Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 počítá v PC verzi jen s DX11 - čistě pro vaše dobro
19.12.2012 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
No nevidím v tom problém. V pc už tak mám dva roky kartu s podporou Dx 11 a zatím jsem to ani moc nevyužíval.
-
-
Presne, konecne nejaky posun bez kompromisu. A zrejme sami vyvojari nejlepe vedi, proc dx9/10 rozhrani do pc verze nezahrnuli. Ja osobne zpravu vitam.
-
-
Chci jen vyjádřit svůj názor, že "tón" článku Aleše se mi moc nelíbí. Přijde mi to vcelku nevkusně napsáno, články ostatních autorů jsou napsány často lépe se štiplavou ironií. Je to umění napsat článek.
-
-
Jde o to že Yarly nebo jak se jmenuje toho nakecal k DX11 tolik, že si z jeho slov všichni dělají už jenom srandu. Smiř se s tím.
-
-
crysis umrel odkdy vyšel na konzole, simple as that
-
Direct 11 kartu mám ,ale crysis 3 koupit nehodlám po těch nudných gameplaych,koupím až ve slevě kvůli grafice ;)
-
No někdo s tím musel začít, pokud se chceme zbavit Dx9 only her. :)
-
-
S tím by museli začít výrobci konzolí *1* Dokud budou enginy optimalizovány na ně, tak můžou udělat na PC dalších X Directů a furt to bude vypadat stejně a ještě se to navíc nebude hýbat (690 ve SLI nutná *1* )
-
-
Pro dobro výrobců grafických karet.
-
-
No pro jejich dobro by meli trochu upravit ty prestreleny ceny. Jsem mel v planu udelat vanocni upgrade, a Nv 660tku za 6000,- kdyz mi prida jenom asi 30-40% vykonu oproti 3! roky stare karte (nbo spis sli) je docela k smichu. Ten vykon se hybe snecim tempem.
Kde jsou doby 260tky za 3600,-. *9*
I kdyz ono to vlastne neni potreba kdyz mas duopol. *15* -
-
ty seš dost mimo!!! pamatuju jak sem kupovat 8800 GTS za více jak 8000 a to byl ve své době Mainstream! před dvěma lety jsem koupil GTX460 1GB a zatim sem se žádnou hrou neměl problém!! a to stala myslim cca 4000
-
co to meles. 30-40% rozdiel vykonu je medzi 5xx a 6xx. ked mas cokolvek starsie je to este vacsi rozdiel a tiez netreba zabudnat na ine faktory ako mensie teploty = mensi hluk, mensia spotreba...
-
-
A jaky je rozdil mezi treba 5870, a 560? Mezi 4870x2 a 560? Mezi 295 a 560?
Teploty a hluk me nezajimaji. TO mi fps fakt nesnizuje. Jeste neco?
-
-
-
-
Počkat. Neměly by náhodou DX11 hry běhat i na DX10 kartách? Jen bez DX11-only technologií?
-
-
Je to tak, dokonce může běhat i na DX9 kartách. Samozřejmě (jak píšeš) s omezenými možnostmi. Programátorsky tam jsou prostě určité profily a určitá funkcionalita může být dostupná jen v těch vyšších profilech. Není to ale nic automatického, musíš napsat kód buď tak, aby na všechno stačil nižší profil nebo některé věci udělat pro různé profily jinak.
-
-
ah so. dík za info.
-
-
To ví jen Yerli...zatím se celkem jasně vyjádřil, že jen DX11 a i DSO konstatuje, že asi nepůjde nahodit na DX10, jak je to zvykem (tedy, oni to berou jako fakt).
http://www.dsogaming.com/news/cryteks-ceo-confirms-that-and-fails-to-explain-why-crysis-3-is-a-dx11-only-title/ -
Určitě to někdo velmi brzy rozchodí i na starším DX a možná i 9ce *1*
-
-
pokud se nepletu, DX11 je zpětně kompatibilní s DX10, ne však s DX9.
-
-
njn ale kdyz to zamknou.. tak smula..
-
U Crysis 1 šlo zapnout DX10 efekty pouhým editováním jednoho texťáku a přepsáním 3ky na 4ku *3* . Dokonce to pak běželo mnohem lépe (pod XP) a rozdíl by člověk asi těžko hledal mezi DX9/DX10.
-
-
Ne, nešlo. Tedy ne doslova. Oni to měli tak, že nastavení "Very high" měly být supr DX10 fíčury a spustitlené jen na tehdejších Vistách. Ano, šlo to přepsat a vynutit si to i v DX9 verzi, ale rozhodně se nezaplo vše - skutečné DX10 kravinky fakt nejely (třebas ten hezčí blur, možná trochu hezčí voda a to je snad vše (?)). Ale je pravda, že delší dohled, zelenější tráva, ty jejich sun rays a já nevím co s DX10 a Vistama only nemělo nic společného *15*
Jinak sám jsem to "hrával" (celkově mě hra nijak zvlášť nebavila) jen pod dx9, se svými configy nastavenými na úroveň eye-candy. Ve výsledku to vypadalo lépe a šlapalo lépe.
A co jsem dosud nepochopil, proč do menu nedali možnost nastavení řeči Korejců. Korejsky mluvili snad jen na nejtěžší obtížnost, přičemž opět v config souborech to šlo zapnout kdykoli... wtf
-
-
-
-
-
Tak u Crysis 2 PC hráči nadávali, že to nemá v základu DX11. Tak teď máte, co jste chtěli.
-
Moje PC nepocita s Crysis 3 ciste jen pro moje dobro :X
-
Jasny, uz bezim pro Dx11 kartu kvuli Dx10 hre co je umele zamknuta aby jela jen na Dx11. *7* Neb ty konzole Dx11 fakt nemaji. Takzetak. *15*
-
-
Do dvou týdnů bude ruskej unlock na DX10 jako je to u všech DX11 her.
-
-
A ty znas nejakou dx11 only hru?
-
-