Přejít na výpis diskuzí
Crytek: „Co zvládl CryEngine 3, to by konkurence nedokázala“
24.1.2011 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
já CryEngine vůbec nemusím... pro mně to je až moc ´´super´´ všechno se leskne.. a podobně.. tomu tu realnost nevěřím..
To samé jsem měl i s doom3 enginem... ten mně připadal že je vše jak z plastu..
Popravdě si ří kám že na to jak jsou super tak, jich moc na trhu neni... (jiné hry) -
no to je všechno moc gut ale mám pocit že bez nové investice do pekáče to bude v lese.
1:nároky na PC
2:hratelnost -
no nabubrelost jim nechybi,nicmene v podstate se da rict ,ze na tom neco je.
-
tady jsem našel dobre gamplaye na crysis 3. http://crysis3.cz/
-
dufam ze tam bude znicitelne prstredie ako v BC2. Ak prejdem NY ako ruska armada tak potom suhlas. skoda ze nezostali na pc.
-
-
s tim bych moc nepocital,krom nejakych drobnych objektu toho asi moc znicit nepujde,ale treba nas prekvapi
-
-
No právě - ty dnešní konzloe budou mít už tak co dělat s tou grafikou, natož pak ještě nějaká kvalitní fyzika (která bude pro destrukci na úrovni nezbytná). Naivně doufám, že něco takovýho půjde zapnout na pc.
-
-
ved ten NY bude aj tak dost zniceny, co chces znicit este aj ten zostavajuci kusok?
-
-
Přijde mi to jako dost velkohubé prohlášení, ale budiž, pokud je to pravda, hra bude jistě vypadat excelentně. Ale jsem hodně zvědavý, jak se ps3 verze co se vzhledu týče popasuje s Killzone 3.
-
Ok... ted ked uz maju tak skvely engine, snad sa uz zacnu venovat i gameplay nie ako minule. FarCry bol po vsetkych bodoch lepsia hra nez Crysis.
-
-
prvni FC byl super do te doby nez se tam objevily ty potvory,od te doby se to zvrtlo v tuctovou strilecku a dohral jsem to jen ze zvedavosti
-
-
prvni FC me zacalo bavit prave az s nastupem mutantu. Strilet lidi je tuctovka, to je v 99procentech strilecek
-
-
a strilet mutanty snad ne? *1* ,mozna v posledni dobe preplacane codama a battlefieldama,ale jinak jsou prisery/mutanti apod naprosto bezni
-
-
-
-
Tak prvni dojem je fakt mazec. Na pomery "konzoloidnich" strilecek je to pecka a ta grafika uuuuuaaaa:D Je to closed beta, takze nevim jak to bude z PC, ale az to vyjde a ohulite si to na max. ultra macho detaily... hmmmm:)
-
autor clanku to vystihl - kdo ma nejlepsi engine je opravdu irelevantni. Dulezity je aby obsah hry nebyl plitky. Beztak stale plati ze "power armor is for pussies" (zasveceni vedi a zbytek googli ;))
-
takže jestli jsem správně pochopil, tak demo Crysis 2 vyjde po půlnoci jen na XBOXu? :-(...mam PS3 a klidně bych kvůli tomu ani nespal, tak díky za rychlou odpověď ;-)
-
-
mě to nedá a půjdu se asi podívat na Playstation store, jestli to tam nebude *8* myslim, že to dlouho nepotrvá a bude to i na PS3 a na PC *3*
-
Někde jsem četl že jeden shop dává exkluzivní demo pro předobjevnávky, jako to má být třeba u duke nukema. Ten instalátor co sem někdo dal je pro pc verzi?
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
-
těžko říct, mě to nedalo a zkusil jsem ho. A píše mi to že to není spustitelný soubor pro muj OS (win 7 64b), takže mi to přijde celý nějaký podezřelý. takže doporučuju obezřetnost
-
-
Today EA revealed that the upcoming sci-fi shooter sequel Crysis 2 would release a multiplayer demo on January 25 but it's exclusively for the Xbox 360
Takže 25. jedině pro xbox, kdy to má PS bohužel nevím
-