4. Já si určitě Crysis kupovat nebudu. Koupil jsem první díl - ten byl dobrý. Koupil jsem druhý díl - nuda, nuda, nuda. Třetí už kupovat nehodlám, ledatak za dvě stovky...

Redakce by takové příspěvky, co tu předvedl ten chytrák výše, měla okamžitě mazat či lépe banovat uživatele na 24 hodin. Někteří se tu chovají jak dobytci. *7*
  • No, já sice DX11 kartu mám (GT630M) ale stejně pochybuju, že si to na tom zahraju plynule...

Osobně jsem ke Crysis 3 taky skeptický a víc to zatím vypadá jako nějaké tech demo než hra. Já dohrál Crysis 2 nedávno, teď jsem si nainstaloval Crysis a baví mě to teda mnohem víc.
    • To "Rosta" : Ak sa ti nezdá na tej kocke medzi 30 a 60 žiadny rozdiel, zapozeraj sa na vrchnu hranu kocky pri tom ako padá. Tam kde je 30fps ja osobne vidím jasne že pri tom páde sa ako keby za nou ťahá niečo.. neprizodzené.. A pri 60fps obrázku nevidím nič, plynulý pád. Od 60fps už uznám že to nie je rozdiel. Ak tam nič také nevidíš tak ti závidím lebo nie si taký FPSfyl ako ja a môžeš hrať hry aj v 30Fps , čo u mna nepripadá do úvahy :D
    • No ja teda neviem čí mám nejaký orlý zrak alebo čo ale ja jasne vidím dosť velký rozdiel aj v tej padajucej kocke :D . Vo filme je to iné presne ako píše kolega tuto :) . Poste ked hrám a nejde mi hra 60fps , tak som sklamaný a vadí mi to. A už vobec 30 fps nepovažujem za plynulé.. Neviem teda možno je to tak že to niektorí ludia nepostrehnú no mne to nejde do hlavy.. podla mna je to do očí bijúce.
    • s timhle chrastítkem to snad ani nespustíš :D
      • To byla jen reakce na DX11. Dishonored, Deus Ex HR atd mi běží na vysoké detaily plynule, Far Cry 3 na střední apod. takže to určitě spustím, jenže ono je rozdíl:

Spustit a Hrát.

Trochu paradox, pokud to tak opravdu bude, rychlá DX10 má smůlu stejně tak jako obyčejná DX11, jediný kdo na tom získá jsou majitelé předražených DX11 high end karet.

Asi mají plné sklady a je potřeba s tím něco udělat.
        • Je mi zle z týchto vaších "sebauspokojení" typu - Ide mi to plynulo na blablabla. Čo je u vás plynulo? 30FPS, prípadne vo vačších bitkách 20-25 ? Pokial nemáš stabilnych 60FPS s Vsync, maximálne pri tých najvačších melách to spadne na 50-45 ,tak ti to NEJDE plynulo, bodka koniec.
          • Když se uvádějí doporučené požadavky tak to určitě neberou na 60 fps :D:D pokud ti nekdo napiše doporučenou sestavu, tak ta hra s tim dokáže běžet na 30fps, což je plynulý obraz. Filmy mají 25 fps a nikomu to nevadí, a přijde ti že se obraz seká? :D
            • Mr.Lolendo
              Ano mě přijde. Hlavně v kině je to strašně vidět.
            • Filmy jsou něco jiného, je tam např. přirozené rozmazání pohybu (jo, ve hrách se taky dělá, vždycky to je ale nějaká aproximace, ne pro každou hru je vhodný a občas je to děs), navíc třeba rozdíl mezi 24 fps a 48 fps poznáš i ve filmu (viz Hobit). U her ale nejde jen o fps obrazu, jde hlavně o rychlost odezvy na akce hráče. Rozdíl mezi 60 fps a 30 fps v nějaké akční hře pozná většina lidí (za podmínky, že tu hru hraje a ne že se jen dívá), může to být sakra rozdíl. To, jestli je 30 fps dostatečně plynulých záleží na typu hry a na tom, jak to vnímá konkrétní člověk, každý to má jinak, nemusí to být o "fps snobství".
          • Mr.Lolendo
            Pravda ale bohužel spousta lidí má zpomalené vnímání že ani 40FPS nepozná...
            viz. http://boallen.com/fps-compare.html
            • Mr.Lolendo
              Ne to znamená že buďto máš zpomalené vnímání. Nebo máš monitor s hodně vysokou odezvou a input-lagem
            • no, takže 30 a 60 fps temer zadnej rozdil, to znamená že 30 fps je plynulý
  • Kdybych měl přihodit svou trošku do mlýna...
    I kdybych disponoval mega počítačovou bestií, co namísto elektřiny žere sousedovic děcka, tak bych se na celé Crysis 3 vykašlal. Jelikož tuším, že se pod nablískaným pozlátkem bude skrývat opět průměrná a tuctová nuda.
    A kromě jiného, mne Crysis po výtvarné a celkově umělecké stránce neuvěřitelně odpuzuje.

