Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Urcite lip, nez tahle opice.
  • pokud nevymslí nějaký zajíamavý soubojový systém ale bude to tupá konzoloidní rubačka, tak tim stejně moc hráčů neosloví. A soubojovim sysémem myslim šerm a ne uskakování a salta vzad/stranou jako Zaklínač, kdy se samotnej systém omezil jen klikáním myši ve správný okamžik (1. díl)
  • ja bych chtel videt vas vyfoceny v ty helme, jak byste vypadali, modelove..
  • Taky jsem přemýšlel, co za nemoc ho musela postihnout, že má tak nepřirozeně na člověka tvarovaný obličej.
  • Miserius
    Crytek se omlouvá/vymlouvá/vymejšlí hovadina ještě před vydáním... Sakra, odhalili jsme je dřív než u předchozích her *1*
  • Malleth
    Může vypadat uvěřitelně, ale zároveň může mít charisma. Russel Crowe třeba fungoval.
    Tohle vypadá jako trademark charakter od cryteku. Suchar bez osobnosti.
  • nahodou xicht je bozi.Takhle ma vypadat gladiator presne jak ty popisujes ne jak nejaka navonena de......ka!
    !
  • Malleth
    Prostě hráče podcenili a mysleli, že jim to sežerou i s navijákem, stejně jako celou tu jejich pomatenou konzoli.
    Btw xicht toho hrdiny by měli předělat. Podle mě vzešel z facescanu odlitku lebky nějakýho neandrtálce.
  • E3 prezentace hry nema realnym soubojovym systemem temer nic spolecneho. Prezentace jsou vzdycky udelane tak aby tam nikdo nemohl chcipnout a aby ukazali "finishing moves". Bylo predem jasne ze to takto vypadat nebude, ani me nic takoveho nenapadlo
  • No chtel bych rubacku ve stylu spartan total warriorr(old time) nezapomenutelny zazitek.Toto ma stejny potencial tak doufam ze vyvojari nezklamou.
  • Síce na oko lahodný ale jeho princípom je mačkanie ručitých kláves vo vopred určených časových okamžikoch.. Na najvyššiu obtiažnosť sa ti tie notifikácie dokonca vypnú. (fiiiha) Ten boj mi príde postavený okolo tohto systému a tým pádom smiešny a stupídny.

Môžem si rovno pozrieť radšej film, grafika bude krajšia a pritom si ešte stíham i pošpárať v nose :-)
  • Black_Hand
    vidis to trochu povrchne. u miry poskozeni a zivota je vzdycky premyslet trochu vice komplexneji. premyslet nad tim, kolik pouziti zbrane je potreba na zabiti, jak moc to bude hraci trvat z hlediska uspesnych utoku. k jakym strategiim ho to tlaci, jestli jsou zabavny (dragon age tohle melo perfektne, nutilo te vic takticky myslet, lip rozlozit postavy) atd. to je rekl bych asi nejnarocnejsi design.

navic AI se ti meni v kazdy druhy hre. spousta her ma par parametru se kteryma si hraje. jako napr. presnost nepratel, rychlost pohybu, rychlost reakce napr. pokud jde o schovavani se do krytu kdyz na ne strilis, nebo na granat, ci treba rychlost s jakou je vylekas a oni zacnou panikarit.

samozrejme, ze mnohe hry to maji nastaveno nesmirne blbe, ale samo o sobe to neni spatne. u me priklad naprosto nepochopitelne nastaveny tuhosti bylo brutal legend, ktery jsem par mesicu na zpet dohral na brutal. tuhost nepratel vysavala ze hry veskerou zabavu, protoze vsechny zabavny mechaniky byly nepouzitelny a radsi si se schovaval v aute, kvuli jeho brneni. pritom bylo BL i tak neskustecne jednoduchy.
  • Ryse je stejná rubačka jako byl tehdy pán prstenů návrat krále
  • spolus s X FTW bude treba stlacit aj Y ci?:D
  • No cekaji na odezvu.Asi proto vypousteji v prubehu vyvoje gamplaye,dema aby mohli cely system prekopat. Je jasne ze 100 lidi 100 chuti taakze odhadnout co by lidi u hry drzelo dlouhy hodiny je pro vyvojare velka vyzva.Gameplay jsem videl a dost jsem se bavil.
  • bylo predem jasne ze to takto vypadat nebude. Staci trochu premejslet a nevznikl by ani tenhle naprosto useless clanek
  • Ales Smutny dneska uz pekne vycpel :D Je to videt, jakmile clovek napise asi 7 clanku za den, na tom poslednim se to podepisuje.
  • kecy. klasika... nieco ukazu ludom sa to nepaci tak zacne PR zaplava sraciek. byva to tak vzdy. crytek u mna stratil cokolvek v minulsoti mal. vydali sa smerom za prachami a kvalita isla prudko dole.
  • Od té doby, co Ryse není pro Kinect, je to nezajímavá hra. Mnohem lépe by udělali, kdyby konečně vydali alespoň tu další closed betu pro Warface...
  • Keyz
    Sranda. Moc tomu nevěřím ale možná překvapí.
    Klasika kdy na střední to bude jako běžné dnešní hry a na hard bude opět boost nepřátel.

Kdy se konečně bude i měnit AI?

Například staré pařby to měli dobře udělané. Bylo prostě více nepřátel a méně lékáren. Zde bych bral něco jako Skyre mod pro Skyrim. Tedy větší poškození a méně života. Pak si musím dávat bacha na boj, ale zase rychle zabiji a jsem také rychle mrtví když si nedám pozor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit