Přejít na výpis diskuzí
CryZone oživí světa STALKERa s pomocí CryEngine 3
17.5.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Zní to až moc dobře, aby to byla pravda.
-
to jsou hajzlici
takhle me nutit do upgruadu pc *1* -
CryEngine 3? Tak to bude oproti predeslym dilum krok zpatky. Ale tak kdyz jde o nezavislou hru, da se to prominout.
-
-
Ty jsi prostě debil, viď?
-
-
Ne, jen jsem ocenil na Stalkerovi grafiku. Pokud si ty myslis, ze je CryEngine 3 lepsi engine fajn. Ja si to nemyslim.
-
-
a nepleteš si to s metrem?
-
-
Nepletu.
-
-
Aha, takze si to videl z rychlika ale radsej si to potom ani nehral. Taki su najlepsi :) Stalker chce svoj cas, mne sa po prvom zahrani nejak extra nepacil, ale nakoniec je to snad moja najoblibenejsia hra ktoru som dohral nespocetne krat. Atmosfera z toho priam sala, ked som prvy krat videl nadherny zapad slnka, tak som sa vystveral na strechu aby som si ho mohol nerusene vychutnat. A potom samozrejme mody, hires udelatka, prekopane svietenie robia divy.
-
tak si o tom najprv nieco nastuduj *7* x-ray bol vytvoreny 2007 a cryengine3 2009. mimo to C3 stale vyvijaju a posuvaju dopredu a posledny update je 2012, x-ray sa urcite nevyvija. krom toho je dnes C3 najlepsi asi najlepsi engine.
PS: nechcem nikomu kydat na Stalkera, pretoze mal zaujimavy napad a namet, ale proste ked som to videl u kamarata v pohybe, nevedel som ci mam plakat alebo sa smiat. preto som to ani neskusal hrat *13* -
Horsi by bylo, kdybych si myslel, ze je CryEngine 3 lepsi engine nez X-Ray. Pak bych byl nejspis zraly na blazinec. *3*
-
tak to je potom ten horší prípad...
-
-
Myslím že ten je celý popletený.
-
-
-
-
X-Ray měl určitě své přednosti.. ale funkčností a optimalizací byl uplně mimo..
-
-
Takže už je to samostatná hra? Fajné... Jen aby ale neměli problémy kvůli značce, bývalí GSC říkali, že se v podstatě museli vzdát všeho, co je se S.T.A.L.K.E.R.em spojené, tz. nejenom název ale i názvy anomálií, mutanty, prostě všechno spojené s tou značkou.
Každopádně původní tři hry toho s modifikacema nabízí pořád dost, už jsem dohrál jednotlivé díly několikrát s růzmýma modama a to jsem eště ani nečuchl k megamodom jako StalkerSoup a samo čekám na zmíněnou Lost Alpha, takže mě tahle hra hned tak neomrzí. *4* -
lepsi bude starcry do crysis
-
Google maps :D
-
Vypada to rozhodne zajimave a spolu s Stalker:Lost Alpha se snad clovek do sveta stalkera podiva,kdyz uz ne v regulernim druhem dilu.