Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano, minimálně. CS jsem hrál 5-krát ale ani jednou jsem to nedohrál. Po několika letech jsem se k tomu vrátil a teď to hraju po 6-té a snad to poprvé dohraji. SoCh jsem s modem FreeToPlay hrál po dohrátí příběhové linie ještě další měsíc v kuse a stále mě to bavilo, pak jsem musel na pracovní cestu a k hraní jsem se už nevrátil. Thief Deadly shadows jsem sjel 4-krát. vždy s půlročním odstupem.
  • Zayl
    Skvělé, atmosféra ve STALKERech mi vždycky připadala jako něco, co moderní Fallouty postrádají. A změna enginu pravděpodobně nebude na škodu, protože X-ray neměl nikdy dost peněz na to aby skutečně zazářil.
  • S modami naozaj neni problem, s kazdou novou verziou chces vyskusat co sa zmenilo a tak :)
  • a pročbyne? já asi dvanáckrát, ta atmosféra se jen tak neomrzí *1*
  • 16-krát, to jako fakt? *8*
  • V tom bych nespatřoval zas až tak velký problém, protože už v prvním SoCH byl A-life dost potlačen kvůli škrtům a tlaku na vydání, v CS to bylo ještě patrnější, spíše než A-life tam zvítězily skripty a tak byl život v Zóně skoro zabit. To do značné míry naštěstí opravují módy, které mimojiné ze šmějdu CS udělaly hratelnou a zábavnou záležitost. A-life byl tedy natolik okleštěn, že se nadá už mluvit o unikátní nezávislé AI ale jen o předskriptované záležitosti. Nemohu však soudit CoP, který jsem doposud nehrál. Takže když si porovnám AI ve starém FC s AI v Clear Sky, tak jednoznačně borečci z tropických ostrovů by totálně zmasakrovali celou Zónu. Pokud v CryZone nepoužijí AI podobnou C2, tak bych se toho vůbec nebál, z ohlasů na tuto hru lze soudit, že toto pokračování cryssis bylo krokem zpět v AI. Co se týče enginu, tak to určitě bude obrovský krok kupředu, a jen díky megamodpackům k Stalkerovi, se aspoň trochu držel v grafickém stínu konkurentů. Již v době vydání to nebylo nicmoc. Já jsem Stalkera otočil 16-krát i s modama a stále se mi líbí, byť zapadá prachem. Samozřejmostí je pro mě čékání na LostAlpha mod.
  • bez A-Life nebo nějaké podobné simulace globálního AI to na původního stalkera nedosáhne nikdy
  • Aha, takze si to videl z rychlika ale radsej si to potom ani nehral. Taki su najlepsi :) Stalker chce svoj cas, mne sa po prvom zahrani nejak extra nepacil, ale nakoniec je to snad moja najoblibenejsia hra ktoru som dohral nespocetne krat. Atmosfera z toho priam sala, ked som prvy krat videl nadherny zapad slnka, tak som sa vystveral na strechu aby som si ho mohol nerusene vychutnat. A potom samozrejme mody, hires udelatka, prekopane svietenie robia divy.
  • tak si o tom najprv nieco nastuduj *7* x-ray bol vytvoreny 2007 a cryengine3 2009. mimo to C3 stale vyvijaju a posuvaju dopredu a posledny update je 2012, x-ray sa urcite nevyvija. krom toho je dnes C3 najlepsi asi najlepsi engine.

PS: nechcem nikomu kydat na Stalkera, pretoze mal zaujimavy napad a namet, ale proste ked som to videl u kamarata v pohybe, nevedel som ci mam plakat alebo sa smiat. preto som to ani neskusal hrat *13*
  • No těším se až si zahraju Stalkera v novém kabátě :). Doufám že se vrátí i prvotní prožitek kdy jsem vkročil poprvé do Zóny. Jak bych si přál S2 *13*
  • Horsi by bylo, kdybych si myslel, ze je CryEngine 3 lepsi engine nez X-Ray. Pak bych byl nejspis zraly na blazinec. *3*
  • Mechwarrior_bw
    tak to je potom ten horší prípad...
  • Nepletu.
  • Myslím že ten je celý popletený.
  • a nepleteš si to s metrem?
  • Mechwarrior_bw
    tento projekt som si všimol už dávnejšie, chlapci sa velmi rýchlo zlepšujú a odviedli hrozne veľký kus práce (prvé nástrely vyzerali veľmi biedne) ... i keď stále sa neviem zbaviť pocitu, že si na seba vzali príliš veľké sústo a ešte nie sú na takej úrovni aby mohli projekt poriadne uchopiť. Ale vzhľadom na rýchly progres sa im to možno fakt podarí dotiahnuť ... určite držím palce.
  • cryengine je skvela platforma a pre stalkera maximalne vhodna, dufam že sa s tym vyhraju pretože tento obrazok čo je tu je slaby
  • Ne, jen jsem ocenil na Stalkerovi grafiku. Pokud si ty myslis, ze je CryEngine 3 lepsi engine fajn. Ja si to nemyslim.
  • Zní to až moc dobře, aby to byla pravda.
  • Ty jsi prostě debil, viď?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit