Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Tak ať o tom pořád nemluví a dají ty své hry zdarma plně ke hraní (free-to-play ne?). Já jsem pro :)
    • Wraface se pustí pro všechny na ostro nekdy na jaře. Ted se testuje celej GFACE i Warface. Mě Crytek poslal pozvánku do uzavřený bety už někdy před třema tejdnama a od tý doby hraju a musim říct, že pohoda je to plně zdarma a o tom placení asi takle: povyný to není a když si budeš chtít koupit lepší kolimátor nebo neprustřelnou vestu, která ti je stejně v případě headshotu k nicemu :), tak ti nikdo nebrání. Já osobně už tam nějaký warface dolary vydělal a zatim jsem si nekoupil nic a jedu na základ a skore mám v PvP 20:6 třeba i když je to tam fakt vostrý *5* . Kdežto u klasik hry dáš 1100 Kč a pak už z trochou štěstí po tobě nikdo nic chtít nebude, ale vycházející DLC vis ME3, tomu málo kdo odolá koupil sisi origo tak pak intuitivně kupuješ i DLC's. Kdežto u např tohodle Warfacu to budou fakt dolarový i centový položky, který na víc nejsou poviný (když máš hustej skill tak už vbec ne). A ted jdu do Warfacu si dát PvE nebo PvP *3*
      • Jazz
        Zajímavý, já už na svoji pozvánku čekám rok a něco.
    • to víš *1*
  • Stormangels
    2 stejné obrázky proč?
    Máme hledat rozdíly? :D
    • Grandhalf
      *15* normálně sem to instinktivně zkusil *15* už je po gamese *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit