Přejít na výpis diskuzí
Crytek je prý na pokraji bankrotu, mluvčí firmy problém popírá
24.6.2014 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Moc se tomu ani nevidim... Posledni hra o ktere bych rekl, ze byla dobra bylo Far Cry 1, bohuzel to bylo i tou prvni. Pak uz jejich produkce nestala za nic (ale celkem peknej engine).
-
Důkaz toho, že pouze technologická vyspělost k úspěchu nestačí.
-
-
Já si myslím, že je Crytek (minimálně v ČR) strašně nedoceněná společnost. Všichni u každého dílu Crysis mají plnou hubu toho, že je to jen "technologické demo", "benchmark" atp. Přitom to jsou velmi dobré FPS, jejichž zábavnost jim může nový CoD nebo MoH jen závidět. Fakt mi přijde úplně mimo, odsuzovat nadprůměrnou střílečku za to, že je technologicky vyspělá. To jsou hráči naštvaní, že nerozjedou Crysis na full detaily, nebo co? - opravdu to nepobírám...
-
-
Můžou si za to sami neuváženým jednáním. Kterým i nadále pokračují je mi líto ale je to prostě tak. Kdyby více přemýšlely než konaly, nebyli by v bankrotu. Nikomu nic nepřeji ( i když) ale kdo holt kope jámu sám do ní padá... podřízly si větev a podřezávají jasně tak nejsem jejich fanoušek ale kdy by se dali poněkud na jinou dráhu a ne F2P možná by tom byly lépe. Njn, Obávám se že další recyklát Crysis ná slabém Cryengine jim z louže už nepomůže.
Njn, škoda ale tak co nejsou první studio které přešlo na menší projekty tak přinejhorším můžou jít dělat méně závislé hry a nebo když bude nejhůř, u mobilních mají přeci vždycky dveře otevřeně ne? *3* Přeji mnoho zdaru a pevné nervy při zotavení z této nemilé situace. Však vy to zvládnete, I bez breku. *5* -
-
Dekuju zes nam to tak pekne popsal. Je videt ze mas problematiku peclive nastudovanou. Mame te radi Jacku. Ahoj.
-
-
Já taky proti fanboyům co mají zamlžený pohled nic nemám , milý drasto *3*
-
-
Ja proti detem co trollujou v diskuzich obycejne jo ale u tebe jsem udelal vyjimku. Jsi rozkosnej kdyz mluvis o vecech kterym nerozumis.
-
-
Tak jasný no, je tu málo trollů tak je třeba rozčísnout řady, nebud tak moc milej. Nebo se z tebe rozpustím... tak já nejsem dítě no. Taky tu upouštím páru ... mimochodem ale trochu pravdy mám. Tudíž to je takový poloviční trolling. *4*
-
-
-
-
presne, nejdriv prisli o značku far cry, ted o crysis.
-
-
Jo, a mínusy to nezmění jen mé tvrzení podpoří. *3*
-
-
wtf i just read *8*
-
-
Angličtina level 9000+
-
-
Slabém? Ale Jacku...
-
-
Oproti U4 je hoodne slaby.
NAvic v U4 je mnohem lepsi podpora,komunita,nekonecno navodu,jednoduseji se v tom dela,
muzou se delat vetsi mapy jak v Cry3.
Her v Cry3 bylo ohlaseno hodne a nic nevyslo *1* .
Tak v tom bude asi nejaky hacek.
Me treba free verze stale na Ati karte padala, na Geforce fungovala normalne. -
-
Na Ati kartě padá všechno, to není problém CryEnginu.
-
Cryengine slabý? Star Citizen je hrozně slabý. Cool Story™.
-
-
To jede na cryfrengine? to je teda vyjímka, jinak je to šed a přesvícené guvno. Nejlepší léta chtě nechtě má zasebou. *7*
-
-
No já nevím, ale mě příjde CryEngine jako jeden z nejlíp vypadajících enginů ... pokud chci co nejrealističtější render.
Ryse vypadá dobře, Star Citizen Vypadá úžasně, Kingdom Come taky vypadá hodně dobře. Ten poslední update s mu zase trošku pomohl. Unreal engine je taky dobrý, ale CryEngine mě připadá, že je vhodnější na realističtější grafiku. -
SC jede na 3.5+, furt ho vyplepšují.
-
-
-
Upřímně mi ten U4 nepřijde tak skvělý, jak se dělá. Je to určitě dobrý engine, ale nemyslím, že by byl CryEngine tak vzdálený. Dokonce bych řekl, že je to věc reaklmy a PR.
Nebo v čem konkrétně je tak slabý?
PS Osobně nemůžu vystát nasvícení v Unreal enginu, přijde mi hodně nepřirozený a ... nereálný :-) -
-
Porovnavate veci ktore praktiticky nikoho netrapia. Render vystup z kazdeho enginu sa da spravit skoro rovnaky. To co vypluje U4 sa da spravit aj v C3 aleob Unity +/-. Dolezite je ako moc sa pri tom natrapite a aka je podpora od vyvojarov. A tam prave Crytek dost zaostava. Vo vseobecnosti je podpora slaba ako aj samotna komunita sa neda porovnavat s Unreal enginami.
-
-
Tak lidi z CIG si ty úpravy CryEngine dělají hodně i sami ... Pokud vím, tak CryTek jim jenom poskytl několik lidí, kteří jim pomáhají s integrací. Což bych řekl, že bude celkem standardní u větších projektů. Třeba teď celý ten přechod na Double precision si v CIG dělají sami. A integrace OR, kterou dělají v CryTeku asi nebude jen kvůli SC.
-
Slabá podpora? Myslíš třeba to, jak Crytek dělal úpravy v enginu speciálně pro Star Citizena? Jo, slabá podpora, za tohle bych jim ten engine hodil na hlavu...
-
Vím, ale u toho nasvícení, zdá se, to nikdo moc neupravuje. To ovšem nemění nic na tom, že je to méně důlěžitý, chápu :-)
-
-
-
-
-
-
jezis takovej bulvar, sem vas povazoval za trochu serioznejsi web