Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 prezentuje první ze svých sedmi divů
13.12.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Vypadá to opravdu dost dobře možná si to za pár let koupím v nějaké slevě.
-
Je tam nějaká evoluce oproti předchozímu dílu? Nevím jak vy, ale já v polovině zíval, protože to vše jsem viděl již ve dvojce.
No a to konzolové ovládání. To nepotřebuje komentář. *15* -
Jsem si myslel, že tam bude nějaké "odhalení", když už to je ten "Div", ale jen se tam nesmrtelnej týpek s podezřele přesnou muškou fackoval s anonymníma panákama. Technické zpracování dobré, abych jen nekritizoval. *4*
-
Vedel by som si tento engine predstavit v novom Stalkerovy. *14*
-
Aspoň že mluví. Mně se to líbí. Ale škoda že to zas ničí EA. *4*
-
Nůůůďo
-
Myslím že se to bude dobře špílovat
-
FPS na konzolovem ovladači, ach bože moje oci. Naco to lidi hrajou, to rovnou zapnout nakeho bota co bude behat a strilet s autoaimem, a vy budete ohrivat tu svoji zadnici na gauči a uzivat si te uzasne zabavy....
-
-
Zkoušel si to někdy frajere? Jestli ne tak nekybicuj. Mimochodem on ten autoaim se dá vypnout víš? Vlastně určitě nevíš.
-
-
každopádně pokud si k tomu u PC přidáš posr... akceleraci myši, filtr a mouse lag tak zjistíš že hrát dnes na PC není HardCore ale Masochizmus. Konzole jsou opravdu jen na oddych a žádné važnější hraní jako letní dýchánek.
-
Vypnout auto aim? Jo takze kdyz budes mirit dva metry vedle, tak netrefis nic? Ale notak frajere, to by ty decka rozmlatily ty ovladace u toho hustodemosnkeho kól of dúti behem peti minut.
Raul to napsal pekne.
Kazdopadne kdyz je nekdo tak omezenej ze ho to baví, dobra, kazdej ma jinej vkus, problem je ze tyhlety hovadiny nejsou uzavrenej konzolovej svet, ale celej dizajn hry je natom postaven, takze jakakoli vetsi fps dneska, ktera zakonite musi bezet na vsech platformach, a teda i pc, je naprostej hnus. Vydat verzi na pc ktera bude delana pro pc (coz bude v podstaten naprosto jina hra) a ne pro retardovane ovladace, tak mne vubec nic nesere, a klidne si hrajte ty svoje zrudnosti.
Takze si ten gamepad vem, a strc si ho do zadnice ju? A jeste si zapni FF aby ti to pekne vybrovalo, aby si mel ten "so real" pocit z toho jak to vsecko rubes.
Doufam v jedno, nove konzole budou mit v baleni mys, nebo jine _presne_ prostorove poholvaci zarizeni, kde ten head shot bude opravdu neco znamenat. -
Chlapce, bez autoaimu je akakolvek fps nehratelna, pokial je tam aspon priemerna a nie duta AI, ktora pobehuje, kryje sa a nehras tunel kde mozes ist v pred...preto su dnesne fps take dute, koridorove a nepriatelia idu len z predu, lebo keby si mal skakat, kryt sa, behat, strielat na gamepade, tak by si to mohol akurat zabalit. Preto je cover system a regenerujuce sa zdrave, preto je AI tupa a stoji na miesta, si len namieril, stlacil tlacitko a samo ti to vystriela.
-
-
Mno tak to seš teda fakt střelec chlapče takhle už jsem se hodně dlouho nezasmál. Ty tady děláš jakej nejsi master hráč a pak napíšeš jak se nedá bez auto aimu hrát oh děkuji tenhle byl fakt hodně dobrej. A takovýhle lidi tady budou vyprávět jak na konzolých hrajou jen neschopný děti *1* Koukam že seš jeden ztěch kterej kdy nějakou viděl jen na obrazku ale hlavně že máě pusu plnou řečí
-
-
-
-
jedinej div na celym videu je ten, kolik proboha vydrzi a nehebne? cert at si veme deti a tu jejich konsolovou trapnoobtiznost zpatky, dekuji
-
-
Třeba proto, že do trailerů se game over nedává?
-
Na každá prezentaci se vždy hraje na low obtížnost nebo dokonce s nesmrtelností
-
-
Asi by ho bavil trailer kde bychom videli tri opakujici se sekvence prerusene chcipnutim postavy a nahranim posledniho savu.
*2*
-
-
Upřimně pro mě byla jednička tak hárdcore že jsem 3x hebl u prvni vesničky *1*
-
Že by nanotechnologie ?
-