Přejít na výpis diskuzí
Crytek hledá zaměstnance, že by Crysis 3?
21.2.2012 | Adam Homola
56 příspěvků
-
No na Plejstejšnu určitě ne. *5*
-
Ta rozbita hra FarCry 2, ktera mi nesla ani dohrat, ze je skvele optimalizovana? No nevim :)
-
Co me minuskujete? Napiste radsi, proc by mel umet reziser filmecku v cecku?
-
Nazory na grafiku se muzou hodne lisit, protoze nikdy lide nezohlednuji pouze technologie nybrz i umeleckou stranku hry apod. Co se tyce technologie je Battlefield 3 spolecne s Witcherem 2 naprosty vrchol, ale ten realisticky (a tedy i trochu nudny) vzhled BF3 nekomu nemusi sedet. Jini naopak na realistickou grafiku nedaji dopustit. Ja napriklad co se tyce grafiky nedam dopustit na Far Cry 2. Nejenom, ze skvele vypada, ale je jeste paradne optimalizovany.
-
scenarista sa rozhodne dost zamotal, hlavne koniec bol na styl wtf? nemyslim outro ale skor "posledny ukon" ktory si v hre urobil...a okrem ineho by som popracoval trosku aj na multiplayeri, resp. na sluzbach ktore ho poskytuju lebo cheateri boli velmi rozsireni a mne to osobne znechutilo cely MP a hra mi teraz zapada na policke prachom.
-
To víš:), já hraju všechno na low...
-
A proc by mel umet reziser filmecku v cecku?
-
zasmial som sa diky za zlepsenie nalady :D
-
a v T602 *1*
-
Umím v céčku , najmete me? :D
-
To bys ho nesmel hrat na minimalni grafiku!!
-
C2 těžce zklamalo svou přimočarostí.Jednička byla o dost volnější.
-
To je fakt, na
Skyrim to ani náhodou nemělo... -
Mezi náma...Battlefield žádnou extra grafiku teda nemá *5*. Reakce na BlackGAMERCZ
-
Spis by meli najmout nejakyho poradnyho scenaristu, protoze scenar Crysis 2 byl prisernej.
-
Crysis 3 moc se těším :-) Crysi 2 byla srdeční záležitost s pomalu lepší grafikou než Battlefiel 3.