Mi přijde, že CryTek umí dělat technologie jako nikdo jiný, ale zajímavé a zábavné (podle mého osboního dojmu z jejich tvorby) hry prostě neumí.

A teď otázka, chválili si někdy na hře něco jiného než grafiku? Vyjma toho luku (proč ho drží tak divně?). Se zase vrátil do kurzu John Rambo? *15*
    • Crytek = Grafika, Fyzika, AI to pre takéto obyčajné strielačky vpoho stačí. Súhlasím Crytek nie sú žiadny 'umelci'. CryEnginu by sa mali ujat nejaky poriadny 'umelci' (ako napriklad Dan Vávra :) )
    • Mr.Lolendo
      Hele zase v klidu. Pořád je to 100x lepší než dnešní CODka
    • Chválil jsem na hře v podstatě vše. Jedna z nejlepších FPS historie.
  • Mno nenapadá mě vysvětlení jiné, než marketing. Technický problém tu být nemůže, zvlášt jestli to vydají portované pro konzole, protože ty si o DX11 mohou nechat zdát. Např. PS3 gpu vychází z GF7800 a nejsem si jist, ale ta snad neuměl a ještě ani DX10, až GF8800.
  • tak to je úlet...vysoká tráva se nedá udělat v dx10? :-D nejsem odborník, ale trošku s*re na hlavu PC hráčům tímhle ne?(kartu dx11 mám)
    • Se da i v Dx5 ... stejne je to jen hon za vizualem, ale hratelnosti 20let starych gamesek to ani zdaleka nedosahuje. Me vzdycky pobavi, kdyz si pustim hru, a misto abych to na svym (velmi slusnym) monitoru mel pekne ostry, tak do toho vyvojari flaknou nejake blur, hloubku ostrosti ... a dalsi "uzasny a nezbytne nutny Dx efekty", jen proto, abych nevidel ty hnusny rozmazany textury, nevsim si, ze dohled mam sotva par metru ...

Je treba si uvedomit, ze jakykoli efekt se da udelat, je to jen otazka slozitosti/vykonu. S verzi Dx to nema nic spolecnyho, to je jen blby API. Holt v devitce musim misto jednoho napsat trebas 20 radku kodu, ale vysledek (pokud to karta zvladne) bude totoznej.
  • yuri337
    Bude to ubohost, jako dvojka. Jen si tentokrát dají trochu víc práce s PC verzí a dodají ostřejší textury, a snad i širší FOV než minule. DX11 zámek je jen umělá marketingová berlička a bláboly o trávě jsou uplně mimo. Za pár týdnů se stejně objeví mod nebo neoficiální patch na dx9 nebo 10 verzi.
  • A proč nejde udělat podpora pro DX8 a DX7, a proč hra nejde spustit ve Win98 a DOSu. Takhle je to děsně nespravedlivé, protože si hru nemůžou zahrát úplně všichni. A co staré telefony? Proč ji nejde přepnout do textového režimu? K čemu je vlastně tenhle ufňukaný článek? Pamatujete? Hráči se slabším hardwarem si svého času Dooma taky nezahráli.
    • I pacienti Dr. Chocholouska by mohli chapat, ze Dx9 (ve kterym ta hra naprosto evidentne jede, jinak by nebezela na konzolich) je stale radove rozsirenejsi platforma, nez cokoli jinyho => asi by to na tom melo fungovat.
    • Sry, ale DOOM stavěl na v té době poměrně revoluční technologii, kterou DX11 rozhodně není. Revoluce se od té doby snad nekonala, jen neustálá míííírná evoluce.
    • C3 pujde spustit pod Dx9 (konzole) a borec trepe lejna o tom ze to nepujde (PC). Aspon ja tam vidim tohle. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit