Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 prezentuje první ze svých sedmi divů
13.12.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Vypnout mozek, kochat se grafikou a střílet a střílet. Nic víc od toho nečekám.. přesně o to šlo i v jedničce a ve dvojce a já se u toho bavil. Betonová džungle NYC v kombinaci s tou zelnou živou džunglí mi navíc příjde jako docela pěkný prostředí.
-
Vyzerá to úžasne ako doteraz každá jedna Crysis hra. Nekorunovaný kráľ moderných FPS sa vracia v plnej sile! :)
-
Tvl, to bude snad stejný jako Cod nebo podobné hry... Jednička přinesla inovace, prostranství, schopnosti--- Teď jsem jen viděl jak je tam kosí 1 zbraní, žadný DIV. AI mi přišla hodně pitomá... No snad překvapí. *7*
Jsme zvědav co buce těch dalších 6 divů. -
Škoda promrhaného potenciálu, vidím to na stejnou nudu jako dvojku :-/
-
Protože SPOILER!!!
Emzáci napadli ve dvojce NY...do toho se přimíchala tadle CELL kteří bojovali jak proti ufonům tak proti US army a chtěli se vehementně zmocnit nanosuitu, za což by si v reálnym světě od Americký vlády vysloužili nálepku teroristický organizace což ale ve světě Crysis nevadí a tak si může CELL postavit obrovskou kopuli okolo New Yorku aniž by to američany nějak znervózňovalo -
Běhá a střílí? To je ten div světa Crysis? To už je tady 30let ale...
-
tieto nove strielacky su neuveritelna nuda.
na toto ma ani pekna grafika nezlaka.
proste generic nuda nuda nuda. -
Crysis jsem hrál pouze jedničku, Warhead byla nuda a dvojku jsem nehrá.
Může mi někdo polopatě vysvětlit příběh? Jak to, že se bojuje proti lidem (američaní? Evropani?) a ne proti emzákům... nebo korejcům? -
celkem nuda
-
Zkoušel si to někdy frajere? Jestli ne tak nekybicuj. Mimochodem on ten autoaim se dá vypnout víš? Vlastně určitě nevíš.
-
Vypadá to opravdu dost dobře možná si to za pár let koupím v nějaké slevě.
-
Upřimně pro mě byla jednička tak hárdcore že jsem 3x hebl u prvni vesničky *1*
-
Je tam nějaká evoluce oproti předchozímu dílu? Nevím jak vy, ale já v polovině zíval, protože to vše jsem viděl již ve dvojce.
No a to konzolové ovládání. To nepotřebuje komentář. *15* -
Jsem si myslel, že tam bude nějaké "odhalení", když už to je ten "Div", ale jen se tam nesmrtelnej týpek s podezřele přesnou muškou fackoval s anonymníma panákama. Technické zpracování dobré, abych jen nekritizoval. *4*
-
Vedel by som si tento engine predstavit v novom Stalkerovy. *14*
-
Aspoň že mluví. Mně se to líbí. Ale škoda že to zas ničí EA. *4*
-
Nůůůďo
-
Že by nanotechnologie ?
-
Myslím že se to bude dobře špílovat
-
FPS na konzolovem ovladači, ach bože moje oci. Naco to lidi hrajou, to rovnou zapnout nakeho bota co bude behat a strilet s autoaimem, a vy budete ohrivat tu svoji zadnici na gauči a uzivat si te uzasne zabavy....