Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Vypnout mozek, kochat se grafikou a střílet a střílet. Nic víc od toho nečekám.. přesně o to šlo i v jedničce a ve dvojce a já se u toho bavil. Betonová džungle NYC v kombinaci s tou zelnou živou džunglí mi navíc příjde jako docela pěkný prostředí.
  • maros.goc
    Vyzerá to úžasne ako doteraz každá jedna Crysis hra. Nekorunovaný kráľ moderných FPS sa vracia v plnej sile! :)
  • Tvl, to bude snad stejný jako Cod nebo podobné hry... Jednička přinesla inovace, prostranství, schopnosti--- Teď jsem jen viděl jak je tam kosí 1 zbraní, žadný DIV. AI mi přišla hodně pitomá... No snad překvapí. *7*

Jsme zvědav co buce těch dalších 6 divů.
  • Škoda promrhaného potenciálu, vidím to na stejnou nudu jako dvojku :-/
  • Protože SPOILER!!!

Emzáci napadli ve dvojce NY...do toho se přimíchala tadle CELL kteří bojovali jak proti ufonům tak proti US army a chtěli se vehementně zmocnit nanosuitu, za což by si v reálnym světě od Americký vlády vysloužili nálepku teroristický organizace což ale ve světě Crysis nevadí a tak si může CELL postavit obrovskou kopuli okolo New Yorku aniž by to američany nějak znervózňovalo
  • Běhá a střílí? To je ten div světa Crysis? To už je tady 30let ale...
  • tieto nove strielacky su neuveritelna nuda.
    na toto ma ani pekna grafika nezlaka.
    proste generic nuda nuda nuda.
  • Kein
    Crysis jsem hrál pouze jedničku, Warhead byla nuda a dvojku jsem nehrá.

Může mi někdo polopatě vysvětlit příběh? Jak to, že se bojuje proti lidem (američaní? Evropani?) a ne proti emzákům... nebo korejcům?
  • celkem nuda
  • Zkoušel si to někdy frajere? Jestli ne tak nekybicuj. Mimochodem on ten autoaim se dá vypnout víš? Vlastně určitě nevíš.
  • Vypadá to opravdu dost dobře možná si to za pár let koupím v nějaké slevě.
  • Lawliet
    Upřimně pro mě byla jednička tak hárdcore že jsem 3x hebl u prvni vesničky *1*
  • Je tam nějaká evoluce oproti předchozímu dílu? Nevím jak vy, ale já v polovině zíval, protože to vše jsem viděl již ve dvojce.
    No a to konzolové ovládání. To nepotřebuje komentář. *15*
  • Magister_Peditum
    Jsem si myslel, že tam bude nějaké "odhalení", když už to je ten "Div", ale jen se tam nesmrtelnej týpek s podezřele přesnou muškou fackoval s anonymníma panákama. Technické zpracování dobré, abych jen nekritizoval. *4*
  • Vedel by som si tento engine predstavit v novom Stalkerovy. *14*
  • Aspoň že mluví. Mně se to líbí. Ale škoda že to zas ničí EA. *4*
  • Nůůůďo
  • Že by nanotechnologie ?
  • Myslím že se to bude dobře špílovat
  • FPS na konzolovem ovladači, ach bože moje oci. Naco to lidi hrajou, to rovnou zapnout nakeho bota co bude behat a strilet s autoaimem, a vy budete ohrivat tu svoji zadnici na gauči a uzivat si te uzasne zabavy....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit