Přejít na výpis diskuzí
Crytek žaluje Chrise Robertse kvůli Star Citizen, nedodržel smluvní podmínky ohledně enginu
14.12.2017 | Patrik Hajda
89 příspěvků
-
ja cryteku tiez fandim, ale prachy by som do cryteku teda nelial, lebo ocividne im biznis absolutne nejde, ked dokazali zlymi rozhodnutiami potopit celu firmu, ktora mala svojho casu vynikajucu technologiu... skoda :(
-
Upřímně z toho posledního odstavce mi přijde že se Crytek snaží spáchát definitivní sebevraždu :D
-
No, hlavně že spousta idiotů kupuje nehratelné Early Access hry běžně. :D
-
Ja se ani nedivim kdyz mu tam navic uteklo "know how" Ale bez priciny neni nasledek...
-
Ona by někdy vyšlo, to co toho slíbil je dost.Spíš by to stejně dali k vodě
-
Sorry, člověk, co považuje COD a podobný AAA průjmíky za kvalitní zábavu je pro mě ubožáček, co si svoji nemohoucnost kompenzuje na dětech, kterech je ta hra plná *1*
-
Star Citizen je it podvod stoleti. Roberts proste vydelava na komodite, ktera je bezedna - lidske hlouposti a naivite. Prispet na tento absurdni a nehratelny paskvil muze jedine hidiot. A hle, Roberts ziskal miliardy...
-
Ja Star Citizen hodne fandim, už sem si malem par x koupil ňakou lodičku, ale Cryteku je mi opravdu lito, tvl ani ti nevim esli sou ňaky hry lepši jako serie CRYSIS a tohle si Crytek opravdu nezaslouži...ja bych si moc přal aby v tom pokračovali, hodne vydelavali a nemuseli se soudit o ňaky blby loga na prezentacich...
kdybych ja měl prachy, tak je naleju do Cryteku *2* -
Clanek hoden ceskyho novinare. Vety typu:Crytek je nejspis v pravu... CIG vedome porusil prava.. jako WTF. Tohle jsou naprosty spekulace ktery jen matou ctenare. Crytek je vlastni neschopnosti financne v haji a tak se jen pokousi prizivit na financnim uspechu SC. Tonouci se stebla chyta, jenze tohle steblo Crytek potopi. Tak jako tak podavaj zalobu na nehotovou a nevydanou hru. Tohle Citizena nepohrozi ani nahodou
-
Autor článku je evidentne protřelý matador z amerických súdnych siení a na počkanie nám vie rozhodnúť tento súdny spor (nakoľko má určite tvrdo naštudované predmetné zmluvy a súvisiace predpisy má v malíčku) - okrem toho dokonca vie, že pojednávanie bude počas vianoc ("Není nad to prožít Vánoce v soudní síni...")... škoda ho na Games.cz, kde je onou pověstnou třešničkou na dortu (ktorá je v každom druhom článku na tomto webe).
-
Já jsem se před časem rád regnul. Vyzobnu hru zdarma a na email mi chodí oznámení o těch dalších *2*
-
Backeři to zaplatí *15*
-
náhodou, 3.0 vypadá nadějně, však ono to nakonec pojede
-
Pravil anonymek...
-
Jo, to jwe supr co se ještě nedozvíme hehe - myslím že toho bude ještě hodně a kdyby nakonec SC ani nevyšel nedivil bych se *3*
-
Jen pro zajimavost, muzes svuj tzv. fakt dolozit nejakymi skutecnymi fakty, napriklad statistikou KS hernich projektu, ktere byly uspesne dokonceny, nedokonceny, dokonceny, ale ne ve slibenem rozsahu, atd.? :)
-
ehm, nějak mám z reakce pocit, že to byl záměr.
-
kvuli zalobe na 75k$? Vzdyt to bych uhradil i ja, proboha *15*
-
Fakt joudové, tohle si ohlídat mohli.
-
Mno tak ta castka je opravdu smesna, Crytek je v nejaky kreci nebo co *6*