Přejít na výpis diskuzí
Crytek hledá zaměstnance, že by Crysis 3?
21.2.2012 | Adam Homola
56 příspěvků
-
tady jsem našel dobre videa a gamplaye crysis 3. http://crysis3.cz/
-
Crysis 3 To bude hodně šílená hra už se nemůžu dočkat už jsem jí i přeobjednal http://hry.tojepohoda.cz/index.php?option=com_k2&view=item&id=174:crysis-3&Itemid=3 nemůžu se dočkat až vyjde
-
Trefa do cernyho...fakt si me pobavil *1*
-
Jsi jeden z mála, co si myslí, že byla dvojka lepší jak jednička.
-
Řeknu ti že seš deb*l .. Crysis nemusím zmiňovat, že mám odpařenej a minecraftu sem taky nechal pěknejch pár hodin a je v osobní om nom nom. My se bavíme o jogurtu a ty začneš hltat tatarku no .. *11*
-
Rozhodně bych si koupil CRYSIS 3.
-
Mě nejvíc těšilo chodit s těžkym kulometem na zádech a druhym v ruce *5* a celkově to kradení těžkejch zbraní mi přišlo jako hodně dobrá věc, zvlášť po prvních levlech kde i na ty nejlůznější nepřátele musel člověk vysypat alespoň zásobník, než umřeli na kolenní mrtvici. Jinak proti jedničce mi to přišlo lepší z hratelnostní stránky určitě, oblek byl konečně intuitivně ovladatelnej pro rychlou akci (rychle nabit -> rychle vybit), v jedničce jsem byl vždycky v rozpaku jestli se krejt a pomalu z dálky se pokoušet odstřelovat a nebo se proplížit/proběhnout a kostit je třeba tim strength módem.
-
Hlavne at nenajmou Uwe Bolla *7*
-
>--sign here--<
-
už nééééééé.....
-
Hry co se snaží o super grafiku mají jeden velký problém. Snaží se vypadat "fotorealisticky" ale nemají šanci aby se jim to úplně povedlo. Proto jsou vždycky lepší hry kterým nejde o grafiku, ale o stylizaci. Například deus ex human revolution, grafika sama o sobě hnusná, textury tupé a někdy i rozmázlé, ale když jsem vešel do Adamova bytu, tak jsem se nad tou krásou téměř rozbreče.
-
Blbost, koridorove fps vubec nehraju, odsoudil jsem za to uz kdysi doom 3, z ktereho byli skoro vsichni vypleskli. Nelibi se mi ani zboznovany half life, mam rad hry s velkou mirou volnosti. V crysis 2 je sice linearni postup, ale lokace jsou docela otevrene a predevsim davaji hraci dost prostoru pro vlastni reseni situace. A cele je to dobre odladene, takze at zvolis jaky chces postup, vzdycky je to zabava. Tohle se treba vubec nepovedlo v deus ex 3, kde byl hrac nucen do stealthu a jinak ta hra moc nefungovala. Presto byl deus ex 3 hodnocen mnohem lepe nez funkcnejsi a odladenejsi crysis 2. To je hold to podlehani hype.
-
Prvni dil byl nudny a stereotypni, nektere levely vyuzivali casovy stress, coz ve hrach nesnasim, mam radsi pomaly a taktícky postup, ovladani obleku ve dvojce bylo mnohem lepsi, mise ve vozidlech nebyly tak hrozne jako v prvnim dile a tak dale, ano, druhy dil me bavil mnohem vic, jeho hratelnost je vyrazne vyladenejsi a lepsi. Prvni dil byl jen demo, technologicka ukazka engine a jeho hratelnost stala za houby.
-
jee, dík, o tomhle jsem moc nepřeýšlel *15* zajímavé co jednoduchého může uniknout. Tohle se vlastně dá taky brát jako praxe... ještě ti lidé -.-
Jinak se samo nedivím, bylo to ale tak napůl OT *3* jasně že nikdo nechce riskovat, kord když se dnes podívám kolem sebe -
Divíš se? O kariéře vývojáře her, popřípadě o jiné profesi ve videoherním průmyslu sní každý třináctiletý kluk. V IT můžeš narozdíl od např. medicíny získat zkušenosti a praxi i sám (popřípadě v malém týmu) - velká část vývojářů dnešních "AAA" titulů začínala jako indie vývojáři. Nic ti v podstatě nebrání sehnat si schopného programátora / grafika, sepsat si designový koncept nějaké hry a pustit se do její tvorby. Krom toho, že se při její tvorbě naučíte hromadu nových věcí, získáte zkušenosti, a vámi vytvořená hra se potom bude krásně výjmat ve vašem portfoliu, které můžete použít jako důkaz toho, že máte praxi a zkušenosti ;-)
-
No shader FX /FXAA settings, modes
-
Nejhorší že, že chcou všichni praxi a zkušenosti *9*
-
Tady nekdo nepochopil legraci :D
-
dle mě má mít každá hra své kouzlo... a to že má crysis 1 super osrtrou a realistickou grafiku neznamená, že když je 8bit minecraft populárnější, že je hezčí a zábavnější *7* *15* *1* (neříkám že není zábavnější, ale srovnávat budovatelskou fp hru s aaa fps není zrovna ideální...)
-
dovolím si odporovat uncharted 2,a3 co na to říkáš?