Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbysek01

    Koupil jsem si remaster jedeničky na PS 5 a velké zklamání. Hra pocitově vypadá a běží hůř než když jsem si před cca pěti lety odehrál klasickou verzi na PC. 

    Ještě že jsem to kupoval v akci a vyhodil jsem teda jen 400 Kč.

    • Derp_1337

      Jo, remasteru původního Crysis se vytýkalo pár problémů.

      Jako třeba občasné propady výkonu, horší fyzikální model (jak může být fyzikální model horší v remasteru?! WTF!), přehnaná saturace barvami (až tak moc přehnané, že to působí nereálně).

  • Mi se dvojka kdysi velmi líbila. New York mi, ač zdevastovaný, přišel jako skutečný. Zkoušel jsem ji hrát nedávno (původní) a zážitek to byl strašlivý. Město furt OK, ale pohyb toho crysis slayera byl zoufalý. Je pomalý, i s rychlostí v obleku. Při pohybu nic čímkoli automatickým netrefí. Na dálku nic netrefí, hned mu kopání zbraně rozhodí míření. Bonusové nanografeny či co to je z nepřátel vydrží na vzduchu jen chviličku a mizí - to je největší zrada hry. 

    Jediný možný herní styl mi přišel s broknou na minimální vzdálenost a režimem brnění a modlit se, ať mi vyjde ve skupině nepřátel munice. Kdykoli možno se schovat, tak se schovat, dobít pušku a oblek. Brokna je nablízko ukrutně silná, řadový nepřítel vydrží dva zásahy a hned vypustí grafen přímo před hráče. Proti lidským nepřátelům šlo použít aspoň sniperku. Útočnou puškou nejde nic trefit, klepe se mu v rukou jako nějakému vystrašenému odvedenci v Volání dutého a ne Crysis slayerovi.

    Tenkrát mi to aspoň přišlo jako nějaké mystérium, teď už jen jako Volání dutého proti mimozemšťanům. A po době covidové už všudypřítomné zátarasy a karantény působí jinak, nepříjemněji. Už víme, že se to může stát.

  • erasser

    Neprozradí mi prosím někdo, jestli se v remasteru Crysis 3 dá pokračovat ze savu z origo Crysis 3?

  • Na základě recenze sem to koupil, tak sem zvědavej. Jednička remastred byla super nostalgická zábava a prý je nejhorší.

    • dworkin

      Jednička je naopak nejlepší.

      • Derp_1337

        Jednička možná byla nejlepší jako originál.

        Ale spousta lidí se shodlo na tom, že ten remaster má své mouchy.

        - Místy propady výkonu (obzvlášť když se díváte na krajinu z dálky)

        - špatný fyzikální model (jak může být fyzikální model horší v remasteru? WTF!)

        - přehnaná saturace barvami (originál to nemá tak přehnané a proto vypadá reálněji)

        Těmihle problémy trpí jenom remaster původního Crysis. Remastery C2 a C3 jsou na tom lépe.

        • Už to tak zábavný není. Vlastně ani nevím co je tam jinak. V jedničce byly alespoň lepší textury a rozdíl oproti originálu byl patrný. Tady sem si prostě znovu koupil stejnou hru.

          Jakože rozdíly asi jsou, ale já je nevidím a to je to hlavní.

  • IV please!! 

  • Otázka pro někoho kdo si užil jedničku a skončil v polovině druhého dílu se slovy to se nedá hrát.

    Jedničku jsem miloval protože mi nabízela možnost hru projet jako Deus ex, pomalým tempem, plížením, označováním nepřátel a postupnou likvidací až jsem vyčistil oblast pustil se blíž a splnil misi.

    Dají se ostatní dva díly hrát tímto tempem? Žádnou rychlou zběsilou řež ale takticky?

    • dworkin

      Rád hraju stejným způsobem jako ty (Thief, Deus Ex, Dishonored, Crysis) a další dva díly Crysis se takto hrát nedají. Je to Call of Duty v kulisách Crysis.

      Ale mně v zásadě nevadí ani Call of Duty, takže když mě přešlo prvotní zklámání, tak jsem si ty hry celkem užil.

      Jednička je ovšem jedinečná. Tehdy všichni tekli z toho, jak má hezkou grafiku, ale i bez ní je to bezva hra a nápad s mimozemskou lodí pohřbenou kdovíjak dlouho v džungli je super sám o sobě. Když jsem jel tím tankem a začla z ní odpadávat hlína, tak jsem kvíkal nadšením :D

      • Právě, ten nádherný ostrov, otevřená lokace žádné koridory, spousta přístupových cest a jen sis to užíval jako Far Cry.

    • Lukyz

      Bohužel ne, proto jsem po pár misích vzdal dvojku a trojku ani nezkoušel. Dál už je to jen tupá řež. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit